Gastro.hr postao dio digitalnog 'carstva' 24sata: Pogledajte kako će izgledati redizajn

Gastro.hr postao dio digitalnog ‘carstva’ 24sata: Pogledajte kako će izgledati redizajn

Styrijin 24sata upotpunio je svoju "ponudu" specijaliziranih web stranica akvizicijom "portala" za prehranu Gastro.hr kojeg su kupili prije nekoliko mjeseci, a tek sad službeno potvrđuju, ususret redizajnu kojeg će danas tijekom dana predstaviti. Gastro.hr je jedna od najvećih hrvatskih stranica za gastronomiju i prehranu koju Styria namjerava pretvoriti u domaćeg giganta gastronomske scene, područja na kojemu zasad dominira jedna od najpopularnijih hrvatskih web stranica uopće - Coolinarika.

Gastro.hr danas očekuje novi dizajn nakon akvizicije 24sata.

Styrijin 24sata upotpunio je svoju “ponudu” specijaliziranih web stranica akvizicijom “portala” za prehranu Gastro.hr kojeg su kupili prije nekoliko mjeseci, a tek sad službeno potvrđuju, ususret redizajnu kojeg će danas tijekom dana predstaviti. Gastro.hr je jedna od najvećih hrvatskih stranica za gastronomiju i prehranu koju Styria namjerava pretvoriti u domaćeg giganta gastronomske scene, područja na kojemu zasad dominira jedna od najpopularnijih hrvatskih web stranica uopće – Coolinarika.

Styrijina članica uprave za digitalno poslovanje, Sanda Lončar, za Netokraciju je ekskluzivno prokomentirala akviziciju, navodeći kako je gastronomija bilo područje koje im je dosad nedostajalo u skupini specijaliziranih lifestyle portala. Rješenje je bilo pokrenuti vlastiti projekt ili kupiti postojeću stranicu te tematike, a na potonje su se odlučili nakon što su u Gastro.hr pronašli solidan temelj za razvoj “gastro web priče”. Styria nije htjela otkriti koliko su platili Gastro.hr.

Nova stranica posvećena hrani? Dugoročno – da

Iako se Pametna kuna svojevremeno pripojila web stranici 24sata kao rubrika, Sanda je potvrdila kako će Gastro.hr kao stranica koja pokriva područje šire od osobnih financija biti i dalje neovisan projekt koji zasad nemaju namjere pridruživati gastronomskoj rubrici 24sata.

Sanda Lončar, članica uprave Styrije za digitalno poslovanje, komentirala je Gastro.hr za Netokraciju.

S obzirom da je 24sata tijekom 2012. uveo i social mogućnosti koje na toj stranici stvaraju svojevrsnu društvenu mrežu, Gastro.hr mogao bi dugoročno krenuti sličnim stopamaSanda je potvrdila za Netokraciju:

Cilj je formirati skupinu lojalnih korisnika koji će dobiti određene „povlastice“ te ju postepeno pretočiti u „Moj Gastro“ zajednicu – društveni servis u sklopu portala, za sve ljubitelje gastronomije.

Koliko će u tom modelu razvoja Gastro.hr konkurirati Podravkinoj Coolinarici koja nakon godina razvoja ima vrlo lojalnu grupu vrlo aktivnih korisnika, tek ćemo vidjeti. Početak razvoja novog Gastra je novi dizajn koji će predstaviti danas tijekom dana, čiji razvoj Sanda  za Netokraciju opisuje na sljedeći način:

Look & feel stranice ćemo zadržati, ne želimo prestrašiti i otjerati postojeće čitatelje. S druge strane želimo ih bolje upoznati, upoznati njihove želje i potrebe pa ovisno o njima odlučivati i o radikalnijim promjenama. Razvojno smo samo unaprijedili tražilicu recepata jer su upravo recepti najpopularniji sadržaj. Ostale promjene će dolaziti na temelju želja i potreba čitatelja.

Kako će novi Gastro.hr izgledati tijekom dana, pogledajte u nastavku:

Novi dizajn Gastro bit će predstavljen danas tijekom dana.

Komentari

  1. Domagoj

    Domagoj

    05. 09. 2012. u 11:23 am Odgovori

    Teško će konkurirati, ali ne zaboravimo da oni imaju veliki broj medija pod svojim okriljem. Vrlo lagano dolaze do publike, kako kroz portale koje posjeduju unutar grupacije, tako i kroz tisak. Biti će im to veliki izazov. Što se tiče dizajna, veliki lajk 😉

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Dostava piva nije vožnja po gradu uz GoogleMaps, znaju to Medvedgrad i OptimoRoute

Nakon osigurane investicije od gotovo sedam milijuna dolara, OptimoRoute planira širenje ureda u Zagrebu kako bi malim tvrtkama približili logističko planiranje slično onome koje imaju velike tvrtke.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Wolt, Infobip i KEKSPay otkrili što ih je kaos oko COVID-19 naučio o CX-u

S obzirom na nove okolnosti rada i života koje je donijela pandemija, osluškivanje tržišta brendovima je postalo bitnije nego ikad. Oni koji su pomno pratili promjene snašli su se nešto bolje, ali nitko nije bio imun na izazove. Uz domaće i strane stručnjake na Digitalnom doručku prošli smo najvažnije aspekte korisničkog iskustva u neizvjesnim vremenima ne bi li spremnije dočekali mjesece pred nama.

Društvene mreže

Što morate znati o Trumpovom bijesu prema Twitteru – i posljedicama za Facebook i Google, vas?

Očekivano, Donaldu Trumpu se potez Twittera, koji je označio njegove objave spornima, nije nimalo svidio pa je donio uredbu kojom želi dodatno regulirati društvene mreže, učinivši ih direktno odgovornima za ono što njihovi korisnici objavljuju.

Startupi i poslovanje

Ivan Burazin: Shift uživo u rujnu, a do tada organiziramo online predavanja!

Shift se drži i dalje, a ovogodišnje izdanje neće biti prebačeno online, već će se u rujnu održati uživo!

Intervju

Miljenko Graovac novi je direktor digitalnih proizvoda u HT-u: Introspektiva je ključ inovacija!

Privukla me vizija kompanije: digitalizacija i povezivanje privatnih osoba, tvrtki i društva s prilikama koje ona pruža, kaže novi šef digitalnih proizvoda u Hrvatskom Telekomu s kojim smo imali priliku razgovarati o karijeri te implementaciji digitalnih proizvoda i rješenja u velikim tvrtkama.

Najava

Što vas čeka kao programere nakon faksa – u doba krize? Saznaj na Digitalna karijera meetupu!

Pred nadolazeću krizu preostalih par ispita do kraja ili diploma u ruci nude malo nade za mlade, ali i to prijelazno razdoblje nosi neke prednosti i prilike, čak i u neizvjesnim vremenima. Kako razviti željenu karijeru na pomolu ekonomske krize, otkrivamo uz digitalne stručnjake na novom meetupu Digitalne karijere.

Startupi i poslovanje

Više Instagram nego intranet: Jenz je aplikacija koju vaš tim nije znao da treba!

Umjesto emailova, Facebook eventova, Google kalendara, anketa, Instagram profila, Slack #general i #win kanala, razmjene kontakata - možda je vrijeme da se sve složi u jedno? Hrvatski Q napravio je upravo to s aplikacijom Jenz.