Frontman Zagreb Meetup okuplja frontendaše u Mami

Frontman Zagreb Meetup: Frontedaši, spremni za mjesečna okupljanja?

Nova godina je počela, pa je vrijeme da započnu i različita okupljanja - još jedan novitet među meetupima je Frontman grupa namijenjena frontendašima.

Novo družanje stručnjaka i entuzijasta okuplja se oko teme frontend dizajna.
Novo druženje stručnjaka i entuzijasta okuplja se oko teme frontenda.

Ovo će se druženje igrat će se po nešto drukčijim pravilima od ostalih meetupa – umjesto uobičajenih predavanja, Frontmeni će održavati okrugle stolove, a prvi put vodit će ga web developer i UI dizajner Marko Dugonjić. S njim ćete moći popričati o raznim temama i njegovom iskustvu, od razvojnog procesa i komunikacije s klijentima pa do upotrebe novih tehnologija i metodologija.

Organizatori su za Marka već pripremili set zanimljivih pitanja, pitanja, a i sami možete podebljati popis vlastitima koristeći Meetup.com poruke ili alat za rasprave.

Želite održati predavanje?

Svi zainteresirani za održavanje predavanja na nadolazećim okupljanjima, javite se organizatorima preko Meetup grupe, Twittera, Facebooka ili usmeno prilikom samog druženja – ionako prijete da će vas ondje vrbovati za predavanja, pa ih slobodno preduhitrite i sami se javite.

Neka hrabri frontendaš istupi i prijavi se za sljedeće predavanje.
Neka hrabri frontendaš istupi i prijavi se za sljedeće predavanje.

Meetup se održava – a gdje drugdje – klubu Mama, u Preradovićevoj 18, 21. siječnja s početkom u 18 sati, dok je after po svoj prilici u Koldingu (Berislavićeva 8).

Više informacija možete naći na Meetup stranici događaja, gdje se možete i prijaviti za dolazak.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Dostava piva nije vožnja po gradu uz GoogleMaps, znaju to Medvedgrad i OptimoRoute

Nakon osigurane investicije od gotovo sedam milijuna dolara, OptimoRoute planira širenje ureda u Zagrebu kako bi malim tvrtkama približili logističko planiranje slično onome koje imaju velike tvrtke.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Wolt, Infobip i KEKSPay otkrili što ih je kaos oko COVID-19 naučio o CX-u

S obzirom na nove okolnosti rada i života koje je donijela pandemija, osluškivanje tržišta brendovima je postalo bitnije nego ikad. Oni koji su pomno pratili promjene snašli su se nešto bolje, ali nitko nije bio imun na izazove. Uz domaće i strane stručnjake na Digitalnom doručku prošli smo najvažnije aspekte korisničkog iskustva u neizvjesnim vremenima ne bi li spremnije dočekali mjesece pred nama.

Društvene mreže

Što morate znati o Trumpovom bijesu prema Twitteru – i posljedicama za Facebook i Google, vas?

Očekivano, Donaldu Trumpu se potez Twittera, koji je označio njegove objave spornima, nije nimalo svidio pa je donio uredbu kojom želi dodatno regulirati društvene mreže, učinivši ih direktno odgovornima za ono što njihovi korisnici objavljuju.

Startupi i poslovanje

Ivan Burazin: Shift uživo u rujnu, a do tada organiziramo online predavanja!

Shift se drži i dalje, a ovogodišnje izdanje neće biti prebačeno online, već će se u rujnu održati uživo!

Intervju

Miljenko Graovac novi je direktor digitalnih proizvoda u HT-u: Introspektiva je ključ inovacija!

Privukla me vizija kompanije: digitalizacija i povezivanje privatnih osoba, tvrtki i društva s prilikama koje ona pruža, kaže novi šef digitalnih proizvoda u Hrvatskom Telekomu s kojim smo imali priliku razgovarati o karijeri te implementaciji digitalnih proizvoda i rješenja u velikim tvrtkama.

Najava

Što vas čeka kao programere nakon faksa – u doba krize? Saznaj na Digitalna karijera meetupu!

Pred nadolazeću krizu preostalih par ispita do kraja ili diploma u ruci nude malo nade za mlade, ali i to prijelazno razdoblje nosi neke prednosti i prilike, čak i u neizvjesnim vremenima. Kako razviti željenu karijeru na pomolu ekonomske krize, otkrivamo uz digitalne stručnjake na novom meetupu Digitalne karijere.

Startupi i poslovanje

Više Instagram nego intranet: Jenz je aplikacija koju vaš tim nije znao da treba!

Umjesto emailova, Facebook eventova, Google kalendara, anketa, Instagram profila, Slack #general i #win kanala, razmjene kontakata - možda je vrijeme da se sve složi u jedno? Hrvatski Q napravio je upravo to s aplikacijom Jenz.