Food.hr je novi servis za online dostavu hrane u Osijeku

U Osijeku od danas naručite hranu putem Food.hr iza kojeg stoji – Cammeo

U Osijeku od danas hranu možete naručivati preko interneta, odnosno putem stranice i aplikacije nazvane food.hr. Radi se o online servisu koji vaše narudžbe spaja s restoranima, a ekipa food.hr-a obavlja dostavu do vaših vrata. Na vama je samo da naručite i jedete.

Servisi koji služe kao svojevrsni agregatori ponude restorana i nisu neka novost za veće gradove. Pauza.hr, na primjer, radi to već neko vrijeme i s ovim servisom sam uvijek imao dobrih iskustava. Jedina zamjerka kada se radi o ovakvoj, digitalnoj narudžbi mi je do sada bila ta što nisam to mogao raditi kod kuće u Osijeku. Barem ne do danas.

Food.hr novi je projekt iza kojeg, što je posebno zanimljivo, stoji Cammeo grupacija, koji namjerava osvježiti usustavljeni sustav dostave u najvećem slavonskom gradu kroz u potpunosti digitaliziran i moderan sustav narudžbe hrane, a dostupan je od danas za sve građane Osijeka.

Sve na jednom mjestu

Svi oni koje iznenada uhvati glad moći će naručiti dostavu iz velikog broja restorana, pizzerija i drugih ugostiteljskih objekata u gradu direktno sa svog računala ili pametnog telefona. Kada je riječ o ponudi, možete naći gotovo sve: burgere, pizze, ribu, tjesteninu i mnoga druga jela koja biste inače naručivali iz nekog od restorana u gradu.

Glavna prednost ovakvog sustava je, naravno, jednostavnost. Krajnji korisnici lakše će naručivati hranu i piće, a vjerujem kako će na svoje doći i introverti kao što je naša Mia koja i sama priznaje kako sve radije rješava preko interneta nego telefona ili uživo.

Sve što preostaje je vidjeti kako će se Food.hr snaći u nadolazećim mjesecima i naručiti si ručak jer sam od pisanja ovog članka pristojno ogladnio.

Dobar tek!

ponuda

Komentari

 1. gladni

  gladni

  28. 05. 2017. u 8:18 am Odgovori

  Znači jelo koje inače u restoranu Kašikom košta 20kn ovdje je 40kn a i inače imaju besplatnu dostavu. To je dakle cijena da se naruči klikom a ne pozivom. Sretno im bilo.

  • Miro

   Miro

   29. 05. 2017. u 12:33 pm Odgovori

   Pa Cammeo mora imati svoju zaradu prijevoza koja je koliko čujem u prosjeku 25 Kn. Po tome su nekonkurentni, jer restorane dostava košta puno manje kada to rade njihovi ljudi.

   Slijedi iscrpljivanje cijenama kao i vani. Ako je suditi prema vani o ovdje će će industrija uništiti međusobno jer prag isplativosti je vrlo nisko. Vani više fondovi uopće ne ulažu u to.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Novost

Ni WiFi pojačivači vam ne pomažu? MESHtar pokriva svaki kut stana ili kuće, bez po muke.

Stabilan Wi-Fi je nevjerojatno teško postići, pogotovo ako imate nezgodan tlocrt prostorija ili više kvadrata. Srećom, postoje sustavi koji te probleme mogu zaobići.

Kultura 2.0

Treba li vam teta u Pošti pretvoriti Bitcoin u kune?

Hrvatska Pošta pokrenula je projekt mjenjačnica za kriptovalute u suradnji s tvrtkom Electrocoin i time može postati jedna od najprogresivnijih tvrtki u Hrvatskoj. Pitanje je - hoće li?

Tehnologija

Više od 100 inženjera Instituta RT-RK u Osijeku razvija softver za BMW, Audi i Mercedes

Tvrtka Institut RT-RK Osijek broji više od stotinu zaposlenika, a stalno su u potrazi za novim kadrom do kojeg uspješno dolaze stipendiranjem studenata u Osijeku.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Startupi i poslovanje

Dati otkaz zaposleniku u mješovitoj stvarnosti dobar je PR, ali XR doista pomaže razvoju mekih vještina

Zamislite dan kad svojim zaposlenicima nećete plaćati tečajeve već će te ih poslati u susjednu sobu da prođu simulaciju - taj dan mogao bi biti veoma blizu, a evo i što od njega očekivati.

Intervju

Adriana Bandl, PMI: ‘Digitalnu transformaciju i CX treba demistificirati unutar same tvrtke’

Kako studij psihologije može pomoći u karijeri razvoja korisničkog iskustva i digitalne transformacije ispričala nam je Adriana Bandl iz tvrtke PMI.

Društvene mreže

Zašto neki i dalje dijele lančane statuse očito lažnog sadržaja na Facebooku?

Zašto su neki od nas brzoprsti, skloni dijeljenju lančanih Facebook statusa i poruka koje sadrže lažne informacije, kao što je to nedavno napravio direktor Hrvatske turističke zajednice? Iza svega stoji fenomen star koliko i čovječanstvo - iskonski strah.

Kultura 2.0

Što je za vas Instagram bez (broja) lajkova? Manji pritisak, bolji sadržaj

Instagram pomalo po svijetu povlači zavjesu svoje verzije bez lajkova, a dojmovi su i par mjeseci nakon još podijeljeni. Pa iako influenceri plaču jače – korisnici će biti oni na koje će promjena utjecati najviše.

Kultura 2.0

Jesu li video igre – u svijetu i u Hrvatskoj – umjetnost?

Ako je i limenka umjetnikovog izmeta umjetnost, zašto ne bi umjetnost bile i linije kodova uz prateću računalnu grafiku? Razmatrajući odabrane teorije umjetnosti istražujem mogu li se videoigre smatrati umjetnošću.