Good Game Liftoff 2019.

Good Game Liftoff 2019.

Regionalni startupi i male tvrtke i ove godine imaju priliku boriti se za 100.000 kuna na Good Game Liftoff natjecanju!

Nakon uspješno održanih turnira u Zagrebu i Beogradu, gaming organizacija Good Game sve snage okreće Liftoffu, događaju koji se ove godine održava po drugi puta. Radi se o startup natjecanju na koje se mogu prijaviti timovi iz regije i time okušati svoju sreću u natjecanju za 14 tisuća eura glavne nagrade.

Good Game Liftoff prošle godine je doživio svoje prvo izdanje, a ovogodišnje donosi i nekoliko promjena. Naime, osim timova iz Hrvatske, moći će se prijaviti i timovi iz Srbije, Makedonije i Slovenije, a glavni događaj održat će se na novoj lokaciji, Algebra Labu. Uz to, dobna granica za članove timova je podignuta s 25 na 30 godina.

Ako niste upoznati s djelovanjem Good Gamea, radi se o gaming i esport organizaciji koja je najpoznatija po organizaciji Good Game esport turnira koji su ponajveći B2B gaming događaj u regiji. Timovi poznatih domaćih tehnoloških kompanija na ovom turniru igraju igru Counter Strike jedni protiv drugih, a pobjednici prošlih izdanja bili su Rimac Automobili, Locastic, Valiance i Mad Head Games. Tvrtke koje se prijavljuju na natjecanje plaćaju kotizacije, od kojih se realizira i gore spomenuta nagrada za najbolje startup ideje.

Sam Liftoff organiziran je kao standardno startup natjecanje: timovi će imati priliku prezentirati svoje ideje žiriju, nakon čega će žiri imati vremena za pitanja timu, a za kraj će svaki tim dobiti poneka pitanja iz publike. Najbolji tim po ocjeni žirija odlazi kući sa oko 14 tisuća eura i pridružuje se prošlogodišnjim pobjednicima Mundusu kao pobjednik Liftoffa.

Prijave za ovaj događaj već su otvorene, a svoju ideju možete prijaviti putem službenih stranica Liftoffa. Sretno!