KIKI radionica: Glavni izazovi kulturno-kreativnih profesionalaca Hrvatske

KIKI radionica: Koji su glavni izazovi kulturno-kreativnih profesionalaca u Hrvatskoj?

Mladi ste profesionalci, studenti ili predstavnici organizacije ili poslovnog sektora u kulturno-kreativnim industrijama? Ako želite sudjelovati u dijalogu o ključnim potrebama i izazovima stručnjaka iz područja dizajna, novih medija, filma, fotografije, izdavaštva, arhitekture i drugih - pridružite se KIKI radionici društvenih inovacija.

Umreži se s ostalim profesionalcima iz kulturno kreativnih industrija i sudjeluj u razgovoru o ključnim potrebama i izazovima.
Umreži se s ostalim profesionalcima iz kulturno kreativnih industrija i sudjeluj u razgovoru o ključnim potrebama i izazovima.

U petak, 13. siječnja, u coworking prostoru BIZkoshnica u Ilici 71, Zagreb, održat će se KIKI radionica društvenog inoviranja. Cilj radionice je kroz strukturirani dijalog i interakciju prepoznati ključne potrebe i izazove s kojima se u praksi suočavaju profesionalci iz kulturno-kreativnih industrija. Među područjima koja obuhvaća taj sektor su dizajn, oglašavanje, računalni programi, video igre, novi mediji, film, fotografija, arhitektura, izdavaštvo i muzeji.

Događanje organiziraju Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca i Laboratorij za društvene inovacije koji žele umrežiti dionike iz kulturno-kreativnih industrija i potaknuti ih na suradnju i razmjenu znanja unutar KIKI zajednice. Pozvani su svi mladi profesionalci, studenti te predstavnici udruga, institucija, akademskih zajednica i poslovnog sektora.

Priprema za KIKI Innovation Collab

Zaključci radionice o prioritetnim područjima interesa koristit će se u pripremi tromjesečnog programa za podršku i razvoj samoiniciranim projektima – KIKI Innovation Collab. Naglasak programa je na društvenim inovacijama koje potiču na konkretno djelovanje pojedinaca i zajednica s ciljem unaprjeđenja društva, a nastao je kao dio aktivnosti projekta Social Innovation Community financiranog iz EU programa Horizon 2020. u kojem je Laboratorij za društvene inovacije jedan od dvanaest partnera.

KIKI radionica društvenog inoviranja počinje u 10:30 sati, a vodit će ju Matija RaosMirna Karzen i Stella Kalac s kojima ćete se družiti do 15:30 sati. Rok za prijave je 10. siječnja, no savjetujemo da ispunite prijavnicu što prije jer je broj sudionika ograničen.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Startupi i poslovanje

Dati otkaz zaposleniku u mješovitoj stvarnosti dobar je PR, ali XR doista pomaže razvoju mekih vještina

Zamislite dan kad svojim zaposlenicima nećete plaćati tečajeve već će te ih poslati u susjednu sobu da prođu simulaciju - taj dan mogao bi biti veoma blizu, a evo i što od njega očekivati.

Što ste propustili

Intervju

Na Dan programera, četiri žene otkrivaju kako je tekao njihov karijerni put kroz IT industriju

Na Dan programera, predstavljamo četiri žene koje se bave (ili su se bavile) programiranjem. Je li njihov obrazovni i karijerni put bio pravocrtan ili je vrludao po krivuljama, otkrivaju nam sugovornice iz tvrtki Agency04, Five, IN2 i Styria.AI.

Tehnologija

Kako uopće možemo biti sigurni da će autonomna vozila biti – sigurna?

Autonomna vozila kod mnogih i dalje izazivaju osjećaj nesigurnosti. No, ovaj tekst mogao bi pomoći da se rasvijetli proces iza razvoja i testiranja sigurnosno-kritičnih sustava u vozilima budućnosti.

Startupi i poslovanje

Gideonovi roboti dobili pametnu ruku: Samostalno se kreće, sve vidi i popravlja!

Tvrtka Gideon Brothers nastavlja s razvojem prototipova robota, a posljednja verzija ima i robotsku ruku koja prepoznaje svijet oko sebe.

Mobilno

Apple Arcade i Apple TV+ stižu uskoro i u Hrvatsku

Osim novih iPhone modela, jučer smo saznali i novosti o dvije pretplatničke usluge koje nas čekaju iz Applea.

Tehnologija

Stručnjaci Microblinka i Infinuma: Apple je i dalje inovativan!

Gdje Apple vodi, a gdje kaska? Saznali smo kako developeri gledaju na stanje Apple ekosustava.

Video

Što čini dobar digitalni kafić? U 4 epizode nalazimo odgovore.

Jedni žele zaraditi, drugi raditi - kako povezati interese ugostitelja i digitalnih nomada? Saznali smo u razgovoru s njima.