Combis na svoju 10. konferenciju dovodi Harryja Redknappa

Combis na svoju 10. konferenciju dovodi nogometnog stručnjaka Harryja Redknappa

Sredina listopada, točnije 13. i 14. rujna rezervirana je za jubilarnu 10. COMBIS konferenciju koja će se ove godine održati u Umagu. Među predavačima, jedno ime se zasigurno ističe, a to je Harry Redknapp, poznati nogometni trener i bivši nogometaš, a na konferenciji će govoriti o tehnologiji u svijetu sporta, posebice nogometa, ali i motivaciji te vođenju timova.

Harry Redknapp, poznati nogometni trener i bivši nogometaš gostovat će na 10. jubilarnoj COMBIS konferenciji koja će se ove godine održavati 13. i 14. listopada u Umagu. Krovna tema konferencije je 10ading Evolution. 10ading Change. Future 10aded. Cilj je upoznati sudionike s digitalnom transformacijom kompanija, prikazati najbolje ICT projekte i mogućnosti tehnologije u budućnosti.

Kako se tu uklapa Harry Redknapp? U svom predavanju, Harry će se osvrnuti na tehnologiju u svijetu sporta, posebice u nogometu te na načine na koje je IT utjecao na igru od pravila do doživljaja gledatelja. Također, govorit će o motivaciji, vođenju tima i pristupu zahtjevnijim igračima. Na predavanju će biti riječi kako se prilagoditi promjena, a u COMBIS-u su uvjereni kako će Harry svojim zanimljivim i inovativnim pristupom zasigurno inspirirati na nove poslovne poteze.

Od digitalizacije poslovanja do Big Data i IoT rješenja

Inače, sama konferencije je podijeljena u tri dijela. Prvi dio pod nazivom Digitalized Business odnosi se na predavanja koje potiče digitalna revolucija u poslovanju. Drugi dio nosi naziv Cloud, IoT & BigData, a posvećen je cloud rješenjima te mogućnostima Big Data i IoT tehnologije. Treći dio, Technology-enabled Business usmjeren je na razvoj informacijske tehnologije i njenu primjenu u poslovanju. Renée Saboti Slovenc, direktorica i idejna začetnica COMBIS konferencije kaže:

Naglasak naše jubilarne COMBIS konferencije je na promišljanju o budućnosti i promjenama. O promjenama će stoga govoriti i naš plenarni govornik Harry Redknapp, a predstavit ćemo i neke promjene koje smo pokrenuli unutar COMBISa u proteklih godinu dana. Prije svega, predstavit ćemo naš Neostartup projekt, COMBISov interni start-up, a što smo dosad postigli u ovom području, saznat ćete premijerno u listopadu.

U proteklih devet godina konferencija je ugostila više stotina predavača, a ove godine ih se očekuje više od 400 iz Hrvatske, ali i regije. Ako želite saznati više o najnovijim trendovima, inovativnim projektima i pritom iskoristiti mogućnosti networkinga, ne zaboravite na datum 13. i 14. listopada, a više informacija može se pronaći na službenim stranicama.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

I porečki restoran i TikTok influencerica su u krivu

Iako je javnost brzo osudila influencericu Doris Stanković, s obje strane se pokazalo nepoznavanje profesionalne komunikacije, a i influencer marketinga.

Tehnologija

“Tata, jesi li baš morao kupiti električni auto?”

Napravio sam grešku: kupio sam električni automobil. Svi članci o električnim vozilima (EV) koje sam čitao na Hacker Newsu i Redditu nisu me pripremili za desetak EV infrastrukturnih problema u Hrvatskoj i okolici. Anegdote u nastavku objašnjavaju lekcije koje sam naučio na teži način.

Izrada web stranica

Da HTZ zna promovirati slavonski turizam u doba krize, ne bi pokrenuo Slavonia.travel

Slavonija je zanemarena već dugo, ali imamo što za ponuditi. Zašto onda reklamiramo samo kulen, rakiju i fiš?!

Što ste propustili

Tehnologija

Sezona je gotova. Može li ‘proptech’ pomoći s neiskorištenim apartmanima, ali i radnim prostorima?

Fizičko distanciranje stvorilo je krizu bez presedana za industriju nekretnina jer se po prvi put u modernom sjećanju potražnja za mnogim prostorima smanjila. Proptech tehnologija pokušava riješiti taj problem.

Startupi i poslovanje

Marko Štajcer: Kad već imamo ogromne količine podataka, idemo ih iskoristiti!

U 2020. nikada nije bilo jasnije koliku vrijednost nosi tehnologija za normalno funkcioniranje društva, a koliko još bi nam značila kada bi sve podatke koje imamo upogonili da rade za nas. Zanimaju li vas otvoreni podaci i rješavanje velikih analitički problema na njima, Open Data Hackathon dobra je prilika za iskušati svoje vještine i povezati se s ključnim mentorima i investitorima.

Društvene mreže

Hrvatski influenceri ne čekaju rasplet situacije s TikTokom: Već su spremni za selidbu na Reels

Tijekom vikenda bilo je neizvjesno hoće li TikTok biti izbačen iz američkih trgovina aplikacijama ili ne, ali čini se da postoji svjetlo na kraju tunela. No, sve je to uzburkalo i domaće i globalne kreatore sadržaja, a Vlatko Tutić iz JoomBoosa, koji okuplja 13 TikTokera, otkriva kako su došli na ovu društvenu mrežu, a i kako će s nje otići na Reels ili negdje drugdje, ako bude potrebno.

Netokracija Podcast

Tko je tko u hrvatskoj digitalnoj industriji? Slavimo 50. epizodu Netokracija Podcasta!

Povodom 50. epizode Netokracija Podcasta odlučili smo se na malo drugačiji format: igru! Pogađat ćemo neka od najistaknutijih lica hrvatske digitalne industrije, od osnivača tehnoloških tvrtki do freelancera i marketingaša!

Tehnologija

Hrvatska kripto poštanska marka rasprodana je u nekoliko sati, ali što je to uopće

Uz pomoć Belme Gutlić iz tvrtke NodeFactory i Tina Galetovića iz tvrtke BitX te filatelista Emila Drkušića otkrivamo u čemu je stvar kod blockchain marke Hrvatske Pošte.

Startupi i poslovanje

Kakav dan: Nanobit se prodaje švedskom Stillfrontu za 148 milijuna dolara; spekulira se da Rimac Automobili preuzimaju Bugatti

Kad pratite tehnološki sektor, rijetko se kad dogodi da se dvije izvanredne vijesti dogode u istom danu. Danas je ipak takav dan.