Op, op! Bonbon otvorio svoj prvi (fizički) shop!

Op, op! Bonbon otvorio svoj prvi (fizički) shop!

Nešto više od pet godina, koliko je bonbon prisutan na tržištu, danas je otvorena i prva fizička ‘flagship’ trgovina u kojoj će korisnici naći niz usluga i proizvoda koji nisu dostupni u uobičajenim maloprodajnim trgovinama telekomunikacijskom opremom. Kako navode iz bonbona, trgovinom se želi učvrstiti pozicija ovog telekoma na tržištu, ali proširiti se i na druge korisničke segmente.

Mirta Vučić i Tea Tomić, dizajnerice trgovine.
Mirta Vučić i Tea Tomić, dizajnerice trgovine.

Do sada su se bonbonove usluge i proizvodi mogli kupovati ili putem interneta ili na prodajnim mjestima Hrvatskog Telekoma, što je donekle sužavalo ciljanu skupinu. Međutim, od danas na Trgu Drage Iblera 3 u Zagrebu korisnici mogu testirati sve dostupne uređaje, isprobati aplikacije i odabrati svoju omiljenu dodatnu opremu – uz mogućnost kombiniranja popusta, baš kao i bonbonovih tarifa. Nikola Matasović, koji je u ovom telekomu zadužen za marketing, komunikaciju i internet, najavljuje novosti.

S obzirom na našu inovativnost, većina usluga već je dostupna online, a uskoro stiže i prošireni webshop s ponudom iz dućana. Međutim, u fizičkom se dućanu mogu ostvariti i posebni popusti na mobitele, gadgete i dodatke. Uz to, jedan smo od rijetkih dućana u kojem se popusti kombiniraju.

Znate ono kad piše – ovaj popust ne vrijedi ako se primjenjuje taj i taj popust. E, kod nas se ti popusti dodaju! 😉

Diego Perez Tenessa De Block, direktor bonbona, naglasio je kako je sve podređeno dobrom korisničkom iskustvu – zaposlenici su educirani kako bi odgovorili na svako pitanje te pomogli korisnicima u interakciji i testiranju svih uređaja dostupnih u trgovini. Postavljeni su i posebni zasloni kako bi korisnici, pored osobnog testiranja, mogli provjeriti i ocjene ostalih korisnika te tako otklonili bilo kakve sumnje i dobili najbolje moguće informacije i savjete.

Atraktivna unutrašnjost bonbon shopa

Ako vas zanimaju detalji o uređenju trgovine, sve je bilo prepušteno reklamnoj agenciji McCann/Fahrenheit te arhitekticama Mirti Vučić i Tei Tomić iz arhitektonskog ureda Stanica. McCann/Fahrenheit, agencija koja kreira cjelokupno oglašavanje bonbona, bila je zadužena za grafičko oblikovanje i komunikacijske poruke u dućanu, a arhitektice iz ureda Stanica oblikovale su prostor koji preslikava različita iskustva, na sličan način na koji ljudi pristupaju različitim mobilnim aplikacijama. Na pametnim telefonima postoje aplikacije za putovanja, glazbu, video zapise i društvene mreže pa su u novoj trgovini postavljena područja zvana tubes, gdje korisnici mogu isprobati različite tehnologije i pristupiti specifičnim informacijama. 

Nikola nam otkriva da je otvaranje fizičkog dućana posljedica i zadovoljavajućeg rasta koji je ovaj telekom ostvario u posljednje vrijeme. A ako se rast nastavi istim tempom, možemo očekivati još trgovina diljem Hrvatske – i to vrlo brzo.

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

MVT Solutions iz Pisarovine osigurao 100.000 od 300.000 eura vrijedne runde investicije za brži i jeftiniji razvoj IoT-ja

Ovaj domaći startup u tri je godine, bez ikakve vanjske investicije, razvio IoTaaP, alat koji može uvelike olakšati razvoj IoT proizvoda različitim klijentima. Osim hardvera, njihov poslovni model se skalira kroz softver i cloud, a koliko uspješno su se rješenjem i radom potvrdili do sada, najbolje govori i vijest o prvoj investicijskoj rundi predvođenoj domaćim investitorom.

Video

Što se dogodi kada ekstremnom trolu oduzmete megafon, odnosno društvene mreže?

Počne skapavati od gladi, sudeći prema uvijek dramatičnom istaknutom pripadniku 'alt right' pokreta, Milu Yiannopoulosu iliti Neru iliti Milu Andreasu Wagneru iliti Milu Hanrahanu, što je zapravo njegovo pravo ime.

Internet marketing

Hrvatski brendovi boje se zauzeti stav u marketingu (i upravo time gube!)

U najnovijoj epizodi Netokracija podcasta bavimo se brendovima koji se ne boje zauzeti stav. Takvih je u hrvatskoj vrlo malo, rijetki se odluče na taj rizik, a ne shvaćaju da je zapravo upravo to najriskantniji potez.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Dragi svi, budite podrška koju želite i sebi; drage žene, nemojte prihvatiti ništa manje

Ladies of New Business Tech edition okupio je domaće i strane IT rukovoditelje, stručnjake i organizatore IT konferencija kako bi raspravili što kao kolege, šefovi i organizatori možemo učiniti kako bi pomogli IT-jevkama da napreduju u industriji te da se osjećaju kao njezin važan dio.

Kultura 2.0

Gen Ashley i Christina Richter na 8. #LadiesZG: bez uzora i edukacije nema jednakosti u tehnološkoj industriji

Kako bismo privukli više žena u tehnologiju trebamo podržati i trenutne žene u industriji koje će svojim primjerom pokazati da ovaj sektor nije "muški svijet".

Startupi i poslovanje

Hrvatski SysKit: Za 90% funkcionalnosti inspirirali su ih njihovi korisnici, među kojima je i američka vlada

Hrvatska softverska tvrtka SysKit već 10 godina pomaže sistemašima i administratorima u više od 3000 tvrtki diljem svijeta. Njezin suosnivač Frane Borozan otkrio mi je strategiju koja im je omogućila kompetitivnost na svjetskoj razini i približila ih ostvarenju želje da postanu jedan od najvećih proizvođača softvera u Hrvatskoj.

Startupi i poslovanje

Indienogo – kako će izuzimanje Hrvatske s ove platforme utjecati na domaće projekte?

Indiegogo više nije službeno podržan u Hrvatskoj, što znači da ne možete više na njega postavljati kampanje ako ste tvrtka registrirana u Lijepoj našoj. Istražili smo kako je do toga došlo, a i kako će to utjecati na domaće projekte koji platformu aktivno koriste.

Najava

Ulazite li u digitalnu industriju, krenite s razvojem digitalnih proizvoda

Nekada smo u digitalnoj industriji radili isključivo na tuđim projektima, jer nismo mogli birati. Danas možete razvijati vlastite digitalne proizvode i raditi na svim njihovim aspektima. Počnite s besplatnom radionicom Netokracije i Raiffeisen banke o tome kako krenuti u 'product'!

Startupi i poslovanje

Realno stanje startupa iliti kako mi je u dva tjedna američka tech scena skinula ružičaste naočale osnivača

Što vas može naučiti samo nekoliko dana u Seattleu, jednom od najpoznatijih startup i tech gradova na svijetu? Možda kako ste na svoje poslovanje do sada gledali malo previše "romantično".