Op, op! Bonbon otvorio svoj prvi (fizički) shop!

Op, op! Bonbon otvorio svoj prvi (fizički) shop!

Nešto više od pet godina, koliko je bonbon prisutan na tržištu, danas je otvorena i prva fizička ‘flagship’ trgovina u kojoj će korisnici naći niz usluga i proizvoda koji nisu dostupni u uobičajenim maloprodajnim trgovinama telekomunikacijskom opremom. Kako navode iz bonbona, trgovinom se želi učvrstiti pozicija ovog telekoma na tržištu, ali proširiti se i na druge korisničke segmente.

Mirta Vučić i Tea Tomić, dizajnerice trgovine.
Mirta Vučić i Tea Tomić, dizajnerice trgovine.

Do sada su se bonbonove usluge i proizvodi mogli kupovati ili putem interneta ili na prodajnim mjestima Hrvatskog Telekoma, što je donekle sužavalo ciljanu skupinu. Međutim, od danas na Trgu Drage Iblera 3 u Zagrebu korisnici mogu testirati sve dostupne uređaje, isprobati aplikacije i odabrati svoju omiljenu dodatnu opremu – uz mogućnost kombiniranja popusta, baš kao i bonbonovih tarifa. Nikola Matasović, koji je u ovom telekomu zadužen za marketing, komunikaciju i internet, najavljuje novosti.

S obzirom na našu inovativnost, većina usluga već je dostupna online, a uskoro stiže i prošireni webshop s ponudom iz dućana. Međutim, u fizičkom se dućanu mogu ostvariti i posebni popusti na mobitele, gadgete i dodatke. Uz to, jedan smo od rijetkih dućana u kojem se popusti kombiniraju.

Znate ono kad piše – ovaj popust ne vrijedi ako se primjenjuje taj i taj popust. E, kod nas se ti popusti dodaju! 😉

Diego Perez Tenessa De Block, direktor bonbona, naglasio je kako je sve podređeno dobrom korisničkom iskustvu – zaposlenici su educirani kako bi odgovorili na svako pitanje te pomogli korisnicima u interakciji i testiranju svih uređaja dostupnih u trgovini. Postavljeni su i posebni zasloni kako bi korisnici, pored osobnog testiranja, mogli provjeriti i ocjene ostalih korisnika te tako otklonili bilo kakve sumnje i dobili najbolje moguće informacije i savjete.

Atraktivna unutrašnjost bonbon shopa

Ako vas zanimaju detalji o uređenju trgovine, sve je bilo prepušteno reklamnoj agenciji McCann/Fahrenheit te arhitekticama Mirti Vučić i Tei Tomić iz arhitektonskog ureda Stanica. McCann/Fahrenheit, agencija koja kreira cjelokupno oglašavanje bonbona, bila je zadužena za grafičko oblikovanje i komunikacijske poruke u dućanu, a arhitektice iz ureda Stanica oblikovale su prostor koji preslikava različita iskustva, na sličan način na koji ljudi pristupaju različitim mobilnim aplikacijama. Na pametnim telefonima postoje aplikacije za putovanja, glazbu, video zapise i društvene mreže pa su u novoj trgovini postavljena područja zvana tubes, gdje korisnici mogu isprobati različite tehnologije i pristupiti specifičnim informacijama. 

Nikola nam otkriva da je otvaranje fizičkog dućana posljedica i zadovoljavajućeg rasta koji je ovaj telekom ostvario u posljednje vrijeme. A ako se rast nastavi istim tempom, možemo očekivati još trgovina diljem Hrvatske – i to vrlo brzo.

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Novost

Ni WiFi pojačivači vam ne pomažu? MESHtar pokriva svaki kut stana ili kuće, bez po muke.

Stabilan Wi-Fi je nevjerojatno teško postići, pogotovo ako imate nezgodan tlocrt prostorija ili više kvadrata. Srećom, postoje sustavi koji te probleme mogu zaobići.

Kultura 2.0

Treba li vam teta u Pošti pretvoriti Bitcoin u kune?

Hrvatska Pošta pokrenula je projekt mjenjačnica za kriptovalute u suradnji s tvrtkom Electrocoin i time može postati jedna od najprogresivnijih tvrtki u Hrvatskoj. Pitanje je - hoće li?

Tehnologija

Više od 100 inženjera Instituta RT-RK u Osijeku razvija softver za BMW, Audi i Mercedes

Tvrtka Institut RT-RK Osijek broji više od stotinu zaposlenika, a stalno su u potrazi za novim kadrom do kojeg uspješno dolaze stipendiranjem studenata u Osijeku.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Startupi i poslovanje

Dati otkaz zaposleniku u mješovitoj stvarnosti dobar je PR, ali XR doista pomaže razvoju mekih vještina

Zamislite dan kad svojim zaposlenicima nećete plaćati tečajeve već će te ih poslati u susjednu sobu da prođu simulaciju - taj dan mogao bi biti veoma blizu, a evo i što od njega očekivati.

Intervju

Adriana Bandl, PMI: ‘Digitalnu transformaciju i CX treba demistificirati unutar same tvrtke’

Kako studij psihologije može pomoći u karijeri razvoja korisničkog iskustva i digitalne transformacije ispričala nam je Adriana Bandl iz tvrtke PMI.

Društvene mreže

Zašto neki i dalje dijele lančane statuse očito lažnog sadržaja na Facebooku?

Zašto su neki od nas brzoprsti, skloni dijeljenju lančanih Facebook statusa i poruka koje sadrže lažne informacije, kao što je to nedavno napravio direktor Hrvatske turističke zajednice? Iza svega stoji fenomen star koliko i čovječanstvo - iskonski strah.

Kultura 2.0

Što je za vas Instagram bez (broja) lajkova? Manji pritisak, bolji sadržaj

Instagram pomalo po svijetu povlači zavjesu svoje verzije bez lajkova, a dojmovi su i par mjeseci nakon još podijeljeni. Pa iako influenceri plaču jače – korisnici će biti oni na koje će promjena utjecati najviše.

Kultura 2.0

Jesu li video igre – u svijetu i u Hrvatskoj – umjetnost?

Ako je i limenka umjetnikovog izmeta umjetnost, zašto ne bi umjetnost bile i linije kodova uz prateću računalnu grafiku? Razmatrajući odabrane teorije umjetnosti istražujem mogu li se videoigre smatrati umjetnošću.