Algebra organizira besplatne Google marketing seminare

Algebra organizira besplatne seminare za poduzetnike o marketingu na Googleu

Poduzetnici i obrtnici koji žele zaroniti u svijet digitalnog marketing i vlastitim promotivnim kampanjama pospješiti svoje poslovanje i prodajne rezultate, mogu se prijaviti za potpuno besplatne trodnevne radionice na kojima će uz Googleove certificirane regionalne trenere naučiti koristiti AdWords platformu.

Radionica provodi Algebra, a financira Poduzetnički impuls
Radionica provodi Algebra, a financira Poduzetnički impuls

Otvoreno učilište Algebra u Zagrebu održava potpuno besplatne trodnevne seminare i radionice o digitalnom marketingu na kojima poduzetnici i obrtnici mogu naučiti kako kreirati digitalne oglasne kampanje, koristiti internetski marketing za promociju vlastitih proizvoda i učinkovito primijeniti Google AdWords platformu.

Program obrazovanja uključuje teme poput planiranja oglasnih kampanja, određivanja ukupnih i dnevnih budžeta, licitiranja za ključne riječi, upravljanja većim brojem kampanja, plasiranjem oglasa u Googleovu search prikazivačku mrežu, mjerenje i optimizaciju postignutih rezultata, korištenje vizualnih oglasa/banera na domaćim i stranim portalima u Googleovoj mreži, oglašavanje na YouTubeu i mobilnim uređajima te, posljednjega dana, sveobuhvatnu radionicu o alatu Google Analytics koji će poduzetnicima omogućiti da bilježe, mjere i proučavaju ostvarene rezultate i učinak oglasa u vidu posjeta prema vlastitim web stranicama ili web trgovinama.

Nakon radionica polaznici će biti osposobljeni i da, kada im to bude odgovaralo, polože Qualified Individual certifikacijske ispite.

Kako bolje prodati svoje usluge?

Digitalni marketing nosi mnoge prednosti za poduzetnike, objasnio je Igor Kundić, voditelj prodaje u Učilištu Algebra, te naveo razlog organiziranja radionica.

Besplatne Google AdWords radionice provodimo u sklopu ‘Poduzetničkog impulsa’ Ministarstva poduzetništva i obrta jer smo primijetili da mnogim poduzetnicima nedostaju upravo znanja kako svoje proizvode i usluge plasirati na tržište i popratiti ih odgovarajućim marketinškim kampanjama. Znanja koja se mogu steći tijekom trodnevnog seminara bez dvojbe spadaju među znanja koja mogu značajno promijeniti način na koji poduzetnici prodaju svoje usluge i nalaze svoje nove kupce ili klijente.

Ciklus Google AdWords radionica u Zagrebu započinje 17. studenoga. Kako je na radionicama ostalo još svega tridesetak mjesta, potrebno je što se prije prijaviti slanjem poruke na e-mail info@algebra.hr ili pozivom na broj telefona (01) 2332 861.

Edukacija poduzetnika dio je projekta “Poduzetnički impulsa” Ministarstva poduzetništva i obrta, koji radionice subvencionira, a Google AdWords seminari i već su uspješno održani u Osijeku, Rijeci, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku, dok se ovih dana seminar održava i u Slavonskom Brodu gdje su zbog velikog interesa sva mjesta već popunjena.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Domaći ININ uz AI “opametio” održavanje cesta i očitavanje brojila u Slavonskom Brodu

Koristimo AI za filtere na Instagramu i razgovaramo s robotima svaki dan. Zašto onda ne bismo koristili umjetnu inteligenciju za bilježenje rupa na cesti? Tvrtka ININ mogla bi imati pravo rješenje.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Intervju

Good Game Nikole Stolnika osigurao 2,2 milijuna kuna, među investitorima Sacha Dragić, Ivan Klarić i Bruno Kovačić

Esport organizacija Good Game nedavno je osigurala svoju prvu veliku investiciju od 300 tisuća eura, na krilima grupe investitora koja uključuje Ivana Klarića, Brunu Kovačića i Sachu Dragića.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Davor Runje i Hajdi Ćenan predstavili airtAI; bankama pomažu učiti o našim transakcijama

Danas je predstavljen airtAI, domaći fintech startup čije se rješenje temelji na umjetnoj inteligenciji, a usmjereno je na manje banke koje žele bolje procijeniti potrebe svojih korisnika. Ususret predstavljanju, ekskluzivno za Netokraciju detalje otkriva CEO, Hajdi Ćenan.

Prikaz

Što znači biti junior, što middle, a što senior u hrvatskoj tehnološkoj industriji?

Tri programerske pozicije - 100 definicija što obuhvaćaju. Ususret objavi matrice senioriteta development agencije Bornfight, iskoristili smo priliku razgovarati s nekoliko članova domaće IT zajednice ne bi li rasvijetlili što bi mogao biti standard za juniorski, middle ili seniorski posao programera. Evo što smo saznali...

Kultura 2.0

Zašto vam baš neću dati email ili broj direktora te tvrtke, ali možda napravim intro (što je bolje za vas)

“Možeš li mi dati email ili telefon od...?” Žao mi je, ne neću. Umjesto dilanja kontaktnih podataka, vrijeme je da usvojimo kulturu “introa”.

Internet marketing

Uvodimo četverodnevni radni tjedan i normalne rokove u marketinšku industriju ASAP!

Svi marketingaši na početku svoje karijere prođu vatreno krštenje rokova "za jučer", ali mora li takvo stanje ostati i u digitalnom dobu? Zajedno s Domagojem Davidovićem iz Švicarske, otkrivamo potencijalna rješenja za normalniji radni ritam u industriji.

Internet marketing

Na Valentinovo ne cvjetaju samo ruže, nego i industrija seksi igračaka za odrasle: LELO i Libido otkrivaju i koliko

Sretno Valentinovo! Danas je dan zaljubljenih, a na Netokraciji smo se odlučili istražiti kupovne navike i digitalne kampanje nešto posebnijih stvari, baš za ovaj dan.

Tehnologija

Nanobit i Microblink: Ako zaživi GDSA, izazivač Google Playa, olakšat će ulazak na kinesko tržište aplikacija

Xiaomi, Vivo i Oppo udružili su se u razvoju platforme koja bi bila direktan konkurent Google Playu. Kako to može utjecati na domaće IT tvrtke, otkrili smo u razgovoru s njihovim predstavnicima.