Algebra organizira besplatne Google marketing seminare

Algebra organizira besplatne seminare za poduzetnike o marketingu na Googleu

Poduzetnici i obrtnici koji žele zaroniti u svijet digitalnog marketing i vlastitim promotivnim kampanjama pospješiti svoje poslovanje i prodajne rezultate, mogu se prijaviti za potpuno besplatne trodnevne radionice na kojima će uz Googleove certificirane regionalne trenere naučiti koristiti AdWords platformu.

Radionica provodi Algebra, a financira Poduzetnički impuls
Radionica provodi Algebra, a financira Poduzetnički impuls

Otvoreno učilište Algebra u Zagrebu održava potpuno besplatne trodnevne seminare i radionice o digitalnom marketingu na kojima poduzetnici i obrtnici mogu naučiti kako kreirati digitalne oglasne kampanje, koristiti internetski marketing za promociju vlastitih proizvoda i učinkovito primijeniti Google AdWords platformu.

Program obrazovanja uključuje teme poput planiranja oglasnih kampanja, određivanja ukupnih i dnevnih budžeta, licitiranja za ključne riječi, upravljanja većim brojem kampanja, plasiranjem oglasa u Googleovu search prikazivačku mrežu, mjerenje i optimizaciju postignutih rezultata, korištenje vizualnih oglasa/banera na domaćim i stranim portalima u Googleovoj mreži, oglašavanje na YouTubeu i mobilnim uređajima te, posljednjega dana, sveobuhvatnu radionicu o alatu Google Analytics koji će poduzetnicima omogućiti da bilježe, mjere i proučavaju ostvarene rezultate i učinak oglasa u vidu posjeta prema vlastitim web stranicama ili web trgovinama.

Nakon radionica polaznici će biti osposobljeni i da, kada im to bude odgovaralo, polože Qualified Individual certifikacijske ispite.

Kako bolje prodati svoje usluge?

Digitalni marketing nosi mnoge prednosti za poduzetnike, objasnio je Igor Kundić, voditelj prodaje u Učilištu Algebra, te naveo razlog organiziranja radionica.

Besplatne Google AdWords radionice provodimo u sklopu ‘Poduzetničkog impulsa’ Ministarstva poduzetništva i obrta jer smo primijetili da mnogim poduzetnicima nedostaju upravo znanja kako svoje proizvode i usluge plasirati na tržište i popratiti ih odgovarajućim marketinškim kampanjama. Znanja koja se mogu steći tijekom trodnevnog seminara bez dvojbe spadaju među znanja koja mogu značajno promijeniti način na koji poduzetnici prodaju svoje usluge i nalaze svoje nove kupce ili klijente.

Ciklus Google AdWords radionica u Zagrebu započinje 17. studenoga. Kako je na radionicama ostalo još svega tridesetak mjesta, potrebno je što se prije prijaviti slanjem poruke na e-mail info@algebra.hr ili pozivom na broj telefona (01) 2332 861.

Edukacija poduzetnika dio je projekta “Poduzetnički impulsa” Ministarstva poduzetništva i obrta, koji radionice subvencionira, a Google AdWords seminari i već su uspješno održani u Osijeku, Rijeci, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku, dok se ovih dana seminar održava i u Slavonskom Brodu gdje su zbog velikog interesa sva mjesta već popunjena.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

Domaći startup Valut nastoji eliminirati visoke provizije na bankomatima i mjenjačnicama

Ako vam bankomati i mjenjačnice na putovanjima uzimaju prevelike naknade kod promjene valuta, možda je upravo za vas Valut, domaći startup koji radi na tome da konverzija bude što dostupnija i povoljnija, posebice na mjestima na kojima to do sada nije bilo tako.

Tehnologija

iPhone 11 – je li dovoljno dobar da me otjera s Androida?

Želite li dobiti autentično Apple iskustvo ne morate dati 15 tisuća kuna za iPhone 11 Pro Max, velike su šanse da će za veliku većinu ljudi i iPhone 11 biti vrlo dobar odabir.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Što znate o 30 milijuna vrijednom inkubatoru koji će 2020. postati zagorsko ICT središte?

U proljeće 2020. otvara se poslovno-tehnološki prostor Krapinsko-zagorske županije vrijedan 30 milijuna, a koji ima cilj postati centar inovacija te baza za daljnji razvoj poduzetništva u Zagorju.

Istraživanje

Veliko CX istraživanje: Za korisničko iskustvo banke, retail i bezalkoholna pića u Hrvatskoj zaslužile tek ocjenu – 3!

Peekator je hrvatski startup koji se bavi istraživanjem korisničkog iskustva, a nedavno obrađeni podaci više od 3000 anketiranih osoba, 13 tisuća komentara i 60 dubinskih intervjua bacili su potpuno novo svjetlo na uobičajene prakse na području tri značajna tržišta, a ovo je okvirna slika trenutnog stanja.

Izvještaj

Inchoo, Infinum i Hooloovoo do developera dopiru blogom, modnim brendom i “napuhanim” influencerima

Kako se brendirati kao dobro mjesto za posao prema developerima koji nisu impresionirani stolovima za stolni tenis ili igraćim konzolama? Otkrile su nam tri developerske tvrtke na konferenciji Employer Branding Zagreb.

Gaming

Razumjeti gamere, game dev i esport – otkud početi?

Pa možda najbolje od osnova: što je to tako dobro u igrama, ne potiču li one nasilje; zar razvoj video igara nije super zabavan posao i zašto esport još muku muči da postane punopravni sport? Kao dežurni gameri Netokracije, Ivan i ja preuzeli smo ovotjednu epizodu ne bi li vam odgovorima na ta pitanja približili svijet gaminga.

Izvještaj

Znate li otkud vam dolaze najbolji kandidati i kako se prijavljuju na vaše oglase?

O kandidatima, načinu kako se prijavljuju na poslove i kako uspješno doći do onih najkvalificiranijih otkrili smo više na Employer Branding konferenciji uz domaći regrutacijski alat TalentLyft.

Startupi i poslovanje

Toni Trivković, Split Tech City: Nismo htjeli slušati da se ne može, već pokazati da se može

“U Splitu je uvijek izazovno okupiti mlade na neko događanje. Njih dvjestotinjak na kišno subotnje jutro može značiti samo jedno - zaista su željeli motivaciju”.