Algebra organizira besplatne Google marketing seminare

Algebra organizira besplatne seminare za poduzetnike o marketingu na Googleu

Poduzetnici i obrtnici koji žele zaroniti u svijet digitalnog marketing i vlastitim promotivnim kampanjama pospješiti svoje poslovanje i prodajne rezultate, mogu se prijaviti za potpuno besplatne trodnevne radionice na kojima će uz Googleove certificirane regionalne trenere naučiti koristiti AdWords platformu.

Radionica provodi Algebra, a financira Poduzetnički impuls
Radionica provodi Algebra, a financira Poduzetnički impuls

Otvoreno učilište Algebra u Zagrebu održava potpuno besplatne trodnevne seminare i radionice o digitalnom marketingu na kojima poduzetnici i obrtnici mogu naučiti kako kreirati digitalne oglasne kampanje, koristiti internetski marketing za promociju vlastitih proizvoda i učinkovito primijeniti Google AdWords platformu.

Program obrazovanja uključuje teme poput planiranja oglasnih kampanja, određivanja ukupnih i dnevnih budžeta, licitiranja za ključne riječi, upravljanja većim brojem kampanja, plasiranjem oglasa u Googleovu search prikazivačku mrežu, mjerenje i optimizaciju postignutih rezultata, korištenje vizualnih oglasa/banera na domaćim i stranim portalima u Googleovoj mreži, oglašavanje na YouTubeu i mobilnim uređajima te, posljednjega dana, sveobuhvatnu radionicu o alatu Google Analytics koji će poduzetnicima omogućiti da bilježe, mjere i proučavaju ostvarene rezultate i učinak oglasa u vidu posjeta prema vlastitim web stranicama ili web trgovinama.

Nakon radionica polaznici će biti osposobljeni i da, kada im to bude odgovaralo, polože Qualified Individual certifikacijske ispite.

Kako bolje prodati svoje usluge?

Digitalni marketing nosi mnoge prednosti za poduzetnike, objasnio je Igor Kundić, voditelj prodaje u Učilištu Algebra, te naveo razlog organiziranja radionica.

Besplatne Google AdWords radionice provodimo u sklopu ‘Poduzetničkog impulsa’ Ministarstva poduzetništva i obrta jer smo primijetili da mnogim poduzetnicima nedostaju upravo znanja kako svoje proizvode i usluge plasirati na tržište i popratiti ih odgovarajućim marketinškim kampanjama. Znanja koja se mogu steći tijekom trodnevnog seminara bez dvojbe spadaju među znanja koja mogu značajno promijeniti način na koji poduzetnici prodaju svoje usluge i nalaze svoje nove kupce ili klijente.

Ciklus Google AdWords radionica u Zagrebu započinje 17. studenoga. Kako je na radionicama ostalo još svega tridesetak mjesta, potrebno je što se prije prijaviti slanjem poruke na e-mail info@algebra.hr ili pozivom na broj telefona (01) 2332 861.

Edukacija poduzetnika dio je projekta “Poduzetnički impulsa” Ministarstva poduzetništva i obrta, koji radionice subvencionira, a Google AdWords seminari i već su uspješno održani u Osijeku, Rijeci, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku, dok se ovih dana seminar održava i u Slavonskom Brodu gdje su zbog velikog interesa sva mjesta već popunjena.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Startupi i poslovanje

Dati otkaz zaposleniku u mješovitoj stvarnosti dobar je PR, ali XR doista pomaže razvoju mekih vještina

Zamislite dan kad svojim zaposlenicima nećete plaćati tečajeve već će te ih poslati u susjednu sobu da prođu simulaciju - taj dan mogao bi biti veoma blizu, a evo i što od njega očekivati.

Što ste propustili

Intervju

Na Dan programera, četiri žene otkrivaju kako je tekao njihov karijerni put kroz IT industriju

Na Dan programera, predstavljamo četiri žene koje se bave (ili su se bavile) programiranjem. Je li njihov obrazovni i karijerni put bio pravocrtan ili je vrludao po krivuljama, otkrivaju nam sugovornice iz tvrtki Agency04, Five, IN2 i Styria.AI.

Tehnologija

Kako uopće možemo biti sigurni da će autonomna vozila biti – sigurna?

Autonomna vozila kod mnogih i dalje izazivaju osjećaj nesigurnosti. No, ovaj tekst mogao bi pomoći da se rasvijetli proces iza razvoja i testiranja sigurnosno-kritičnih sustava u vozilima budućnosti.

Startupi i poslovanje

Gideonovi roboti dobili pametnu ruku: Samostalno se kreće, sve vidi i popravlja!

Tvrtka Gideon Brothers nastavlja s razvojem prototipova robota, a posljednja verzija ima i robotsku ruku koja prepoznaje svijet oko sebe.

Mobilno

Apple Arcade i Apple TV+ stižu uskoro i u Hrvatsku

Osim novih iPhone modela, jučer smo saznali i novosti o dvije pretplatničke usluge koje nas čekaju iz Applea.

Tehnologija

Stručnjaci Microblinka i Infinuma: Apple je i dalje inovativan!

Gdje Apple vodi, a gdje kaska? Saznali smo kako developeri gledaju na stanje Apple ekosustava.

Video

Što čini dobar digitalni kafić? U 4 epizode nalazimo odgovore.

Jedni žele zaraditi, drugi raditi - kako povezati interese ugostitelja i digitalnih nomada? Saznali smo u razgovoru s njima.