AngelList ’embed’ gumbići olakšat će investitorima da vas prate, stoga ih postavite!

Društvena mreža za startupe i investitore AngelList predstavila je embedove odnosno gumb i box za praćenje organizacija i korisnika koju je koriste. Dok gumb nalikuje Twitterovom Follow gumbu, drugi embed nalikuje Facebookovom Like boxu koji koristi već niz web stranica.

Anđeoski dodaci za startupe!

Društvena mreža za startupe i investitore AngelList predstavila je embedove odnosno gumb i box za praćenje organizacija i korisnika koju je koriste. Dok gumb nalikuje Twitterovom Follow gumbu, drugi embed nalikuje Facebookovom Like boxu koji koristi već niz web stranica.

Pratite nas na AngelListu.

S obzirom da sve veći broj investitora prati startupe putem AngelLista, uključiti ove embede itetako je poželjan potez. Kod za uključivanje embedova na svoju web stranicu naći ćete na posebnim stranicama unutar svakog AngelList profila, konkretno:

U oba slučajeva dodajete “embed” na kraj adrese startupa ili korisnika. Dodatne upute možete potražiti na AngelListovom službenom blogu i nemojte zaboraviti popratiti Netokraciju na AngelListu!

Angel… box.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Vodič za e-Vozačku da ne čekaš (kao mi) u redu u MUP-u

Sustav e-Vozačka, za predaju zahtjeva za novu vozačku dozvolu putem interneta, radi pristojno, ali i pokazuje da korisničko iskustvo i komunikacija mogu i moraju biti bolji. U suprotnom - šalter!

Tehnologija

Apple je pokazao kako više nema ništa za pokazati – čeka li ga Nokijin scenarij?

Sjednite, djeco, da vam ispričam priču o vremenu prije mog vremena. Bijaše to godina 1998., četvrtaste kutije protetičkih boja vrtjele su Windowse 95 ili 98, bilo je to vrijeme disketa, telefonskih slušalica koje se dižu i dial-up interneta koji puca kada se to dogodi.

Internet marketing

Ella Dvornik i Charles Pearce pokreću platformu za europske influencere – Manijak

Porazgovarala sam s Ellom Dvornik i Charlesom Pearceom o njihovom zajedničkom projektu, platformi za influencere i brendove koji s njima žele surađivati - Manijak.

Što ste propustili

Nesortirano

Može li igranje igara od nas napraviti bolje kolege, partnere i prijatelje?

Developer, filmaš i umjetnik Onat Hekimoglu na Weekend Media Festivalu govorio je o temi o kojoj ne slušamo često - ozbiljnim igrama.

Mobilno

Zašto zaključavate kućna vrata, ako nećete zaštititi svoje podatke online?

Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu od Alana Delića iz Diverta dobili smo pet savjeta o tome kako se zaštititi online.

Startupi i poslovanje

Poznati timovi koji će se na Idea Knockoutu natjecati za mjesto na CES-u

Sve je spremno za ovogodišnji Idea Knockout, a za put u Vegas borit će se 20 timova.

Startupi i poslovanje

Domaća aplikacija Beyond Seen Screen postala ExRey i stigla na Android uređaje

Nakon rebrandinga, Beyond Seen Screen postaje ExRey, a beta verzija aplikacije koja pretvara pasivno gledanje videa u aktivno dostupna je na Google Playu.

Intervju

Splitski Locastic otvoreno o povratku u esport nakon pauze (i naučenih lekcija)

Locastic je mrtav, živio Locastic? Splitska tvrtka iz drugog pokušaja nastoji postati regionalna sila u igri CS:GO.

Sponzorirano

#DigiDoggo natječaj: Pošalji nam video CV – dobit ćeš vlastitu domenu!

Traže se mlade nade u sklopu projekta Digitalna karijera - svi koji snime i pošalju video CV dobivaju vlastitu .Me domenu, a najbolji i 'pitch' trening!