Algebra: Konferencija o znanosti u podlozi marketinga

Algebrina konferencija upoznaje vas sa znanstvenom podlogom marketinga

Konferencija "Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere" okuplja vrhunske stručnjake za digitalni marketing i podatkovnu znanost i namijenjena svima koje zanimaju promjene i trendovi koji se događaju u načinu na koji se planiraju i provode suvremene marketinške kampanje. 

Stručnjaci iz Algebre, ali i Googlea, IN2data, Drapa i drugih tvrtki i agencija približit će sudionicima znanstvenu podlogu marketinga.
Stručnjaci iz Algebre, ali i Googlea, IN2data, Drapa i drugih tvrtki i agencija približit će sudionicima znanstvenu podlogu marketinga.

Ovu konferenciju organizira Visoko učilište Algebra, kako bi ukazalo na znanstvenu podlogu koja se nalazi u pozadini digitalnog marketinga, a svoja će predavanja održati stručnjaci iz Googlea, Hrvatskog telekoma, IN2data, digitalne agencije DRAP, Kraša, Raiffeisenbank Austria te samog učilišta.

Konferencija će se održati 20. ožujka, a kroz deset predavanja i jedan završni panel sudionici konferencije steći će uvid u glavne trendove koji danas obilježavaju područje digitalnog marketinga te u analitičke metode i tehnologiju koja se nalazi u njihovoj pozadini.

U podlozi mnogih tih trendova nalaze se znanstvene metode (poput psihologijske analize ili analize velike količine podataka – data science) čije je razumijevanje ključno za uspješno planiranje i provođenje digitalnih kampanja te će upravo one biti u središtu sadržaja ove konferencije.

Podatkovna znanost u pozadini digitalnog marketinga

Robert Kopal, prodekan za znanost i istraživanje na Visokom učilištu Algebra i programski voditelj konferencije, objasnio je kako se suvremeni marketing ne svodi samo na primjenu marketinških alata:

Marketing, pa tako i digitalni marketing, ne svodi se isključivo na primjenu marketinških metoda i alata, već je za uspješnu provedbu marketinških kampanja i suvremenu komunikaciju s kupcima danas moguće koristiti naprednu analitiku i metode koje proizlaze iz znanosti podataka (data science), a koja je, uz suvremene alate, danas dostupna praktički svima, te će mnogima koji se profesionalno bave digitalnim marketingom biti ključna u planiranju kampanja ili za postizanje distinkcije i inovativnosti u odnosu na konkurenciju.

Svi oni koji razmišljaju o marketingu kao svojem karijernom odabiru na konferenciji mogu saznati nešto više o tome što se danas sve smatra marketinškim aktivnostima i kako će se one provoditi u digitalnoj sferi, dodao je.

Više informacija o temama, satnici, rasporedu predavanja i sadržaju možete pronaći na web stranicama konferencije – sam događaj je besplatan, no budući da je broj mjesta ograničen, obavezna je web prijava na navedenom linku.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Domaći ININ uz AI “opametio” održavanje cesta i očitavanje brojila u Slavonskom Brodu

Koristimo AI za filtere na Instagramu i razgovaramo s robotima svaki dan. Zašto onda ne bismo koristili umjetnu inteligenciju za bilježenje rupa na cesti? Tvrtka ININ mogla bi imati pravo rješenje.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Intervju

Good Game Nikole Stolnika osigurao 2,2 milijuna kuna, među investitorima Sacha Dragić, Ivan Klarić i Bruno Kovačić

Esport organizacija Good Game nedavno je osigurala svoju prvu veliku investiciju od 300 tisuća eura, na krilima grupe investitora koja uključuje Ivana Klarića, Brunu Kovačića i Sachu Dragića.

Što ste propustili

Internet marketing

Uvodimo četverodnevni radni tjedan i normalne rokove u marketinšku industriju ASAP!

Svi marketingaši na početku svoje karijere prođu vatreno krštenje rokova "za jučer", ali mora li takvo stanje ostati i u digitalnom dobu? Zajedno s Domagojem Davidovićem iz Švicarske, otkrivamo potencijalna rješenja za normalniji radni ritam u industriji.

Internet marketing

Na Valentinovo ne cvjetaju samo ruže, nego i industrija seksi igračaka za odrasle: LELO i Libido otkrivaju i koliko

Sretno Valentinovo! Danas je dan zaljubljenih, a na Netokraciji smo se odlučili istražiti kupovne navike i digitalne kampanje nešto posebnijih stvari, baš za ovaj dan.

Tehnologija

Nanobit i Microblink: Ako zaživi GDSA, izazivač Google Playa, olakšat će ulazak na kinesko tržište aplikacija

Xiaomi, Vivo i Oppo udružili su se u razvoju platforme koja bi bila direktan konkurent Google Playu. Kako to može utjecati na domaće IT tvrtke, otkrili smo u razgovoru s njihovim predstavnicima.

Mobilno

MWC otkazan: Hrvatski novinari i izlagači, poput Microblinka, Undabota i Delta Realityja, saniraju štetu

Najveći sajam mobilne telefonije, Mobile World Congress u Barceloni jučer je otkazan, a kao razlog se navodi - koronavirus. Neki bi se s time složili, neki vide druge razloge, no posljedice za mnoge u industriji su očigledne i nisu zaobišle hrvatske izlagače, novinare i posjetitelje.

Startupi i poslovanje

Splitsko Litto preuzima rezervacije i prijave gostiju, ali i druge brige domaćih iznajmljivača

Što se dogodi kada lokalni iznajmljivači odluče digitalizacijom riješiti probleme s kojima se i sami bore?

Internet marketing

Super Bowl iliti kako su dvije pop zvijezde zasjenile blockbustere svijeta reklama

U danima nakon slavnog Super Bowl finala sve što smo mogli vidjeti na društvenim mrežama bio je produkcijski izvanredan nastup Shakire i Jennifer Lopez, pod sponzorstvom Pepsija - što je malo kome ostalo u sjećanju - i Jasona Momou koji sa sebe skida mišiće i kosu jer je dobio divan kredit.