ZIP.Factory coworking prostor otvoren za javnost: Stol, stalna internetska veza i kava, što vam još treba?

ZIP.Factory coworking prostor otvoren za javnost: Stol, stalna internetska veza i kava, što vam još treba?

Zagrebački inkubator poduzetništva otvorio je svoj coworking prostor u Remetinečkoj cesti 7 na zagrebačkoj Kajzerici za javnost uz posebne popuste za rane prijave do 1. ožujka pri čemu kao ponudu standardnog dijeljenog radnog prostora dobivate vlastiti stol, 10/10 Mbps internetsku vezu te dijeljenu sobu za prezentacije na lokaciji na kojoj se nalaze i izabrani startupi poput Publiconna i Mash.mea.

ZIP otvara svoj coworking prostor…

Zagrebački inkubator poduzetništva otvorio je svoj coworking prostor u Remetinečkoj cesti 7 na zagrebačkoj Kajzerici za javnost uz posebne popuste za rane prijave do 1. ožujka pri čemu kao ponudu standardnog dijeljenog radnog prostora dobivate vlastiti stol, 10/10 Mbps internetsku vezu te dijeljenu sobu za prezentacije na lokaciji na kojoj se nalaze i izabrani startupi poput Publiconna i Mash.mea.

Coworking je trend dijeljenog radnog prostora za profesionalce i mlade tvrtke koji je već odavno trend u svijetu, a u Hrvatskoj je postao aktualan kroz inicijativu Coworking.hr pri čemu je zagrebačka Lauba jedna od prostora u kojem održavaju sessione, pri čemu Coworker.hrovci opisuju ovaj način rada kao:

Coworkeri su nomadi novog doba. Samostalno ili fleksibilno zaposlenje omogućuje im da sami organiziraju vrijeme i način rada, razinu društvenosti i interakcije u radnoj okolini te povezivanja i suradnje s drugim profesionalcima.

Radno vrijeme tzv. ZIP.Factoryja je od 9 do 5 sati radnim danom te od 15 do 21 sat vikendom, a na raspolaganju vam je i besplatan parking. Za potrebe sastanaka i prezentacija imat ćete zajedničku prezentacijsku prostoriju s projektorom i whiteboardom, a moći ćete sudjelovati i na manjim događanjima unutar ZIP-a inače rezerviranim za njihove startupe. 

Prezentacijski prostor tijekom ZIP-ovog mentoriranja (Slika preuzeta s Facebook fan stranice ZIP-a)

Prostor ima vlastitu kuhinju s aparatom za kavu, a ZIP-ovci navode kako u blizini ima pristupačnih gableca za cijenu već od 20 kuna, tako da nećete biti gladni. Redovne cijene korištenja ZIP.Factory prostora na temelju jednog deska su 60 kuna za dan odnosno 800 kuna mjesečno, iako do 1. ožujka vrijede posebne cijene za sve pretplaćene na ZIP-ove email obavijesti od 30 kuna dnevno odnosno 400 kuna mjesečno, što je popust od točno 50 posto. Ukoliko ste zainteresirani, svakako se javite ZIP-u na službeni email info@zipzg.com!

Komentari

  1. Matija Raos

    Matija Raos

    04. 01. 2013. u 9:04 am Odgovori

    Coworking Croatia stoji za hrvatsku nacionalnu coworking zajednicu. Kao takvi promoviramo i zagovaramo koncept te potičemo praksu coworkinga u Hrvatskoj. Nismo vezani ni uz jedan fizički prostor već u suradnji realiziramo coworking aktivnosti s ciljem razvoja lokalne coworking kulture i suradničkog ponašanja. Potičemo i podržati ćemo svaki coworking prostor / poslovni subjekt na korist naše zajednice jer na prvo mjesto stavljamo ljude; samostalne profesionalce – poduzetnike kojima coworking pristup uvelike može olakšati pri samoodrživosti te podići tržišnu konkurentnost kroz mindset suradnje i umrežavanja. Ovim putem šaljem veliku čestitku ZIP-u i veselim se budućoj suradnji i projektima.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Nasmijali smo se ‘Otvorenom’, a unutar IT zajednice se hejtamo, ne podržavamo – i ne poznajemo?

Jučerašnje Otvoreno dokaz je da ni javnost ni država i dalje ne razumiju IT. Može li tehnološka zajednica konačno pokazati razumijevanje sama prema sebi?

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Web stranice javnih tijela od 23.9. moraju biti pristupačne: Kako se tijela, agencije, dizajneri i developeri mogu prilagoditi?

Informacije od javnog značaja koje objavljuju javna tijela na svojim web stranicama i aplikacijama moraju biti pristupačne svima - o tome više nema rasprave. Što vas očekuje ako je pristupačnost sljedeći korak i za vas? Hrvatska agencija Neuralab dizajnirala je po novim standardima web Hrvatske banke za obnovu i razvitak - evo što su oboje naučili u procesu.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

U Hrvatskoj se za poduzetništvo odlučuje tek svaki 12. građanin, možemo li to kao digitalna zajednica promijeniti?

Ako nema poduzetnika, nema niti poduzetničkog ekosustava, a u Hrvatskoj je niz uzroka doveo do toga da patimo od kroničnog manjka poduzetničke aktivnosti - postoji li među digitalcima znanje i energija da se to promijeni?

Mobilno

Testirali smo Sony Xperiju 1 II, mobitel za fotografe i snimatelje koji nemaju fotoaparat i kameru

Protekla dva tjedna testirao sam Sony mobitel. Ne, nisam se vratio u 2016., ali razumijem ako za brend Xperia niste čuli mjesecima ili godinama.

Društvene mreže

Facebook Dating stigao u Hrvatsku! Što će vaši Facebook prijatelji (i simpatije) moći vidjeti i napraviti?

Facebook Dating je od danas dostupan i na području Europe kako bi pomogao korisnicima u traženju partnera. Potrudili su se da iskustvo bude što je više moguće privatno... no koliko tajne simpatije na Facebooku zbilja mogu biti tajna?

Društvene mreže

Što sam naučio nakon 931.000 pregleda, 15.000 reakcija i 365 uzastopnih dana objavljivanja na LinkedInu?

Sve je krenulo ljeta 2019. kada sam si postavio izazov. Danas 400+ dana nakon s isto toliko mojih objava na LinkedInu naučio sam mnogo, a dio tog iskustva imam priliku u ovoj analizi podijeliti i s vama.

Kolumna

Kako postati podatkovni inženjer? Od PMF-a do industrije – ovo je moj karijerni put

Put do podatkovnog inženjera zahtijeva mnogo truda, vremena i konkretna znanja. Ali i sam sam prvo učio da bih kasnije druge podučavao. Što se na tržištu traži i što vas može zateći na putu?

Startupi i poslovanje

Izdavačka kuća Devolver Digital preuzela Croteam, veterane hrvatske gaming scene

Najdugovječniji i najpoznatiji hrvatski gaming studio Croteam preuzima Devolver Digital, izdavač video igara koji ih je vjerno pratio kroz sva re-izdanja njihove uspješnice Serious Sama, ali i novih nastavaka koji su osvajali igrače diljem svijeta.