Wleapp: Domaći sustav za kreiranje aplikacija za konferencije besplatan još kratko vrijeme!

Wleapp: Domaći sustav za kreiranje aplikacija za konferencije besplatan još kratko vrijeme!

Jeste li se ikada našli na događaju na kojemu je došlo do promjena u rasporedu posljednjega trena? Kako su vas organizatori obavijestili o promjenama? U takvim je slučajevima zgodno imati službenu mobilnu aplikaciju događaja u kojoj će se nalaziti sve relevantne informacije i promjene. Upravo se time bavi Wleapp, sustav za razvoj mobilnih aplikacija, iza kojega stoji zagrebačka tvrtka IT4U.

Wleapp 2Jeste li se ikada našli na konferenciji ili sličnome događaju na kojemu je došlo do promjena u rasporedu posljednjega trena? Kako su vas organizatori obavijestili o promjenama? U takvim je slučajevima zgodno imati službenu mobilnu aplikaciju događaja u kojoj će se nalaziti sve relevantne informacije i promjene. Upravo se time bavi Wleapp, sustav za razvoj mobilnih aplikacija, iza kojega stoji zagrebačka tvrtka IT4U.

Wleapp je skraćenica od White Label Event App Builder, a web aplikacija jednostavnim sučeljem omogućuje unos podataka o konferenciji. Svaki put kada se informacije osvježe na web sučelju, mobilne aplikacije same preuzimaju podatke i prezentiraju ih korisnicima. Sustav dodatno omogućuje i unos bitnih lokacija koje su grupirane po svome tipu: lokacije konferencije, restorani, barovi, bankomati.

Stevica Kuharski, predsjednik uprave tvrtke IT4U, objašnjava prednosti Wleappa:

Za razliku od ostalih mobilnih aplikacija koje pokrivaju konferencije, Wleapp omogućuje klijentima kreiranje punokrvnih iPhone i Android aplikacija za svaku konferenciju posebno. Izdavanje aplikacija na Apple App Store i Google Play radi se preko Wleapp korisničkih računa, a ukoliko klijent posjeduje vlastite račune na trgovinama aplikacija, moguće je i njihovo korištenje.

Susye Dow Mali, Wleappova imaginarna čelna osoba za razvoj, priprema i sustav aplikacija i za tablete!
Susye Dow Mali, Wleappova imaginarna čelna osoba za razvoj, priprema i sustav aplikacija i za tablete!

Stevica objašnjava i dodatne opcije aplikacija. Primjerice, predavanja i lokacije moguće je označiti kao privatne te na taj način ograničiti njihovu vidljivost određenim korisnicima Twittera i Facebooka. Naravno, korisnici mobilnih aplikacija moraju dopustiti pristup svojim podacima, a organizatori ih mogu nagraditi zbog toga.

Sustav je za organizatore događaja trenutno besplatan

Wleapp je trenutno u otvorenoj beti, stoga će još neko vrijeme biti potpuno besplatan za organizatore konferencija. Osnovni paket sadrži pristup web aplikaciji te izradu iPhone i Android aplikacije. Dostupnost mobilnih aplikacija ograničena je na tri tjedna prije konferencije i tjedan dana nakon događaja. Cijena osnovnog paketa je 99 dolara, a moguće ga je proširiti dodatnim setom funkcionalnosti te produžiti period u kojem su mobilne aplikacije dostupne.

Za sada su aplikacije dostupne za iPhone i Android mobilne uređaje, a uskoro će biti i za tablete.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Dostava piva nije vožnja po gradu uz GoogleMaps, znaju to Medvedgrad i OptimoRoute

Nakon osigurane investicije od gotovo sedam milijuna dolara, OptimoRoute planira širenje ureda u Zagrebu kako bi malim tvrtkama približili logističko planiranje slično onome koje imaju velike tvrtke.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Wolt, Infobip i KEKSPay otkrili što ih je kaos oko COVID-19 naučio o CX-u

S obzirom na nove okolnosti rada i života koje je donijela pandemija, osluškivanje tržišta brendovima je postalo bitnije nego ikad. Oni koji su pomno pratili promjene snašli su se nešto bolje, ali nitko nije bio imun na izazove. Uz domaće i strane stručnjake na Digitalnom doručku prošli smo najvažnije aspekte korisničkog iskustva u neizvjesnim vremenima ne bi li spremnije dočekali mjesece pred nama.

Društvene mreže

Što morate znati o Trumpovom bijesu prema Twitteru – i posljedicama za Facebook i Google, vas?

Očekivano, Donaldu Trumpu se potez Twittera, koji je označio njegove objave spornima, nije nimalo svidio pa je donio uredbu kojom želi dodatno regulirati društvene mreže, učinivši ih direktno odgovornima za ono što njihovi korisnici objavljuju.

Startupi i poslovanje

Ivan Burazin: Shift uživo u rujnu, a do tada organiziramo online predavanja!

Shift se drži i dalje, a ovogodišnje izdanje neće biti prebačeno online, već će se u rujnu održati uživo!

Intervju

Miljenko Graovac novi je direktor digitalnih proizvoda u HT-u: Introspektiva je ključ inovacija!

Privukla me vizija kompanije: digitalizacija i povezivanje privatnih osoba, tvrtki i društva s prilikama koje ona pruža, kaže novi šef digitalnih proizvoda u Hrvatskom Telekomu s kojim smo imali priliku razgovarati o karijeri te implementaciji digitalnih proizvoda i rješenja u velikim tvrtkama.

Najava

Što vas čeka kao programere nakon faksa – u doba krize? Saznaj na Digitalna karijera meetupu!

Pred nadolazeću krizu preostalih par ispita do kraja ili diploma u ruci nude malo nade za mlade, ali i to prijelazno razdoblje nosi neke prednosti i prilike, čak i u neizvjesnim vremenima. Kako razviti željenu karijeru na pomolu ekonomske krize, otkrivamo uz digitalne stručnjake na novom meetupu Digitalne karijere.

Startupi i poslovanje

Više Instagram nego intranet: Jenz je aplikacija koju vaš tim nije znao da treba!

Umjesto emailova, Facebook eventova, Google kalendara, anketa, Instagram profila, Slack #general i #win kanala, razmjene kontakata - možda je vrijeme da se sve složi u jedno? Hrvatski Q napravio je upravo to s aplikacijom Jenz.