Wleapp: Domaći sustav za kreiranje aplikacija za konferencije besplatan još kratko vrijeme!

Wleapp: Domaći sustav za kreiranje aplikacija za konferencije besplatan još kratko vrijeme!

Jeste li se ikada našli na događaju na kojemu je došlo do promjena u rasporedu posljednjega trena? Kako su vas organizatori obavijestili o promjenama? U takvim je slučajevima zgodno imati službenu mobilnu aplikaciju događaja u kojoj će se nalaziti sve relevantne informacije i promjene. Upravo se time bavi Wleapp, sustav za razvoj mobilnih aplikacija, iza kojega stoji zagrebačka tvrtka IT4U.

Wleapp 2Jeste li se ikada našli na konferenciji ili sličnome događaju na kojemu je došlo do promjena u rasporedu posljednjega trena? Kako su vas organizatori obavijestili o promjenama? U takvim je slučajevima zgodno imati službenu mobilnu aplikaciju događaja u kojoj će se nalaziti sve relevantne informacije i promjene. Upravo se time bavi Wleapp, sustav za razvoj mobilnih aplikacija, iza kojega stoji zagrebačka tvrtka IT4U.

Wleapp je skraćenica od White Label Event App Builder, a web aplikacija jednostavnim sučeljem omogućuje unos podataka o konferenciji. Svaki put kada se informacije osvježe na web sučelju, mobilne aplikacije same preuzimaju podatke i prezentiraju ih korisnicima. Sustav dodatno omogućuje i unos bitnih lokacija koje su grupirane po svome tipu: lokacije konferencije, restorani, barovi, bankomati.

Stevica Kuharski, predsjednik uprave tvrtke IT4U, objašnjava prednosti Wleappa:

Za razliku od ostalih mobilnih aplikacija koje pokrivaju konferencije, Wleapp omogućuje klijentima kreiranje punokrvnih iPhone i Android aplikacija za svaku konferenciju posebno. Izdavanje aplikacija na Apple App Store i Google Play radi se preko Wleapp korisničkih računa, a ukoliko klijent posjeduje vlastite račune na trgovinama aplikacija, moguće je i njihovo korištenje.

Susye Dow Mali, Wleappova imaginarna čelna osoba za razvoj, priprema i sustav aplikacija i za tablete!
Susye Dow Mali, Wleappova imaginarna čelna osoba za razvoj, priprema i sustav aplikacija i za tablete!

Stevica objašnjava i dodatne opcije aplikacija. Primjerice, predavanja i lokacije moguće je označiti kao privatne te na taj način ograničiti njihovu vidljivost određenim korisnicima Twittera i Facebooka. Naravno, korisnici mobilnih aplikacija moraju dopustiti pristup svojim podacima, a organizatori ih mogu nagraditi zbog toga.

Sustav je za organizatore događaja trenutno besplatan

Wleapp je trenutno u otvorenoj beti, stoga će još neko vrijeme biti potpuno besplatan za organizatore konferencija. Osnovni paket sadrži pristup web aplikaciji te izradu iPhone i Android aplikacije. Dostupnost mobilnih aplikacija ograničena je na tri tjedna prije konferencije i tjedan dana nakon događaja. Cijena osnovnog paketa je 99 dolara, a moguće ga je proširiti dodatnim setom funkcionalnosti te produžiti period u kojem su mobilne aplikacije dostupne.

Za sada su aplikacije dostupne za iPhone i Android mobilne uređaje, a uskoro će biti i za tablete.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

SEO i tražilice

Velika analiza online sadržaja o cijepljenju pokazuje da HZJZ olakšava posao – antivakserima

SEO koji život znači. To bi mogao biti alternativni naslov ove analize, iako ovdje nije riječ o samoj optimizaciji sadržaja za tražilice, nego optimizaciji za - korisnika. Jer u vrijeme kad procijepljenost pada, optimiziran i korisniku prilagođen sadržaj na stranicama HZJZ-a i drugih zdravstvenih institucija mogao bi doista značiti razliku između života i smrti.

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

Domaći startup Valut nastoji eliminirati visoke provizije na bankomatima i mjenjačnicama

Ako vam bankomati i mjenjačnice na putovanjima uzimaju prevelike naknade kod promjene valuta, možda je upravo za vas Valut, domaći startup koji radi na tome da konverzija bude što dostupnija i povoljnija, posebice na mjestima na kojima to do sada nije bilo tako.

Što ste propustili

Nesortirano

Kako razviti aplikaciju koja će od “strašnog” e-Računa učiniti bezopasnog psića?

Poduzetnike oblijeva hladan znoj kada se sjete e-Računa, ali zamislite kako je onima koji stvaraju aplikacije za njegovo izdavanje? Čini se, ne tako strašno.

Sponzorirano

Koliko dobar WiFi u kafiću treba biti da bi gosti bili zadovoljni?

Na redu je i zadnja epizoda serijala Digitalni kafići kroz koji se bavimo ključnim stavkama na koje jedan uspješan kafić treba paziti u digitalno vrijeme. U 4. epizodi otkrivamo zašto je kafićima bitno istaknuti se dobrom WiFi vezom.

Kolumna

Kako riješiti izazove rada na projektu: Od nekompetentnih voditelja do loše komunikacije

Nedavno smo imali smo zgodan slučaj. Radi se o većem projektu, u njemu učestvuje više tvrtki. Krovna tvrtka, između ostaloga, ima i svog voditelja projekta. Radi se o osobi koja za takav posao nije kompetentna iz jednostavnog razloga - ne poznaje osnovne elemente od kojih se upravljanje projekata sastoji.

Startupi i poslovanje

Identyum – digitalna osobna iskaznica iz Hrvatske za 21. stoljeće?

Na krilima suradnje s Finom, IDENTYUM bi trebao omogućiti dokazivanje identiteta putem aplikacije, bez papirologije, pokazivanja osobnih iskaznica i sličnih koraka.

Digitalni mediji

Kako napisati dobar članak za svoj ili tvrtkin blog (kad baš morate)

Je li vam teško napisati članak za blog tvrtke, objavu na LinkedInu ili 'microcopy' za digitalni projekt? Urednički i praktični savjeti slijede u novoj epizodi Netokracija podcasta!

Startupi i poslovanje

David Bizer: Direktor mora biti ambasador kulture tvrtke pa makar to značilo razgovor i sa 150. zaposlenikom!

Ususret nadolazećoj konferenciji Employer Branding na kojem gostuje kao keynote predavač, razgovarali smo s Davidom Bizerom oko gorućeg pitanja digitalne industrije za sve male i velike tvrtke: kako privući nove ljude?