WebUG druženja okupljaju web profesionalce na Microsoftovim tehnologijama

WebUG druženja okupljaju web profesionalce na Microsoftovim tehnologijama

Sljedeći utorak, 15. prosinca, održati će se osnivačko druženje WebUG-a (Web User Group) u prostorijama Microsoft Hrvatska u Turininoj 3 u Zagrebu. Web User Group je zajednica web profesionalaca koji razvijaju web stranice koristeći Microsoftove tehnologije.

WebUG druženja za web profesionalceSljedeći utorak, 15. prosinca, održati će se osnivačko druženje WebUG-a (Web User Group) u prostorijama Microsoft Hrvatska u Turininoj 3 u  Zagrebu. Web User Group je zajednica web profesionalaca koji razvijaju web stranice koristeći Microsoftove tehnologije. Ukoliko koristite ASP.NET, Silverlight, Microsoft Expression u svom radu, upravo na WebUG druženjima moći ćete raspraviti i družiti se s svojim kolegama koje muče isti izazovi.

Što nas očekuje na prvom WebUG druženju?

Prvo druženje počinje 15. prosinca u 17:30 u prostorijama Microsoft Hrvatska u Turininoj 3. Počevši s kratkim uvodom Domagoja Pavlešića o planu rada grupe, govoriti će se o potencijalu WebUG druženja. Tomislav Tipurić iz Microsofta navesti će kako sam Microsoft može pomoći tvrtkama i pojedincima koji se bavi razvojem web stranica. Tomislav Bronzin će nam konačno reći nekoliko informacija o korisničkim grupama te vlastitom iskustvu s njima.

Što se konkretnog “radnog” sadržaja tiče, Hrvoje Hudoletnjak predstaviti će nam MVC pattern i framework u kratkom predavanju. Nakon predavanje slijedi nešto networkinga te druženje! Iako besplatno, na WebUG druženje morate se prijaviti!

“Izuzevši prvi sastanak, WebUG druženja ubuduće će se održavati svaki treći četvrtak u mjesecu“, izjavio je Domagoj Pavlešić, pokretač i voditelj Web User Groupa. Kako biste uvijek bili u toku, možete pratiti WebUG na Twitteru i prijaviti se na službeni newsletter! Vidimo se u utorak!

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Kolumna

Kako je meni i 35.000 kupaca 96% snižen Foreov UFO postao “najbolje iskustvo kupovine ikad”

Osjećaj kada pronađete, a potom i kupite neki proizvod po 96% nižoj cijeni, nezamjenjiv je, pogotovo ako ste jedni od “rijetkih” koju su ponudu pronašli. Svi vam zavide, napravili ste odličan “deal”, a manje je bitno treba li vam uopće taj proizvod.

Startupi i poslovanje

Od agencije do freelancinga: 8 savjeta za život i posao koje sam naučio težim putem

A kako vi ne bi morali, stiže jedna poučna usporedba oblika poslovanja kroz stvarna iskustva.

Startupi i poslovanje

MVT Solutions iz Pisarovine osigurao 100.000 od 300.000 eura vrijedne runde investicije za brži i jeftiniji razvoj IoT-ja

Ovaj domaći startup u tri je godine, bez ikakve vanjske investicije, razvio IoTaaP, alat koji može uvelike olakšati razvoj IoT proizvoda različitim klijentima. Osim hardvera, njihov poslovni model se skalira kroz softver i cloud, a koliko uspješno su se rješenjem i radom potvrdili do sada, najbolje govori i vijest o prvoj investicijskoj rundi predvođenoj domaćim investitorom.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

“Kod nas toga nema”: Samo 16% žena u hrvatskoj IT industriji nije doživjelo spolnu diskriminaciju

“Nejednakost je samo u Vašoj glavi, da manje sjedite pred pudijerom, a više pred knjigom nebi vidjeli nejednakost”.

Tehnologija

Klijenti banaka imaju sve manje vremena: Kako banke razvijaju digitalne proizvode za njih?

Digitalna transformacija mijenja iz temelja različite industrije. Koje vještine su vam potrebne ne bi li u jednoj od njih temelje gradili upravo vi, saznali smo od product ownera i managera Raiffeisen banke.

Kolumna

Kako je meni i 35.000 kupaca 96% snižen Foreov UFO postao “najbolje iskustvo kupovine ikad”

Osjećaj kada pronađete, a potom i kupite neki proizvod po 96% nižoj cijeni, nezamjenjiv je, pogotovo ako ste jedni od “rijetkih” koju su ponudu pronašli. Svi vam zavide, napravili ste odličan “deal”, a manje je bitno treba li vam uopće taj proizvod.

Tehnologija

Hardverski vodič za sve trenutne i buduće influencere, freelancere i gamere

Kraj jedne godine i ulazak u novu možete pamtiti po retrospektivi na prošle uspjehe i neuspjehe te novogodišnjim planovima koji su se izjalovili do sredine siječnja. A možete i po tome kako ste napokon odlučili napraviti prvi korak prema ostvarenju svog influencerskog, gamerskog ili freelancerskog sna. Hardver možda nije najvažnija stvar u toj priči, ali je sigurno bitna stvar za početak.

Novost

Albert Gajšak otkrio zašto je mentoriranje od Cara vrjednije od njegovih para

Mentoriranje nije samo za startupe u akceleratorima, već nam svima može pomoći bilo da smo mentor ili mentorirani kako pokazuje i uspješan primjer osnivača Makerbuina i Infinuma.

Sponzorirano

Privući i zadržati zaposlenike nećete šarenim uredom, ali hoćete agilnom transformacijom

Neki nabavljaju stolni nogomet i šarene vreće za odmaranje, neki organiziraju filmske večeri i zabave petkom, a neki se obraćaju - agilnom treneru.