Webiz 3.0 krajem marta u Zrenjaninu

Pribeležite u vaše kalendare: Webiz 3.0 krajem marta u Zrenjaninu

Treće izdanje Webiz konferencije održaće se i ove godine u Zrenjaninu, i to u periodu od 27. do 29. marta. Posetioce očekuje veliki broj zanimljivih predavača, ali i kvalitetne radionice na kojima će uz eksperte i mentore moći da savladaju određene veštine, te saznaju više o poslovanju u ICT sektoru.

webiz

Sada već tradicionalna konferencija o poslovnoj primeni Interneta, Webiz, održaće se i ove godine u Zrenjaninu gde će tokom tri dana posetioci moći da čuju predavanja na temu poslovanja na Internetu, ali i inspirativne priče o počecima onih koji se danas smatraju vodećim ljudima u IT industriji na našim područjima.

Kao i prethodne godine, prva dva dana rezervisana su za “Program poslovne edukacije” koji je namenjen predstavnicima malih i srednjih preduzeća te preduzetnicima koji nastoje da saznaju više o nastupu i poslovanju kompanija na Internetu. Pomenuti program održaće se 26. i 27. marta u prepodnevnim časovima kada će se polaznicima obratiti domenski eksperti.

Radionice za detaljniji pristup tematici

Sam program konferencije počinje 27. marta u poslepodnevnim časovima (petak), a tokom subote i nedelje posetioci će moći da čuju veliki broj domaćih i regionalnih predavača. Možda i najveća novina jesu upravo besplatne radionice koje će ove godine okupiti određeni broj polaznika. Oni će imati priliku da se kroz rad sa mentorima i predavačima detaljnije upoznaju sa veštinama i alatima koje današnji IT preduzetnici koriste.

Unatrag dve godine, Webiz konferencija okuplja veliki broj posetilaca širom Srbije (Foto: promo)
Poslednje dve godine, Webiz konferencija okuplja veliki broj posetilaca širom Srbije

Iz organizacije ističu da od ove godine uvode i kotizacije čija će cena biti simbolična kako bi se osigurala približnija posećenost u odnosu na broj prijavljenih. Ovo je ujedno i najveća novina, a njihove cene biće minimalne kako se ne bi dodatno udaralo na budžete studenata i mladih osoba koje i vide poslovanje na Internetu kao priliku za rad i dalju edukaciju.

Promocija konferencije krajem januara u Beogradu

Glavni organizator konferencije, Vladimir Kovač, za Netokraciju je izjavio da će se prva zvanična promocija ovogodišnje Webiz konferencije održati u četvrtak, 29. januara u beogradskom restoranu Appetite, u periodu od 19 do 22 časa. Tom prilikom biće predstavljeni pojedini predavači koji će ove godine upriličiti konferenciju, ali i sve noviteti koji dolaze sa trećim izdanjem Webiza.

Više informacija o samoj konferenciji dostupno je na zvaničnom sajtu, dok se dolazak na zvaničnu promociju može potvrditi putem Tweetvite pozivnice.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Čudo nije investicija, već Infobipov ‘bootstrapped’ rast i upornost već 14 godina

Infobip je osiguravanjem investicije od 200 milijuna dolara postao prvi hrvatski 'jednorog'. No pravo čudo je da su osnivači Silvio Kutić, Roberto Kutić i Izabel Jelenić do ovog trenutka dogurali bez ijedne vanjske investicije - i govori mnogo o hrvatskim tehnološkim poduzetnicima!

Startupi i poslovanje

Od Applea do Rimca: Tko je novi CTO Rimac Automobila, Chris Porritt

Automobilski svijet pomalo je iznenadila vijest o odlasku Chrisa Porritta iz Applea i dolaska - u hrvatske Rimac Automobile, ali tko je Chris uopće i zašto je njegov dolazak važan?

Mobilno

Moja Croatia: Da biste digitalizirali osiguranje ne trebate govoriti “jezikom osiguranja”

Ana Zovko, direktorica sektora za digitalni razvoj, otkriva što su morali osigurati unutar Croatia osiguranja kako bi razvili potpunu, a zaista jednostavnu za korištenje self-care aplikaciju.

Što ste propustili

Vodič

Iz vlastitog iskustva: Kako dobiti novac od Europske unije za razvoj video igara

Europska unija kroz svoj potprogram Creative Europe - MEDIA, od 2013./2014. dodjeljuje bespovratna sredstva europskim game dev studijima za razvoj video igara. Evo kako izgleda proces prijave i na što trebate obratiti pozornost da biste dobili novac.

Kolumna

Na 16. rođendan Ruby on Railsa odgovaramo na pitanje: Je li mrtav, i u svijetu i u Hrvatskoj?

Početkom kolovoza slavimo 16 godina od prve pojave Ruby on Railsa, web development frameworka koji je “promijenio svijet”. S tom činjenicom volim početi ovu priču jer mislim da je ključna za odgovor na pitanje koje mi se često postavlja: Nije li Ruby on Rails mrtav?

Video

Kako dati otkaz? Pravni savjeti za radnike i poslodavce!

Neki od najpopularnijih tekstova na Netokraciji u posljednjih nekoliko mjeseci su – kako dati otkaz, kako zatvoriti paušalni obrt...

Tehnologija

Ratko Mutavdžić: Od ‘cloud’ blogera do Microsoftovog Technology Officera za srednju i istočnu Europu

S novim tehnološkim šefom Microsofta za srednju i istočnu Europu, Ratkom Mutavdžićem, razgovarali smo o 700-postotnom rastu Microsoft Teamsa za vrijeme pandemije, kako se koriste 'cloud' tehnologije u 2020., ali i zašto Zagreb treba kafić-ured!

Startupi i poslovanje

Od investicije do akvizicija – Silvio Kutić i investitori Ante Kušurin i Mario Ančić o Infobipovim ambicijama

U eksluzivnom razgovoru za Netokraciju, Silvio Kutić, kao direktor Infobipa, Ante Kušurin i Mario Ančić iz fonda One Equity Partners, ujedno poznati hrvatski sportaši, otkrivaju detalje svoje suradnje – i planova da stvore vodeću svjetsku CPaaS platformu.

Društvene mreže

Zabrani li Trump TikTok, hoće li hrvatski ‘TikTokeri’ prijeći na Instagram Reels?

Dok čekamo hoće li Trump zabraniti, a Microsoft ga kupiti za američko tržište, hoće li Zuckerberg iskoristiti pravi trenutak i preuzeti TikTokove kreativce, publiku i potencijal?