Web Fest .ME 2012: Označite kalendare za najveću regionalnu internet konferenciju te osigurajte popust kao pravi Netokrati

Web Fest .ME 2012: Označite kalendare za najveću regionalnu internet konferenciju te osigurajte popust kao pravi Netokrati

Web Fest .ME, festival interneta i internetskih tehnologija, održat će se u Budvi, 20. i 21. rujna. Organizatori najavljuju i Web-Up .ME, natjecanje za najbolji regionalni startup.

Investitor Tony Conrad i osnivač WordPress-a Matt Mullenweg na prošlogodišnjem Web Fest.ME

Web Fest .ME, festival interneta i internetskih tehnologija, održat će se u Budvi, 20. i 21. rujna. Osim dva konferencijska dana prepuna zanimljivih događanja i poznatih govornika, organizatori najavljuju i Web-Up .ME, natjecanje za najbolji regionalni startup.  Natjecanje nije mala na stvar, jer će pobjednik će dobiti priliku da se predstavi na TechCrunch Disrupt-u 2013. u New Yorku.

Zvjezdana postava

I ove godine su na konferencijskom programu priče o poduzetničkim počecima, najnovijim tehnologijama, i svemu što je web.  U Budvu stiže Norvežanin Håkon Wium Lie, koji je izumio CSS, inače  CTO tvrtke Opera, zatim Ryan Freitas, osnivač about.me i dizajner koji je radio UX-u MySpace-a, Carolina Rossi iz Start-Up Chile, programa koji surađuje i sa The Next Web-om, Brian Vong iz tvrtke Kiip – Forbsov „30 under 30“, poznat kao najmlađa osoba koja je dobila investiciju iz investicijskog fonda, Ruth Burr, glavna SEO kompanije SEOMoz i mnogi drugi.

Kao i prošle godine, najbolji internet projekti biti će nagrađeni u sklopu Web Fest.ME Awards natjecanja koje će se održati u sklopu konferencije. Što se tiče Web-Up .ME natjecanja za najbolji startup, informacije o pravilima i prijavama mogu se pronaći na webfest.me stranici. Najbolji na WebUp.ME 2012 imati će štand na Start-Up Alley u okviru TechCrunch Disrupta i priliku da ostvare direktan kontakt s investitorima. Svi izlagači na Start-Up Alley imaju šansu da se domognu i TC Disrupt Battlefield natjecanja gdje se bore za glavnu nagradu od 50 tisuća američkih dolara.

Pozor, čitatelji Netokracije!

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je za čitatelje Netokracije, koja je medijski partner konferencije, osiguran popust od 20% za kupovinu konferencijskih kotizacija. Potrebno je da prilikom kupovine unesu promotivni kod: webfest-netokrate-20.

Kako kažu organizatori, velika godina za internet industriju je pred nama. Vežite se!

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Vodič

Kako uspješno raditi od kuće, biti produktivan i ne izgubiti živce?

Ukratko - teško. :) Nekad ćete se doista osjećati neuspješno, bit ćete neproduktivni i gubit ćete živce. Ali ima načina da polako doskočite izazovima, jedan po jedan.

Startupi i poslovanje

Hrvatske ekološke tenisice MIRET na Kickstarteru preko noći prešle cilj i skupile 20 tisuća dolara

Nakon nekoliko godina razvoja i usavršavanja, hrvatski brend ekoloških tenisica MIRET zadovoljan svojim inovacijama i certifikatima pokreće Kickstarter kampanju ne bi li što prije proširio dobar glas i osvojio srca ekološki osviještenih kupaca diljem svijeta. U razgovoru s osnivačima otkrivamo i kako...

Intervju

Poznati hrvatski rally vozač Juraj Šebalj i bez kacige nastavlja plijeniti pažnju publike

On je višestruki pobjednik rally utrka, a odnedavno ima i novu karijeru - influencersku. Iako je YouTuber bez vlastitog YouTube kanala, Jurja na različitim emisijama prati i po nekoliko desetaka tisuća ljudi.

Što ste propustili

Intervju

U iščekivanju drugog paketa mjera: Hoće li se freelancerima i malim poduzetnicima ponuditi slamka spasa?

Vladajući ne shvaćaju problematiku samozaposlenih, malih i mikro poduzetnika. Glasno im to poručuju njihovi predstavnici svakog dana od kada je Vlada predstavila prvi paket mjera za suzbijanje ogromnih posljedica koje za privatni sektor donosi pandemija virusa COVID-19.

Startupi i poslovanje

Poslovna inteligencija otkriva kako su kao prva hrvatska tvrtka ušli u Forrester Wave!

Uvrštavanje rješenja Poslovne inteligencije u Forresterov vodič itekako je značajan događaj za hrvatsku tvrtku s obzirom na to da je riječ o jednoj od najrespektabilnijih tvrtki za istraživanje tržišta, njihov Wave izvještaj smjernica je za odabir najboljih alata mnogim poduzećima diljem svijeta.

Startupi i poslovanje

Ništa od konferencije? Spas pojedinim organizatorima, ali i brendovima, mogu donijeti digitalni kanali!

Prvi na udaru preventivinih mjera radi ograničavanja širenja virusa COVID-19 bila su velika okupljanja i događaji. Neki su u potpunosti otkazani, drugi i dalje nastavljaju s planiranjem, samo s novim datumima, treći se sele privremeno online. Kako se prilagoditi ovoj situaciji, vratiti na noge i uz pomoć digitalnih kanala iz nje izvući najbolje?

Startupi i poslovanje

‘Remote’ radu unatoč, hrvatske tehnološke tvrtke i dalje će se nakon korone seliti u Zagreb zbog talenata i klijenata

'Remote' rad je super i očito hrvatskim tehnološkim i digitalnim tvrtkama to teško ne pada, ali kad sve ovo prođe - a proći će - zašto se te iste tvrtke i dalje žele seliti iz Osijeka, Splita, Rijeke ili drugih gradova u Zagreb? Kako se preseliti, a kako razvijati nove tehnološke centre otkrivamo u Netokracija Podcastu.

Web aplikacije

Stručnjaci širom svijeta predvođeni hrvatskima stvaraju najveću bazu simptoma COVID-19: STOPCorona!

Upisivanjem simptoma u web aplikaciju StopCorona zaraženi mogu pomoći nadležnima u praćenju virusa, ali i stvaranju vrijedne baze znanja koja će olakšati borbu protiv pandemije virusa COVID-19.

Internet marketing

Što će se događati s društvenim mrežama nakon koronavirusa?

Od trenutka kada su velike boginje stigle u zemlju do trenutka kada je vijest o tome izašla u medijima prošlo je osam dana.