Vox.io: Proslavili milijun korisnika i integrirali Facebook Chat!

Vox.io: Proslavili milijun korisnika i integrirali Facebook Chat!

Vox.io, aplikacija slovenskog startupa s kojom se telefonira i šalju SMS poruke izravno iz internetskog preglednika, osvojila je svog milijuntog korisnika, a integriran je i Facebook Chat!

Tomasz Stolf (Snimila Marina Filipović Marinshe)

Vox.io, aplikacija slovenskog startupa s kojom se telefonira i šalju SMS poruke izravno iz internetskog preglednika, osvojila je svog milijuntog korisnika! Umjesto da slave i likuju, Vox.io ekipa je zabavljena stalnim unaprijeđivanjem aplikacije, pa su sada integrirali i Facebook Chat. Nema sumnje, Vox.io su prave zvijezde slovenske startup scene!

Tomaž Stolfa, osnivač Vox.io je za Netokraciju najavio kako pripremaju još mnogo novosti koje će obaviti narednih nekoliko tjedana:

Prijeđenih milijun korisnika je za nas veliki i značajan korak, međutim imamo još jako mnogo posla. Za ovoliki rast zaslužni su prije svega naši korisnici koji vole proizvod. Između ostalog, pomogli su i video tutoriali na YouTubeu koji imaju preko 100.000 klikova.

Kako je izvijestio TechCrunch, Vox.io razvija novu mobilnu verziju aplikacijeza slanja tekstualnih poruka. Trenutno aplikacija podržava besplatne pozive među korisnicima te besplatne grupne pozive za maksimalno pet korisnika. Također omogućuje slanje besplatnih real-time tekstualnih poruka s web i aplikacije za iOS. Iako sve više konkurira  drugim aplikacijama za besplatno slanje poruka poput WhatsApp, Stolfa kaže kako je jedini plan razvijanje najboljeg mogućeg alata za komuniciranje korisnika.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Nasmijali smo se ‘Otvorenom’, a unutar IT zajednice se hejtamo, ne podržavamo – i ne poznajemo?

Jučerašnje Otvoreno dokaz je da ni javnost ni država i dalje ne razumiju IT. Može li tehnološka zajednica konačno pokazati razumijevanje sama prema sebi?

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Web stranice javnih tijela od 23.9. moraju biti pristupačne: Kako se tijela, agencije, dizajneri i developeri mogu prilagoditi?

Informacije od javnog značaja koje objavljuju javna tijela na svojim web stranicama i aplikacijama moraju biti pristupačne svima - o tome više nema rasprave. Što vas očekuje ako je pristupačnost sljedeći korak i za vas? Hrvatska agencija Neuralab dizajnirala je po novim standardima web Hrvatske banke za obnovu i razvitak - evo što su oboje naučili u procesu.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

U Hrvatskoj se za poduzetništvo odlučuje tek svaki 12. građanin, možemo li to kao digitalna zajednica promijeniti?

Ako nema poduzetnika, nema niti poduzetničkog ekosustava, a u Hrvatskoj je niz uzroka doveo do toga da patimo od kroničnog manjka poduzetničke aktivnosti - postoji li među digitalcima znanje i energija da se to promijeni?

Mobilno

Testirali smo Sony Xperiju 1 II, mobitel za fotografe i snimatelje koji nemaju fotoaparat i kameru

Protekla dva tjedna testirao sam Sony mobitel. Ne, nisam se vratio u 2016., ali razumijem ako za brend Xperia niste čuli mjesecima ili godinama.

Društvene mreže

Facebook Dating stigao u Hrvatsku! Što će vaši Facebook prijatelji (i simpatije) moći vidjeti i napraviti?

Facebook Dating je od danas dostupan i na području Europe kako bi pomogao korisnicima u traženju partnera. Potrudili su se da iskustvo bude što je više moguće privatno... no koliko tajne simpatije na Facebooku zbilja mogu biti tajna?

Društvene mreže

Što sam naučio nakon 931.000 pregleda, 15.000 reakcija i 365 uzastopnih dana objavljivanja na LinkedInu?

Sve je krenulo ljeta 2019. kada sam si postavio izazov. Danas 400+ dana nakon s isto toliko mojih objava na LinkedInu naučio sam mnogo, a dio tog iskustva imam priliku u ovoj analizi podijeliti i s vama.

Kolumna

Kako postati podatkovni inženjer? Od PMF-a do industrije – ovo je moj karijerni put

Put do podatkovnog inženjera zahtijeva mnogo truda, vremena i konkretna znanja. Ali i sam sam prvo učio da bih kasnije druge podučavao. Što se na tržištu traži i što vas može zateći na putu?

Startupi i poslovanje

Izdavačka kuća Devolver Digital preuzela Croteam, veterane hrvatske gaming scene

Najdugovječniji i najpoznatiji hrvatski gaming studio Croteam preuzima Devolver Digital, izdavač video igara koji ih je vjerno pratio kroz sva re-izdanja njihove uspješnice Serious Sama, ali i novih nastavaka koji su osvajali igrače diljem svijeta.