Vipnetov 'chat' na Viberu od jučer privukao 12.000 pratitelja

Vipnetov javni ‘chat’ na Viberu od jučer privukao 12.000 pratitelja

Viber je sve popularniji kao javni kanal za razmjenu poruka u kojoj sudjeluju i popularni 'brendovi', a na hrvatskom tržištu, u ovu priču se prvi puta uključio i operater telekomunikacijskih usluga. Riječ je o Vipnetu, koji je u suradnji s Viberom pokrenuo Vipme super vibre 'chat'. Kako bi bio što bliži korisnicima, novi 'chat' ima i nove naljepnice, prilagođene hrvatskom tržištu i asocijaciji na Vip.

Atanas Raykov i Lordan Kondić predstavili novi javni 'chat' i naljepnice
Atanas Raykov i Lordan Kondić predstavili novi javni ‘chat’ i naljepnice

Volite li Viberove javne chatove na kojima možete saznati za novosti povezane s vama bliskim brendom? U Hrvatskoj su sve popularniji, a nakon premijere koju je lani imala Netokracija, među korisnike ovoga kanala za komunikaciju uključio se i Vipnet s predstavljanjem Vipme super vibre chata.

Operateri telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj do sada se nisu služili Viber Public Chatom, a Vipnet je probio led i već na početku svojega puta postao popularan privlačeći gotovo 12.000 pratitelja samo od jučer – a brojka samo raste. Takvim tempom, uskoro bi se mogao probiti na prvo mjesto među korisnicima Viberova javnog kanala za razmjenu poruka u Hrvatskoj, a pritom će se moći osloniti na novost koja ga čini dodatno privlačnim – naljepnice prilagođene hrvatskom tržištu.

Predstavljeno 16 ekskluzivnih ‘stickera’

vip-viber chat
Vipnetovi Martina Rizman Matić i Lordan Kondić i Viberov Atanas Raykov s novošću na hrvatskom tržištu

S pokretanjem novog javnog chata, korisnicima stiže mogućnost besplatnog preuzimanja 16 ekskluzivnih Vipster naljepnica koje će približiti Vipnetov brend, što je prvi slučaj da se neka tvrtka na ovakav način predstavlja na hrvatskom tržištu.

Lordan Kondić, Vipnetov direktor marketinga, kazao je da se njegova tvrtka uključila u ovaj projekt vodeći računa o popularnosti aplikacija za OTT (over the top) razmjenu sadržaja, poput Vibera, koje su u drugi plan gurnule nekada nezaobilazni SMS-ovi:

Iako OTT igrači diljem Europe izazivaju dosta kontroverzi jer nemaju vlastitu infrastrukturu, već koriste mrežne kapacitete klasičnih operatera, suradnja Vipneta i globalno uspješne kompanije Viber dobar je primjer i izgledan budući scenarij na globalnoj razini, pri čemu će najviše profitirati upravo korisnici.

S novim javnim chatom, Vipnet je u suradnji s Viberom pokrenuo i novu promociju Super vibre, s ponudom s kojom korisnici mogu doći do dodatnog podatkovnog prometa za komunikaciju putem Vibera.

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

Domaći startup Valut nastoji eliminirati visoke provizije na bankomatima i mjenjačnicama

Ako vam bankomati i mjenjačnice na putovanjima uzimaju prevelike naknade kod promjene valuta, možda je upravo za vas Valut, domaći startup koji radi na tome da konverzija bude što dostupnija i povoljnija, posebice na mjestima na kojima to do sada nije bilo tako.

Tehnologija

iPhone 11 – je li dovoljno dobar da me otjera s Androida?

Želite li dobiti autentično Apple iskustvo ne morate dati 15 tisuća kuna za iPhone 11 Pro Max, velike su šanse da će za veliku većinu ljudi i iPhone 11 biti vrlo dobar odabir.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Što znate o 30 milijuna vrijednom inkubatoru koji će 2020. postati zagorsko ICT središte?

U proljeće 2020. otvara se poslovno-tehnološki prostor Krapinsko-zagorske županije vrijedan 30 milijuna, a koji ima cilj postati centar inovacija te baza za daljnji razvoj poduzetništva u Zagorju.

Istraživanje

Veliko CX istraživanje: Za korisničko iskustvo banke, retail i bezalkoholna pića u Hrvatskoj zaslužile tek ocjenu – 3!

Peekator je hrvatski startup koji se bavi istraživanjem korisničkog iskustva, a nedavno obrađeni podaci više od 3000 anketiranih osoba, 13 tisuća komentara i 60 dubinskih intervjua bacili su potpuno novo svjetlo na uobičajene prakse na području tri značajna tržišta, a ovo je okvirna slika trenutnog stanja.

Izvještaj

Inchoo, Infinum i Hooloovoo do developera dopiru blogom, modnim brendom i “napuhanim” influencerima

Kako se brendirati kao dobro mjesto za posao prema developerima koji nisu impresionirani stolovima za stolni tenis ili igraćim konzolama? Otkrile su nam tri developerske tvrtke na konferenciji Employer Branding Zagreb.

Gaming

Razumjeti gamere, game dev i esport – otkud početi?

Pa možda najbolje od osnova: što je to tako dobro u igrama, ne potiču li one nasilje; zar razvoj video igara nije super zabavan posao i zašto esport još muku muči da postane punopravni sport? Kao dežurni gameri Netokracije, Ivan i ja preuzeli smo ovotjednu epizodu ne bi li vam odgovorima na ta pitanja približili svijet gaminga.

Izvještaj

Znate li otkud vam dolaze najbolji kandidati i kako se prijavljuju na vaše oglase?

O kandidatima, načinu kako se prijavljuju na poslove i kako uspješno doći do onih najkvalificiranijih otkrili smo više na Employer Branding konferenciji uz domaći regrutacijski alat TalentLyft.

Startupi i poslovanje

Toni Trivković, Split Tech City: Nismo htjeli slušati da se ne može, već pokazati da se može

“U Splitu je uvijek izazovno okupiti mlade na neko događanje. Njih dvjestotinjak na kišno subotnje jutro može značiti samo jedno - zaista su željeli motivaciju”.