Hrvatski Viggo odlazi u Startupbootcamp Mobile s 15.000 eura u džepu

Sjećate se aplikacije Viggo Bojana i Davora Pavića koja omogućuje dohvaćanje sadržaja "iz zraka"? Startup je primljen u Startupbootcamp Mobile, program ovog poznatog akceleratora koji se održava u Kopenhagenu, a koji osigurava ulaganje od 15.000 eura, mentoriranje, tromjesečni akceleracijski program te mogućnost korištenja uredskih prostora idućih šest mjeseci.

Slika: Startupbootcamp Facebook
Slika: Startupbootcamp Facebook

Viggo smo predstavili u ožujku ove godine, kada su nam kreatori objasnili da je aplikacija namijenjena dijeljenju sadržaja putem Bluetootha s osobama koje se nalaze u dometu. Potrebno je samo odabrati dokument, bilo da je riječ o tekstu, linku, slici, kontaktu ili nečemu drugome, a potom ga podijeliti – i on odmah postaje dostupan. Najveća prednost je jednostavnost – nema profila, grupa, postavki, povezivanja, samo sadržaj “u zraku”.

Što se tiče programa u Kopenhagenu, Bojan nam otkriva kako bi im on trebao pomoći da brže i kvalitetnije prođu kroz sljedeće faze projekta. 

Počevši od daljnjeg razvoja produkta i razvoja poslovanja, pa do rasta broja korisnika i širenja. Startupbootcamp je tu sa svojim fokusom na povezivanje s mentorima, investitorima i partnerima dobar fit. Također, Kopenhagen ima snažnu širu tehnološku i poslovnu zajednicu i drago nam je što ćemo imati priliku biti dio nje i tu se razvijati.

Viggo

Viggo je ušao u program Startupbootcamp Mobile kao jedan od osam startupa, a odabran je među 300 prijavljenih. Zanimljivo je i što svaki odabrani tim dolazi iz druge zemlje, pa su tako tu Authenteq s Islanda, Avo iz Moldavije, Catwalk15 iz Rumunjske, daogames iz Njemačke, Macellum iz Danske, Red Tulip Systems iz Nizozemske i SAD-a te Skidos iz Indije.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

EU fondovi pozdravljaju startup scenu u Hrvatskoj sa 150 milijuna kuna

Europskim fondom za regionalni razvoj osigurano je 150 milijuna kuna bespovratnih sredstava koja su isključivo namijenjena novoosnovanim mikro, malim i srednjim poduzetnicima.

Kolumna

Zaposli, umreži, zadrži: Novi pristup zadržavanju zaposlenika

Najbolja praksa zadržavanja zaposlenika nije stalna nabava novih igračaka za vaše zaposlenike. Neće vas spasiti novi stol za ping-pong. Spasit će vas strategija "hire & wire": zaposli, umreži i zadrži.

Kultura 2.0

Tonči Huljić, Pitbull i ništavilo osrednjosti iliti zašto Zapad prihvaća promjene, a Balkan ne.

Digital Shapers konferencija iz glazbenog aspekta. Tonči Huljić i Christopher Ludwig o prilikama i neprilikama novih digitalnih promjena u industriji.

Što ste propustili

Izrada web stranica

WordPress 5 i njegov editor Gutenberg podijelili su WordPress zajednicu

WordPress 5 dolazi, bolje se pazi? Prva nadogradnja WordPressovog editora u dugo vremena podijelila je zajednicu, ali što nam on uopće donosi i treba li vam uopće?

Startupi i poslovanje

Nakon 10 godina i više od 100.000 isporučenih ‘capricciosa’, Pauza.hr je doživjela redizajn

Ogladnjeli ste i u tražilicu ovih dana ukucali pauza.hr, a dočekalo vas je iznenađenje?

Startupi i poslovanje

Autonomni roboti Gideon Brothersa za blagdane će pomagati radnicima Atlantica, Orbica i Tokića

Tvrtka Gideon Brothers predstavila je u Zagrebu svoj prvi komercijalni proizvod, ali i partnerstva te investitore.

Kultura 2.0

Budućnost ne mora biti mračna; Red Bull Futur/io nastoji pronaći njezine pozitivne strane

Vladavina megakorporacije, distopijski scenariji, klimatski problemi - što nas čeka za 100 godina i da li postoji pomoć? Živjeti svaki dan kao da je posljednji nije uvijek najbolje rješenje za neizvjesnost budućnosti.

Startupi i poslovanje

Kako osigurati pametan kapital za svoj startup, poput Repslyja, Rimca i Gideona?

U 2019. hrvatski će se tehnološki poduzetnici, na tragu uspješnih kolega iz Rimac Automobila, Gideon Brothersa i Repslyja, morati usredotočiti na osiguranje pametnog kapitala, a ne samo para!

Kultura 2.0

Moguće je da je Facebook motrio vaše pozive i gledao koje aplikacije koristite

250 stranica zaplijenjenih dokumenata govore o tome kako je Facebook namjerno sakrivao informacije, sabotirao konkurenciju i drugo.