Prijavi se za Vienna Start-up i osiguraj svoje mjesto na Pioneers festivalu

Prijavi se za Vienna Start-up 2017 i osiguraj svoje mjesto na Pioneers festivalu

Beč poziva hrvatske startupe da se prijave na Vienna Start-up 2017 u sklopu kojeg vas vode i na Pioneers festival 1. i 2. lipnja nadolazeće godine. Prijave se primaju do 31. siječnja 2017.

Upoznaj bečku poduzetničku scenu i osvoji ulaznicu za Pioneers festival na Vienna Start-up projektu.
Upoznaj bečku poduzetničku scenu i osvoji ulaznicu za Pioneers festival na Vienna Start-up projektu.

Gospodarska agencija Grada Beča nagrađuje šest mladih međunarodnih tvrtki među kojima može biti i vaš startup, ako se prijavite na Vienna Start-up 2017 do 31. siječnja iduće godine. U paket kojim će biti pokriveni putni troškovi, smještaj za dva mjeseca boravka u Beču, radne prostorije i sudjelovanje na različitim tečajevima u vrijednosti od 2000 eura, također je uključena ulaznica za Pioneers festival. Nadolazeće izdanje poznatog bečkog startup festivala najavljeno je za 1. i 2. lipnja 2017., a sudjelovat će oko 120 međunarodnih predavača i 1000 osnivača iz područja tehnologije.

Odabrani startupi će biti kontaktirani sredinom ožujka, a sam program počinje 2. svibnja i trajat će do 30. lipnja 2017. U sklopu projekta na kojem su prošli put sudjelovali startupi iz Srbije, Bugarske, Poljske, Češke, Slovačke i Mađarske, moći ćete upoznati bečku poduzetničku scenu i dva mjeseca intenzivno raditi na razvoju vašeg poslovanja.

Podrška startupima na razini Grada

Cilj projekta je promocija Beča kao poduzetničkog centra, a zanimljivo je i to da Gospodarska agencija podržava lokalna i međunarodna poduzeća ne samo besplatnim savjetovanjem, već i subvencijama i ustupanjem poslovnih prostora. Također, za sve one koji planiraju živjeti i raditi u Beču, tu je i uslužni centar Expat gdje se doseljenici mogu obratiti za informacije u vezi privatnog i poslovnog boravka u Beču i dobiti besplatno savjetovanje koje je dostupno na više jezika. Podrška koju Grad osigurava startupima samo je dio strategije kojom se Beč usmjerava k tehnologiji, istraživanjima i inovacijama.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Startupi i poslovanje

Dati otkaz zaposleniku u mješovitoj stvarnosti dobar je PR, ali XR doista pomaže razvoju mekih vještina

Zamislite dan kad svojim zaposlenicima nećete plaćati tečajeve već će te ih poslati u susjednu sobu da prođu simulaciju - taj dan mogao bi biti veoma blizu, a evo i što od njega očekivati.

Što ste propustili

Intervju

Na Dan programera, četiri žene otkrivaju kako je tekao njihov karijerni put kroz IT industriju

Na Dan programera, predstavljamo četiri žene koje se bave (ili su se bavile) programiranjem. Je li njihov obrazovni i karijerni put bio pravocrtan ili je vrludao po krivuljama, otkrivaju nam sugovornice iz tvrtki Agency04, Five, IN2 i Styria.AI.

Tehnologija

Kako uopće možemo biti sigurni da će autonomna vozila biti – sigurna?

Autonomna vozila kod mnogih i dalje izazivaju osjećaj nesigurnosti. No, ovaj tekst mogao bi pomoći da se rasvijetli proces iza razvoja i testiranja sigurnosno-kritičnih sustava u vozilima budućnosti.

Startupi i poslovanje

Gideonovi roboti dobili pametnu ruku: Samostalno se kreće, sve vidi i popravlja!

Tvrtka Gideon Brothers nastavlja s razvojem prototipova robota, a posljednja verzija ima i robotsku ruku koja prepoznaje svijet oko sebe.

Mobilno

Apple Arcade i Apple TV+ stižu uskoro i u Hrvatsku

Osim novih iPhone modela, jučer smo saznali i novosti o dvije pretplatničke usluge koje nas čekaju iz Applea.

Tehnologija

Stručnjaci Microblinka i Infinuma: Apple je i dalje inovativan!

Gdje Apple vodi, a gdje kaska? Saznali smo kako developeri gledaju na stanje Apple ekosustava.

Video

Što čini dobar digitalni kafić? U 4 epizode nalazimo odgovore.

Jedni žele zaraditi, drugi raditi - kako povezati interese ugostitelja i digitalnih nomada? Saznali smo u razgovoru s njima.