Digital Takeover o trendovima u domaćem online oglašavanju

Više o trendovima u domaćem online oglašavanju doznajte na 3. Digital Takeoveru

Tema trećeg susreta Digital Takeover odnosi se na pristupanje novoj generaciji korisnika uz nove online formate. Koji su inovativni online modeli oglašavanja? Gdje stoji online video? Zašto svjedočimo uzletu nove generacije news portala? To su samo neka od pitanja na koja će se pokušati odgovoriti u četvrtak, 28. svibnja, u kavani Johann Franck od 16 sati.

sastanak meetup

Događaj, koji organizira 24 sata, otvorit će predstavnici Imagine TV-a koji će otkriti zašto online video oglasi doživljavaju globalnu ekspanziju. Kao predvodnici trenda u online video oglasima, osim svojih iskustva u radu na platformama Styria grupe, težište njihovog predavanja bit će na trendu koji polako dolazi i u Hrvatsku, a radi se o dominaciji oglašavanja u video obliku na webu u odnosu na televizijsko reklamiranje.

Na temu “Express.hr — portal nove generacije čitatelja”, urednica portala Merita Arslani održat će predavanje na kojemu će upoznati prisutne s novom generacijom čitatelja. Otkrit će zašto je nespecifičan sadržaj koji odskače od klasične internetske forme pronašao put do publike. Analitički, integrirani i uzbudljivi tekstovi, koji ne robuju kratkoj internetskoj formi imaju svoju publiku što odskače od uvriježenog mišljenja da internetska publika traži samo kratku i brzu informaciju bez kritičkog stava i potrebe za detaljima.

Zaključno predavanje održat će Saša Marković, media direktor agencije Starcom MediaVest Hrvatska, koja je proglašena najboljom medijskom mrežom na festivalu CannesLions prošle godine. U izlaganju će predstaviti rezultate koji se mogu ostvariti inovacijama unutar klasičnih formata online oglašavanja. Na konkretnom primjeru aktualne kampanje prezentirat će nove i inovativne digitalne, ali i kreativne online modele oglašavanja te otkriti zašto vjeruje da su iskustva korisnika u online oglašavanju važna.

Kao i do sada, predavači će biti na raspolaganju tijekom cijeloga druženja koje se za okupljene organizira po završetku formalnog dijela.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Podatkovna znanstvenica Ana Dumić otkriva kako su joj podaci spasili sina

Kad je njihovom sinu dijagnosticiran teži oblik epilepsije, Ana Dumić i njen suprug Goran odlučili su iskoristiti svoje znanje i vještine o podatkovnoj znanosti ne bi li otkrili okidače napadaja. Uspjeli su.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Startupi i poslovanje

Što su nam skrivile hrvatske digitalne agencije?

Hrvatski uslužni IT, uključujući digitalne agencije, zamašnjak je koji više od dva desetljeća puni državni proračun i tople developerske stolice. S druge strane, činovnici, a i mediji, papagajski mantraju o proizvodnim tvrtkama i kako će nas one konačno pogurati prema pikselastom eldoradu.

Što ste propustili

Izrada web stranica

Developeri, dizajneri, project manageri – za AI budućnost možete se pripremiti već danas

Cilj svakog developera i dizajnera je bolje korisničko iskustvo - a upravo ovdje može pomoći kognitivna znanost koja promišljanje o korisnicima, da li dizajna, koda ili gotove aplikacije, stavlja u fokus svega što IT stručnjaci rade.

Startupi i poslovanje

Kako se Glovo i Konzum pripremaju za povećanje broja narudžbi zbog koronavirusa?

Uz sve više vijesti o koronavirusu, raste i broj onih koji se oslanjaju na digitalne servise kako bi naručili hranu ili namirnice. Kako se za povećanje prometa pripremaju servisi za dostavu?

Kultura 2.0

Na web trgovinama deseci zaštitnih maski upitnih cijena i kvalitete

U svakom kriznom razdoblju nađe se pojedinaca i tvrtki koji će situaciju iskoristiti za svoj profit, ali maske s desetorostruko većim cijenama i modnim etiketama zbilja su poseban slučaj.

Startupi i poslovanje

Što o radu od kuće zbog koronavirusa kažu PBZ, Infobip, Nanobit…?

Nakon što je jučer potvrđeno da i u Hrvatskoj imamo prve osobe zaražene koronavirusom, dobar dio ovdašnjih tvrtki je počeo ozbiljnije razmišljati o promjeni načina rada. Prvo su se počela ukidati putovanja u inozemstvo, a potom se počeo uvoditi rad od kuće.

Startupi i poslovanje

Dijeljenje romobila i u Hrvatskoj: Bolt prvi uveo romobile u ponudu

150 romobila koje možete otključati i voziti kada god vas je volja bit će dostupno u Splitu za sve korisnike Bolt aplikacije.

Digitalni mediji

U manje od 24 sata od prvog slučaja u Hrvatskoj, koronavirus smo online spomenuli čak 15 tisuća puta

Sada već svi znamo da je koronavirus došao u Hrvatsku, no koliko viralno je ova tema zaokupila sve nas pokazat će kao i uvijek - brojke.