Korisnici lakše do novog operatera, a Pokućni internet i evotv u paketu

Korisnici lakše do novog teleooperatera, a Pokućni internet i evotv u paketu

U vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana očekivanja korisnika su najviša, stoga telekomi tradicionalno pripremaju zanimljive ponude. Jednu od njih je jučer predstavio Tele2 - ponuda pokućnog interneta s 50 GB i evotv-a s tri buketa najgledanijih programa po cijeni od 194 kune mjesečno, napravljena u suradnji s Hrvatskom poštom, te ponuda za odlazak od starog teleoperatera s 500 kuna na bankovnoj poklon-kartici.

hp_tele2_suradnja
Viktor Pavlinić (Tele2) i Josip Udiljak (Hrvatska pošta) istaknuli su zadovoljstvo suradnjom.

Uoči nadolazećih blagdana, Tele2 je za korisnike pripremio dvije zanimljive ponude. Prva je napravljena u suradnji s Hrvatskom poštom gdje su spojene dvije poznate usluge – Pokućni internet s 50GB i evotv s tri buketa najgledanijih programa po cijeni od 194 kune mjesečno. Korisnici ovako spajaju dvije poznate usluge u jednu, ali i štede 44,99 kuna svaki mjesec tijekom dvije godine.

Uslugu mogu dogovoriti postojeći i novi Tele2 i evotv korisnici, a korištenje je moguće odmah nakon ugovaranja. Korisnik je može koristiti neovisno o lokaciji, gdje i kada to želi. Uređaje može instalirati samostalno, a poželi li usred trajanja ugovora promijeniti programe ili internet, to može učiniti bez ikakve naknade. Ovaj objedinjeni paket usluga, dostupan je na prodajnim mjestima Tele2 i svim uredima Hrvatske pošte.

I iz jedne i druge tvrtke ističu zadovoljstvo suradnjom koja se temelji na kompatibilnosti te da je cilj bio ponuditi korisnicima obogaćene postojeće usluge.

Lako do novog teleoperatera

Druga ponuda Tele2 odnosi se na uslugu uz čiju je pomoć lagano prekinuti sa starim teleoperaterom i dobiti 500 kuna na bankovnoj poklon-kartici – tu Tele2 pomaže otkupiti ugovor od drugog operatera.

Ako razmišljate o promjeni teleoperatera ili možda zanimljivoj kombinaciji interneta ili televizije te vam se nove ponude Tele2 čine zanimljivima, više podataka i o jednoj i o drugoj možete pronaći na službenim stranicama.

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Dostava piva nije vožnja po gradu uz GoogleMaps, znaju to Medvedgrad i OptimoRoute

Nakon osigurane investicije od gotovo sedam milijuna dolara, OptimoRoute planira širenje ureda u Zagrebu kako bi malim tvrtkama približili logističko planiranje slično onome koje imaju velike tvrtke.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Wolt, Infobip i KEKSPay otkrili što ih je kaos oko COVID-19 naučio o CX-u

S obzirom na nove okolnosti rada i života koje je donijela pandemija, osluškivanje tržišta brendovima je postalo bitnije nego ikad. Oni koji su pomno pratili promjene snašli su se nešto bolje, ali nitko nije bio imun na izazove. Uz domaće i strane stručnjake na Digitalnom doručku prošli smo najvažnije aspekte korisničkog iskustva u neizvjesnim vremenima ne bi li spremnije dočekali mjesece pred nama.

Društvene mreže

Što morate znati o Trumpovom bijesu prema Twitteru – i posljedicama za Facebook i Google, vas?

Očekivano, Donaldu Trumpu se potez Twittera, koji je označio njegove objave spornima, nije nimalo svidio pa je donio uredbu kojom želi dodatno regulirati društvene mreže, učinivši ih direktno odgovornima za ono što njihovi korisnici objavljuju.

Startupi i poslovanje

Ivan Burazin: Shift uživo u rujnu, a do tada organiziramo online predavanja!

Shift se drži i dalje, a ovogodišnje izdanje neće biti prebačeno online, već će se u rujnu održati uživo!

Intervju

Miljenko Graovac novi je direktor digitalnih proizvoda u HT-u: Introspektiva je ključ inovacija!

Privukla me vizija kompanije: digitalizacija i povezivanje privatnih osoba, tvrtki i društva s prilikama koje ona pruža, kaže novi šef digitalnih proizvoda u Hrvatskom Telekomu s kojim smo imali priliku razgovarati o karijeri te implementaciji digitalnih proizvoda i rješenja u velikim tvrtkama.

Najava

Što vas čeka kao programere nakon faksa – u doba krize? Saznaj na Digitalna karijera meetupu!

Pred nadolazeću krizu preostalih par ispita do kraja ili diploma u ruci nude malo nade za mlade, ali i to prijelazno razdoblje nosi neke prednosti i prilike, čak i u neizvjesnim vremenima. Kako razviti željenu karijeru na pomolu ekonomske krize, otkrivamo uz digitalne stručnjake na novom meetupu Digitalne karijere.

Startupi i poslovanje

Više Instagram nego intranet: Jenz je aplikacija koju vaš tim nije znao da treba!

Umjesto emailova, Facebook eventova, Google kalendara, anketa, Instagram profila, Slack #general i #win kanala, razmjene kontakata - možda je vrijeme da se sve složi u jedno? Hrvatski Q napravio je upravo to s aplikacijom Jenz.