Korisnici lakše do novog operatera, a Pokućni internet i evotv u paketu

Korisnici lakše do novog teleooperatera, a Pokućni internet i evotv u paketu

U vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana očekivanja korisnika su najviša, stoga telekomi tradicionalno pripremaju zanimljive ponude. Jednu od njih je jučer predstavio Tele2 - ponuda pokućnog interneta s 50 GB i evotv-a s tri buketa najgledanijih programa po cijeni od 194 kune mjesečno, napravljena u suradnji s Hrvatskom poštom, te ponuda za odlazak od starog teleoperatera s 500 kuna na bankovnoj poklon-kartici.

hp_tele2_suradnja
Viktor Pavlinić (Tele2) i Josip Udiljak (Hrvatska pošta) istaknuli su zadovoljstvo suradnjom.

Uoči nadolazećih blagdana, Tele2 je za korisnike pripremio dvije zanimljive ponude. Prva je napravljena u suradnji s Hrvatskom poštom gdje su spojene dvije poznate usluge – Pokućni internet s 50GB i evotv s tri buketa najgledanijih programa po cijeni od 194 kune mjesečno. Korisnici ovako spajaju dvije poznate usluge u jednu, ali i štede 44,99 kuna svaki mjesec tijekom dvije godine.

Uslugu mogu dogovoriti postojeći i novi Tele2 i evotv korisnici, a korištenje je moguće odmah nakon ugovaranja. Korisnik je može koristiti neovisno o lokaciji, gdje i kada to želi. Uređaje može instalirati samostalno, a poželi li usred trajanja ugovora promijeniti programe ili internet, to može učiniti bez ikakve naknade. Ovaj objedinjeni paket usluga, dostupan je na prodajnim mjestima Tele2 i svim uredima Hrvatske pošte.

I iz jedne i druge tvrtke ističu zadovoljstvo suradnjom koja se temelji na kompatibilnosti te da je cilj bio ponuditi korisnicima obogaćene postojeće usluge.

Lako do novog teleoperatera

Druga ponuda Tele2 odnosi se na uslugu uz čiju je pomoć lagano prekinuti sa starim teleoperaterom i dobiti 500 kuna na bankovnoj poklon-kartici – tu Tele2 pomaže otkupiti ugovor od drugog operatera.

Ako razmišljate o promjeni teleoperatera ili možda zanimljivoj kombinaciji interneta ili televizije te vam se nove ponude Tele2 čine zanimljivima, više podataka i o jednoj i o drugoj možete pronaći na službenim stranicama.

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

Domaći startup Valut nastoji eliminirati visoke provizije na bankomatima i mjenjačnicama

Ako vam bankomati i mjenjačnice na putovanjima uzimaju prevelike naknade kod promjene valuta, možda je upravo za vas Valut, domaći startup koji radi na tome da konverzija bude što dostupnija i povoljnija, posebice na mjestima na kojima to do sada nije bilo tako.

Tehnologija

iPhone 11 – je li dovoljno dobar da me otjera s Androida?

Želite li dobiti autentično Apple iskustvo ne morate dati 15 tisuća kuna za iPhone 11 Pro Max, velike su šanse da će za veliku većinu ljudi i iPhone 11 biti vrlo dobar odabir.

Što ste propustili

Istraživanje

Veliko CX istraživanje: Za korisničko iskustvo banke, retail i bezalkoholna pića u Hrvatskoj zaslužile tek ocjenu – 3!

Peekator je hrvatski startup koji se bavi istraživanjem korisničkog iskustva, a nedavno obrađeni podaci više od 3000 anketiranih osoba, 13 tisuća komentara i 60 dubinskih intervjua bacili su potpuno novo svjetlo na uobičajene prakse na području tri značajna tržišta, a ovo je okvirna slika trenutnog stanja.

Izvještaj

Inchoo, Infinum i Hooloovoo do developera dopiru blogom, modnim brendom i “napuhanim” influencerima

Kako se brendirati kao dobro mjesto za posao prema developerima koji nisu impresionirani stolovima za stolni tenis ili igraćim konzolama? Otkrile su nam tri developerske tvrtke na konferenciji Employer Branding Zagreb.

Gaming

Razumjeti gamere, game dev i esport – otkud početi?

Pa možda najbolje od osnova: što je to tako dobro u igrama, ne potiču li one nasilje; zar razvoj video igara nije super zabavan posao i zašto esport još muku muči da postane punopravni sport? Kao dežurni gameri Netokracije, Ivan i ja preuzeli smo ovotjednu epizodu ne bi li vam odgovorima na ta pitanja približili svijet gaminga.

Izvještaj

Znate li otkud vam dolaze najbolji kandidati i kako se prijavljuju na vaše oglase?

O kandidatima, načinu kako se prijavljuju na poslove i kako uspješno doći do onih najkvalificiranijih otkrili smo više na Employer Branding konferenciji uz domaći regrutacijski alat TalentLyft.

Startupi i poslovanje

Toni Trivković, Split Tech City: Nismo htjeli slušati da se ne može, već pokazati da se može

“U Splitu je uvijek izazovno okupiti mlade na neko događanje. Njih dvjestotinjak na kišno subotnje jutro može značiti samo jedno - zaista su željeli motivaciju”.

Kolumna

Što vrh ima s time?

Kad te pozovu na panel s naslovom “Promjene dolaze s vrha (i kako do njega doći)?”, počneš opsesivno razmišljati o toj riječi - vrh.