Osvoji stipendiju u iznosu od 17.500 eura za Algebrin e-leadership MBA

Osvoji stipendiju u iznosu od 17.500 eura za Algebrin e-leadership MBA studij

Do 1. ožujka primaju se prijave za natječaj za mlađe od 30 godina koji su zainteresirani za digitalne tehnologije i poslovanje. O tim temama ćete imati priliku čuti nešto više i na konferenciji Digital Takeover za koju Algebrini predavači pripremaju radionice.

Natječaj za Algebrinu stipendiju organizira se pod pokroviteljstvom nadolazeće konferencije Digital Takeover.
Natječaj za Algebrinu stipendiju organizira se pod pokroviteljstvom nadolazeće konferencije Digital Takeover.

Ako ste mlađi od 30 godina i zainteresirani za tehnologiju i njenu primjenu u modernom poslovanju, Visoko učilište Algebra – IgBS vas poziva da sudjelujete u natječaju Young Talents Case Study i kroz stvarni poslovni slučaj pokažete svoju inovativnost u području digitalne transformacije. Najuspješniji kandidat osvaja stipendiju u iznosu od 17.500 eura za pohađanje e-leadership MBA programa, o čijem smo uvođenju već pisali.

Na natječaj se mogu prijaviti mlade osobe koje već imaju između 3 i 5 godina relevantnog radnog iskustva, a žele se dalje profesionalno razvijati i usavršavati u području koje povezuje digitalne tehnologije i poslovanje. Prijave za natječaj možete podnijeti do 1. ožujka, nakon čega će biti dodijeljeni zadaci.

Algebrini predavači na Digital Takeoveru

Uvid u to što se o digitalnom marketingu i poslovanju uči na Algebri pružit će radionice njihovih predavača u sklopu konferencije Digital Takeover, 14. ožujka u Branimir centru u Zagrebu, pod čijim se pokroviteljstvom organizira spomenuti natječaj. Tako će Marijo Volarević, predavač na diplomskom studiju digitalnog marketinga i direktor za poslovni razvoj te inovacijski centar T-HT- a, održati radionicu pod nazivom Digitalni podaci u marketingu: Next generation. Marijo će pokazati kako se lako mogu koristiti digitalni izvori podataka te kako pomoću njih unaprijediti poslovne modele, tržišni nastup i kampanje.

S druge strane, o planiranju procesa digitalne transformacije više će govoriti Senad Kulenović, asistent na Visokom učilištu Algebra i menadžer s dugogodišnjim iskustvom u telekomunikacijskoj industriji. On će pojasniti što današnje digitalne promjene znače za pojedince i za tvrtke te koje će sve promjene nastupiti u razdoblju od idućih 10 godina zahvaljujući digitalnoj transformaciji koja dopire do svih područja.

Više o konferenciji saznajte na službenoj stranici.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Čudo nije investicija, već Infobipov ‘bootstrapped’ rast i upornost već 14 godina

Infobip je osiguravanjem investicije od 200 milijuna dolara postao prvi hrvatski 'jednorog'. No pravo čudo je da su osnivači Silvio Kutić, Roberto Kutić i Izabel Jelenić do ovog trenutka dogurali bez ijedne vanjske investicije - i govori mnogo o hrvatskim tehnološkim poduzetnicima!

Startupi i poslovanje

Od Applea do Rimca: Tko je novi CTO Rimac Automobila, Chris Porritt

Automobilski svijet pomalo je iznenadila vijest o odlasku Chrisa Porritta iz Applea i dolaska - u hrvatske Rimac Automobile, ali tko je Chris uopće i zašto je njegov dolazak važan?

Mobilno

Moja Croatia: Da biste digitalizirali osiguranje ne trebate govoriti “jezikom osiguranja”

Ana Zovko, direktorica sektora za digitalni razvoj, otkriva što su morali osigurati unutar Croatia osiguranja kako bi razvili potpunu, a zaista jednostavnu za korištenje self-care aplikaciju.

Što ste propustili

Tehnologija

Ratko Mutavdžić: Od ‘cloud’ blogera do Microsoftovog Technology Officera za srednju i istočnu Europu

S novim tehnološkim šefom Microsofta za srednju i istočnu Europu, Ratkom Mutavdžićem, razgovarali smo o 700-postotnom rastu Microsoft Teamsa za vrijeme pandemije, kako se koriste 'cloud' tehnologije u 2020., ali i zašto Zagreb treba kafić-ured!

Startupi i poslovanje

Od investicije do akvizicija – Silvio Kutić i investitori Ante Kušurin i Mario Ančić o Infobipovim ambicijama

U eksluzivnom razgovoru za Netokraciju, Silvio Kutić, kao direktor Infobipa, Ante Kušurin i Mario Ančić iz fonda One Equity Partners, ujedno poznati hrvatski sportaši, otkrivaju detalje svoje suradnje – i planova da stvore vodeću svjetsku CPaaS platformu.

Društvene mreže

Zabrani li Trump TikTok, hoće li hrvatski ‘TikTokeri’ preći na Instagram Reels?

Dok čekamo hoće li Trump zabraniti, a Microsoft kupiti SAD za američko tržište, hoće li Zuckerberg iskoristiti pravi trenutak i preuzeti TikTokove kreativce, publiku i potencijal?

Startupi i poslovanje

Hrvatske B2B tehnološke tvrtke “iskovale” su se u konstantnim krizama, preživjet će i ovu!

Trenutna kriza nije ni prva ni zadnja, a kako su se postavili - i kako će preživjeti - u B2B tehnološkom poslovanju za Netokraciju otkrivaju osnivači Poslovne inteligencije, Microblinka, Agrivija i Airta.

Web aplikacije

E-Predmet na GitHubu: Mogli bismo imati djelotvornije sudstvo, ali ne bez kvalitetnih podataka

Računarac koji je pozornost javnosti privukao tehnologijom za brojanje sudionika javnih skupova uhvatio se u koštac s podacima iz pravosudnog sustava. Usput je razotkrio koliko je to čudan svijet.

Kultura 2.0

Zašto nisam podržala #womensupportingwomen, a jesam #ženeujavnomprostoru

Shvaćam. Lako je. Lako je objaviti selfie, nasmijati se, osjećati taj #girlpower, primiti lajkove, komplimente i otići dalje u dan. No, bojim se da prelako prepuštamo prostor onome što je lako, a preteško onome što je teško.