Startupbootcamp stigao u Berlin: Hoćete li prijaviti svoj internetski projekt?

Startupbootcamp stigao u Berlin: Hoćete li prijaviti svoj internetski projekt?

Startupbootcamp je upravo pokrenuo prvi akcelerator za startupe u Berlinu, proširivši tako svoj sustav akceleratora na jedan od važnijih mjesta u europskom svijetu startup tvrtki. Novi akcelerator okuplja mentore iz SoundClouda, Gidsya, Twagoa, Mangrove Capitala i Neo Technologya pa ako trenutno vodite ili planirate pokrenuti startup, prijavite se (prijave traju do 17. lipnja). Početkom srpnja, 3. i 4. najboljih 20 timova će biti pozvano koji će se prezentirati mentorima i investitorima, nakon čega će, početkom rujna, najboljih 10 započeti akceleracijski program. Na kraju tog stodnevnog perioda, 27. studenog će se prezentirati investitorima. Tokom tih 100 dana, timovi dobivaju po 15 tisuća eura seed investicije za 8% udjela u vašem startupu.

Startupbootcamp

Startupbootcamp je upravo pokrenuo vlastiti akcelerator za startupe u Berlinu, proširivši tako svoj sustav akceleratora na jedan od važnijih mjesta u europskom svijetu startup tvrtki. Novi akcelerator okuplja mentore iz SoundClouda, Gidsya, Twagoa, Mangrove Capitala i Neo Technologya pa ako trenutno vodite ili planirate pokrenuti startup, prijavite se (prijave traju do 17. lipnja).

Početkom srpnja, 3. i 4. najboljih 20 timova će biti pozvano koji će se prezentirati mentorima i investitorima, nakon čega će, početkom rujna, najboljih 10 započeti akceleracijski program. Na kraju tog stodnevnog perioda, 27. studenog će se prezentirati investitorima. Tokom tih 100 dana, timovi dobivaju po 15 tisuća eura seed investicije za 8% udjela u vašem startupu.

Prošlog tjedna održan je i Selection Day Event, selekcija startupa koji ulaze u Top 10 timova za Startupbootcamp u Amsterdamu. Najboljih 20 timova je imalo priliku predstaviti svoje ideje i svoj rad mentorima i investitorima, od kojih je odabrano naboljih 10 koji će uskoro početi stodnevni akceleracijski program.

Startupbootcamp u Dublinu održava i Investor Day, 16. svibnja, kada će se startupi predstavljati investitorima. Želite li se i vi pridružiti, prijavite se!

Nedavno ste mogli i glasovati za Business Exchange i CodeAnywhere, što je Business Exchange poslalo u finale amsterdamskog Startupbootcampa. Također, ako vas zanimaju iskustva iz prve ruke, Ivana Maršić iz startupa Myrio za Netokraciju je detaljno opisala svoja iskustva.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Čudo nije investicija, već Infobipov ‘bootstrapped’ rast i upornost već 14 godina

Infobip je osiguravanjem investicije od 200 milijuna dolara postao prvi hrvatski 'jednorog'. No pravo čudo je da su osnivači Silvio Kutić, Roberto Kutić i Izabel Jelenić do ovog trenutka dogurali bez ijedne vanjske investicije - i govori mnogo o hrvatskim tehnološkim poduzetnicima!

Startupi i poslovanje

Od Applea do Rimca: Tko je novi CTO Rimac Automobila, Chris Porritt

Automobilski svijet pomalo je iznenadila vijest o odlasku Chrisa Porritta iz Applea i dolaska - u hrvatske Rimac Automobile, ali tko je Chris uopće i zašto je njegov dolazak važan?

Mobilno

Moja Croatia: Da biste digitalizirali osiguranje ne trebate govoriti “jezikom osiguranja”

Ana Zovko, direktorica sektora za digitalni razvoj, otkriva što su morali osigurati unutar Croatia osiguranja kako bi razvili potpunu, a zaista jednostavnu za korištenje self-care aplikaciju.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Usprkos navikama korisnika, moraju li sve web stranice danas biti iste da bi bile uspješne?

Dođeš u webshop, želiš pronaći točno određen proizvod i automatski kreneš prema gornjem dijelu stranice da upišeš njegov naziv, ali tražilica, kvragu, nije tamo. Zvuči poznato? Danas, na sreću, vjerojatno više ne.

Startupi i poslovanje

Novi direktor IT-ja RBA: IT će prestati biti servis kada budete spremniji na rizike!

Višegodišnje iskustvo rada u IT odjelima financijskog sektora na različitim pozicijama donijelo je Ivanu Knezoviću bogatu perspektivu o digitalnim proizvodima i organizacijskoj kulturi usmjerenoj ka digitalizaciji, kako novi IT direktor RBA planira time upravljati?

Mobilno

Zašto aplikacije za praćenje COVID-19 ne uspijevaju? Najbolji primjer nalazi se i u našoj regiji

Od Sjeverne Makedonije i Mađarske, do Norveške, Velike Britanije i Irske vidimo različite aplikacije, različite implementacije i prakse korištenja. Koliko uspjeh aplikacije ovisi o angažiranosti ključnih aktera, koliko o dobroj volji korisnika, a koliko o nadležnim institucijama?

Vodič

Iz vlastitog iskustva: Kako dobiti novac od Europske unije za razvoj video igara

Europska unija kroz svoj potprogram Creative Europe - MEDIA, od 2013./2014. dodjeljuje bespovratna sredstva europskim game dev studijima za razvoj video igara. Evo kako izgleda proces prijave i na što trebate obratiti pozornost da biste dobili novac.

Kolumna

Na 16. rođendan Ruby on Railsa odgovaramo na pitanje: Je li mrtav, i u svijetu i u Hrvatskoj?

Početkom kolovoza slavimo 16 godina od prve pojave Ruby on Railsa, web development frameworka koji je “promijenio svijet”. S tom činjenicom volim početi ovu priču jer mislim da je ključna za odgovor na pitanje koje mi se često postavlja: Nije li Ruby on Rails mrtav?

Video

Kako dati otkaz? Pravni savjeti za radnike i poslodavce!

Neki od najpopularnijih tekstova na Netokraciji u posljednjih nekoliko mjeseci su – kako dati otkaz, kako zatvoriti paušalni obrt...