Socialpuzzle Quiz je novi tab unutar rješenja zagrebačkog iStudija koje je već stvorilo preko 1000 tabova

Socialpuzzle Quiz je novi tab unutar rješenja zagrebačkog iStudija koje je već stvorilo preko 1000 tabova

Stigla nam je nova nadogradnja web aplikacije Socialpuzzle koja vam pomaže izvući maksimum iz vaših Facebook fanova te vam olakšava stvaranje tabova za fan stranice, a jedna je od aplikacija na kojoj radi zagrebački iStudio. Zasad je pomoću SocialPuzzlea izrađeno preko 1000 tabova, a koristilo ih je preko 40 tisuća fanova.

Stigla nam je nova nadogradnja web aplikacije Socialpuzzle koja vam pomaže izvući maksimum iz vaših Facebook fanova te vam olakšava stvaranje tabova za fan stranice, a jedna je od aplikacija na kojoj radi zagrebački iStudio. Zasad je pomoću SocialPuzzlea izrađeno preko 1000 tabova, a koristilo ih je preko 40 tisuća fanova.

Sa Socialpuzzle Quiz aplikacijom brendovi dobivaju mogućnost organizacije zabavnih i edukativnih kvizova za svoje Facebook fanove. Kviz je još jedna Socialpuzzle aplikacija kroz koju brend može organizirati nagradne natječaje na Facebooku koji se drže Facebookovih pravila. Dakle, osim samog nagrađivanja fanova, moguće je nagraditi one koji zaista poznaju brend na temelju točnih odgovora iz kviza.

Poboljšanje poslovanja kroz kviz

SocialPuzzle je iStudio predstavio još u u travnju prošle godine iza kojih je godina u kojoj se puno radilo na razvoju i osmišljavanju novih proizvoda. Voditeljica projekta Josipa Račić izjavljuje za Netokraciju:

Glavnina razvoja se tek završava, pa je sada fokus na aktivnom oglašavanju, promocijama i akcijama, što dovodi do najvećeg rasta. Do sada je Socialpuzzle, uz organski rast, narastao na preko tisuću postavljanih tabova, a objavljene Socialpuzzle aplikacije na fan stranicama koristilo je preko 40 tisuća fanova na Facebook stranicama naših korisnika.

Kroz kviz brendovi mogu produžiti vrijeme koje fanovi provode na njihovoj Facebook stranici, pružiti više prilika za dijeljenje svojih poruka te ih pritom duže zadrži na aplikaciji i ponekad naučiti nešto novo. Quiz možete isprobati putem SocialPuzzle web stranice.

Komentari

 1. Josipa

  Josipa

  16. 01. 2013. u 12:00 pm Odgovori

  Kviz je nova aplikacija koja je tek izašla tako da on ne ulazi u statistiku.
  Broj korisnika nije u korelaciji sa brojem tabova jer je nekim tabovima cilj da budu pomoć na stranicama, a ne direktna promocija (Contact form, Top fan, YouTube).
  Mora se imati na umu da većina aplikacija Socialpuzzlea ne skuplja permissione kao obavezu za ulaz i pristup aplikaciji kao što sto čine sve ostale aplikacije te u našu statistiku ulaze samo oni aktivni korisnici koji su se prijavili u neku aplikaciju ili isprintali kupon. Primjer je Photo Contest koji ima odlične statistike za glasanje i za shareanje slike, tu spadaju prijatelji prijavljenih što znači da oni nisu uključeni u statistiku koja je navedena.
  Istaknula bih kako su ovo generičke aplikacije, namijenjene povećanju aktivnosti na stranici i atraktivnosti, te sam admin odlučuje kakvi su njegovi koraci u promociji svojih aktivnosti te kakav će budžet uložiti u oglašavanje kako bi postigao bolje rezultate.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Nasmijali smo se ‘Otvorenom’, a unutar IT zajednice se hejtamo, ne podržavamo – i ne poznajemo?

Jučerašnje Otvoreno dokaz je da ni javnost ni država i dalje ne razumiju IT. Može li tehnološka zajednica konačno pokazati razumijevanje sama prema sebi?

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Web stranice javnih tijela od 23.9. moraju biti pristupačne: Kako se tijela, agencije, dizajneri i developeri mogu prilagoditi?

Informacije od javnog značaja koje objavljuju javna tijela na svojim web stranicama i aplikacijama moraju biti pristupačne svima - o tome više nema rasprave. Što vas očekuje ako je pristupačnost sljedeći korak i za vas? Hrvatska agencija Neuralab dizajnirala je po novim standardima web Hrvatske banke za obnovu i razvitak - evo što su oboje naučili u procesu.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

U Hrvatskoj se za poduzetništvo odlučuje tek svaki 12. građanin, možemo li to kao digitalna zajednica promijeniti?

Ako nema poduzetnika, nema niti poduzetničkog ekosustava, a u Hrvatskoj je niz uzroka doveo do toga da patimo od kroničnog manjka poduzetničke aktivnosti - postoji li među digitalcima znanje i energija da se to promijeni?

Mobilno

Testirali smo Sony Xperiju 1 II, mobitel za fotografe i snimatelje koji nemaju fotoaparat i kameru

Protekla dva tjedna testirao sam Sony mobitel. Ne, nisam se vratio u 2016., ali razumijem ako za brend Xperia niste čuli mjesecima ili godinama.

Društvene mreže

Facebook Dating stigao u Hrvatsku! Što će vaši Facebook prijatelji (i simpatije) moći vidjeti i napraviti?

Facebook Dating je od danas dostupan i na području Europe kako bi pomogao korisnicima u traženju partnera. Potrudili su se da iskustvo bude što je više moguće privatno... no koliko tajne simpatije na Facebooku zbilja mogu biti tajna?

Društvene mreže

Što sam naučio nakon 931.000 pregleda, 15.000 reakcija i 365 uzastopnih dana objavljivanja na LinkedInu?

Sve je krenulo ljeta 2019. kada sam si postavio izazov. Danas 400+ dana nakon s isto toliko mojih objava na LinkedInu naučio sam mnogo, a dio tog iskustva imam priliku u ovoj analizi podijeliti i s vama.

Kolumna

Kako postati podatkovni inženjer? Od PMF-a do industrije – ovo je moj karijerni put

Put do podatkovnog inženjera zahtijeva mnogo truda, vremena i konkretna znanja. Ali i sam sam prvo učio da bih kasnije druge podučavao. Što se na tržištu traži i što vas može zateći na putu?

Startupi i poslovanje

Izdavačka kuća Devolver Digital preuzela Croteam, veterane hrvatske gaming scene

Najdugovječniji i najpoznatiji hrvatski gaming studio Croteam preuzima Devolver Digital, izdavač video igara koji ih je vjerno pratio kroz sva re-izdanja njihove uspješnice Serious Sama, ali i novih nastavaka koji su osvajali igrače diljem svijeta.