Shoe Addicts - domaća mobilna aplikacija za ljubitelje cipela

Shoe Addicts – domaća mobilna aplikacija za ljubitelje cipela

 

Fanovi cipela dolaze na svoje

Shoe Addicts nova je mobilna aplikacija za sve koji su opčinjeni cipelama, i koja još u developerskoj fazi cilja na globalno tržište. Aplikacija je trenutno u fazi razvoja, a jučer su javno predstavljeni prvi promotivni kanali, te je krenuo ‘prelaunch’.

Aplikaciju su osmislili hrvatskoj web sceni poznati Anela Senčar i Peđa Pušelja Blogowski, koji su prije svega par tjedana predstavili projekt Tvornica Bannera.  Samo za Netokraciju, Anela otkriva o kakvoj je aplikaciji riječ te kako su došli na ideju za ovakav projekt:

Priča je jednostavna – Blogowski se pali na aplikacije, ja na cipele. Kad to zbrojite, dobit ćete Shoe Addicts. Nakon prvih ideja na kavama, danima smo na papir popisivali opcije i cool stvari koje bismo mogli ubaciti u aplikaciju. Izradili smo detaljnu specifikaciju i sad krećemo s developmentom.

Na pitanje zašto bi ljudi odabrali njihovu aplikaciju uz brojne postojeće, Anela odgovara:

Zbog zanimljivih i praktičnih detalja i opcija, te svih onih sitnih detalja zbog kojih ćete pasti na dupe kad vidite aplikaciju. Budimo realni, žene vole cipele. Neke više, neke manje, ali sve će se složiti da su cipele, za razliku od odjeće i frizure, nešto u čemu se osjećaju poput princeza.

Anela otkriva i kako u startu ciljaju na globalno tržište i to ni na više ni manje nego – milijun korisnica i korisnika.

Cijela poanta svodi se na to da djevojke postaju fotke svojih cipela i prate ostale ‘shoe mates’, po gradovima, izlozima, tipu cipela, te periodično proglašavaju ‘Queen of Shoes’.

Ističu kako će aplikacija imati i svoj praktični te kompetativni dio, kako bi korisnicima bila što zanimljivija. Razvoj aplikacije možete pratiti putem sljedećih linkova:

Twitter: @Shoe_Addicts

Facebook – Shoe Addicts

http://shoeaddicts.me/

http://blog.shoeaddicts.me/

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Dostava piva nije vožnja po gradu uz GoogleMaps, znaju to Medvedgrad i OptimoRoute

Nakon osigurane investicije od gotovo sedam milijuna dolara, OptimoRoute planira širenje ureda u Zagrebu kako bi malim tvrtkama približili logističko planiranje slično onome koje imaju velike tvrtke.

Intervju

Tko posreduje između vašeg mobitela i banke kada plaćate Apple Payem?

Dok prislanjate mobitel na POS terminal vjerojatno ne razmišljate o tome koliko se procesa odvija u pozadini kako bi vaš novac kroz mobitel otišao s računa, zar ne?

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Ivan Burazin: Shift uživo u rujnu, a do tada organiziramo online predavanja!

Shift se drži i dalje, a ovogodišnje izdanje neće biti prebačeno online, već će se u rujnu održati uživo!

Intervju

Miljenko Graovac novi je direktor digitalnih proizvoda u HT-u: Introspektiva je ključ inovacija!

Privukla me vizija kompanije: digitalizacija i povezivanje privatnih osoba, tvrtki i društva s prilikama koje ona pruža, kaže novi šef digitalnih proizvoda u Hrvatskom Telekomu s kojim smo imali priliku razgovarati o karijeri te implementaciji digitalnih proizvoda i rješenja u velikim tvrtkama.

Najava

Što vas čeka kao programere nakon faksa – u doba krize? Saznaj na Digitalna karijera meetupu!

Pred nadolazeću krizu preostalih par ispita do kraja ili diploma u ruci nude malo nade za mlade, ali i to prijelazno razdoblje nosi neke prednosti i prilike, čak i u neizvjesnim vremenima. Kako razviti željenu karijeru na pomolu ekonomske krize, otkrivamo uz digitalne stručnjake na novom meetupu Digitalne karijere.

Startupi i poslovanje

Više Instagram nego intranet: Jenz je aplikacija koju vaš tim nije znao da treba!

Umjesto emailova, Facebook eventova, Google kalendara, anketa, Instagram profila, Slack #general i #win kanala, razmjene kontakata - možda je vrijeme da se sve složi u jedno? Hrvatski Q napravio je upravo to s aplikacijom Jenz.

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Startupi i poslovanje

Trebate li pokrenuti svoj startup u krizna vremena? Ako da… možete li osigurati investiciju?

Krize sa sobom donose velike izazove, ali kako znamo - i značajne prilike. Mnogi se slažu da će nadolazeća kriza otvoriti još veće poslovne prilike nego prethodne. U ovotjednoj epizodi raspravljamo stoga kako i u kriznim vremenima razmišljati o stvaranju novih vrijednosti u tehnološkoj industriji.