Agrokorova tvrtka A007 nagrađena za korištenje SAP Hybrisa

Kako je SAP Hybris Abrakadabri donio nagradu, a korisnicima novi doživljaj kupnje

Tvrtka A007, dio Agrokorovog koncerna, odnedavno se može pohvaliti srebrnom nagradom SAP Quality Awards u kategoriji Inovacije. Nagrada je priznanje za Agrokorovu online platformu za elektroničku trgovinu Abrakadabra.com koja je izvedena primjenom rješenja SAP Hybris Commerce.

Hrvoje Kraljević iz A007 ističe kako su primjenom rješenja SAP Hybris napravili platformu koja postavlja novi standard u doživljaju kupnje. Slika: Agrokor

Agrokorova tvrtka A007 odnedavno se može pohvaliti srebrnom nagradom SAP Quality Awards dobivenoj u kategoriji Inovacija. Nagrada je priznanje za Abrakadabru, regionalnu platformu za elektroničku trgovinu, koja je izvedena primjenom tehnološkog rješenja SAP Hybris Commerce. Kao objašnjenje nagrade, iz SAP-a poručuju da je ona priznanje korisnicima koji su unaprijedili svoje poslovanje zahvaljujući uspješnoj implementaciji softverskih rješenja SAP te tako ubrzali, pojednostavili i pojeftinili poslovne procese. A kako na nagradu gledaju u A007 rekao nam je njen direktor, Hrvoje Kraljević.

Zahtjevi korisnika za boljim doživljajem kupnje sve su veći pa im moramo pomoći da do svih potrebnih informacija dođu u trenutku kada su im potrebne. Primjenom rješenja SAP Hybris napravili smo platformu koja postavlja novi standard u doživljaju kupnje i na taj način smo fokus stavili na zadovoljstvo naših korisnika, koji su nas zbog toga nagradili dodatnom odanošću i podrškom.

SAP Hybris Commerce omogućuje Agrokoru višekanalnu komunikaciju s kupcima, a samim kupcima bolji doživljaj kupnje. Rješenje su implementirale tvrtke mStart i Netconomy.

Podloga za širenje poslovanja

kraljevic_hrvoje_600_360
Agrokor će SAP Hybris Commerce primijeniti i u ostalim svojim online tvrtkama.

Neke podružnice tvrtke Agrokor koriste SAP Hybris Commerce već duže vrijeme, no primjena rješenja na platformi Abrakadabra.com strateški je korak kojim kompanija otvara potpuno novi segment poslovanja kako bi objedinila procese i povezala trgovine, kupce, partnere i brojne Agrokorove tržišne marke. Brian Walker, direktor zadužen za razvoj strategija primjene rješenja SAP Hybris u tvrtki SAP govoreći o ovoj suradnji istaknuo je:

SAP je tako svojom tehnologijom i fleksibilnošću pri implementaciji pružio podršku digitalnoj transformaciji Agrokora. Agrokor sada ima rješenje koje je njegovim korisnicima potpuno promijenilo i poboljšalo doživljaj kupovine.

Iz SAP-a poručuju kako su prvi rezultati primjene rješenja SAP Hybris iznimno dobri pa će se koristiti za daljnja poboljšanja platforme Abrakadabra.com i biti podloga za razvoj novih poslovnih modela, proširenje ponude proizvoda i ulaz na nova tržišta, prije svega u Sloveniji i Srbiji. Također, prema najavi, Agrokor će SAP Hybris Commerce primijeniti i u ostalim svojim online tvrtkama te na taj način napraviti sljedeći korak u digitalizaciji svog poslovanja.

Komentari

  1. Dinko

    Dinko

    16. 06. 2016. u 8:45 am Odgovori

    Nije li ovo već peti PR članak o Abrakadabri, zar je Agrokor preuzeo Netokraciju?

    I SAP daje nagradu za vlastitu plaftormu…WTF??? Netokracijo ipak smo mi čitatelji ovdje natprosječno inteligentni

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Nemojte se ugledati na ‘lifestyle’, ‘hustle’ i Instagram poduzetnike koji ne kuže biznis (osim onih koji kuže)

Toksična pozitivnost i poslovna naivnost mogu biti katastrofalna kombinacija u doba ekonomske krize. Je li vrijeme da unfollowate sve lifestyle poduzetnike i motivirajuće Instagram profile?

Kultura 2.0

Prva prepreka za elektroničko glasanje je digitalna nepismenost

Kako je situacija s pandemijom koronavirusa digitalizirala i digitalno transformirala dobar dio i privatnog i javnog sektora, aktualiziralo se i pitanje o elektroničkom glasanju. O temi spremnosti na taj oblik glasanja, i s tehnološke i društvene strane, razgovarala sam s osobom koja je razvila jedan takav sustav, Ivanom Hendijom iz FairVotesa.

Intervju

Wirecard je potonuo, je li za sobom povukao Revolut, druge fintechove i – vaše novce?

Hoće li pad Wirecarda značiti gubitak povjerenja korisnika u fintech svijet?

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Bez vas ne može: Sistemski inženjeri, tražite li novu priliku u vrijeme krize?

Ako ste u dubini istinski "problem solver", vi ste pravi kandidat za domaće timove koji i najzahtjevnijim korisnicima mogu olakšati poslovanje.

Kultura 2.0

Mladi u Hrvatskoj imaju najbolje digitalne vještine u čitavoj EU

U istraživanju u kojem se ocjenjivala sposobnost pregledavanja interneta, korištenja digitalnih alata i aplikacija Hrvatska je odnijela prvo mjesto u čitavoj EU.

Kultura 2.0

Spotify je od danas službeno dostupan u Hrvatskoj!

Neka me netko uštipne. Stigao je i ovaj dan, Spotify je u Hrvatskoj.

Digitalni marketing

Od srijede stiže Spotify? Što će sad Deezer, ali i oglašivači, telekomi i podcasteri

Ako Spotify ovaj tjedan dođe u Hrvatsku u 'paketu' s drugim zemljama regije i Rusijom, mogao bi dobro doći hrvatskim glazbenicima i izvođačima koji su u doba koronavirusa morali otkazati koncerte. Oglašivači i podcasteri bi također mogli okrenuti glave...

Video

Hoće li vam deepfakeom ukrasti lice pa ući u bankovni račun (i staviti vas u pornić)

Ako poslije ove epizode ne obrišete sve selfije s interneta, niste napravili ništa.

Intervju

Wirecard je potonuo, je li za sobom povukao Revolut, druge fintechove i – vaše novce?

Hoće li pad Wirecarda značiti gubitak povjerenja korisnika u fintech svijet?