Produljen rok za izradu aplikacija za Samsung Gear S2

Još uvijek stignete napraviti aplikaciju za Samsung Gear S2 i osvojiti 50.000 kuna

Dobra vijest za sve koji rade stvari u posljednji čas, bilo da odugovlače s obavezama ili ih samo imaju previše. Naime, Samsung je odlučio produljiti trajanje svog natječaja za autore aplikacija za pametni sat Samsung Gear S2 kojim želi dodatno popularizirati razvoj rješenja za nosive uređaje do 30. travnja 2016. godine.

samsung_sat_2016

Pametan sat Samsung Gear S2 od prošle je jeseni postao dio Samsungove obitelji pametnih nosivih uređaja. Dizajniran nalik mehaničkim ručnim satovima može se pronaći u klasičnoj i sportskoj inačici. Kako bi dodatno popularizirao razvoj rješenja za pametne nosive uređaje, Samsung je odlučio produžiti trajanje svog natječaja Gear S2 App challenge namijenjenog autorima aplikacija za pametni sat Samsung Gear S2 do 30. travnja 2016. godine.

Podsjetimo, Samsung Gear S2 je osmišljen kao pratilac pametnom telefonu, a korisnika obavještava o pristiglim emailovima, kalendarskim obavezama i novostima. Dodatno, omogućava komunikaciju s vanjskim svijetom zahvaljujući nizu aplikacija, potiče korisnika na zdraviji život te omogućava reprodukciju glazbe. Također, zahvaljujući NFC tehnologiji moguće je mobilno beskontaktno plaćanje te stvari poput otključavanja i zaključavanja automobila i mobitela.

Na natječaju mogu sudjelovati fizičke i pravne osobe sa stalnim prebivalištem, odnosno registrirane kao trgovačka društva ili obrtnici u Hrvatskoj. Sudionici će imati pristup razvojnim alatima i dokumentaciji, kao i informacijama potrebnim za certifikaciju za Tizen operativni sustav.

Što čeka autore najbolje aplikacije?

Autori tri najbolje aplikacije o čemu će odlučivati stručni žiri i predstavnici Samsunga mogu očekivati vrijedne i zanimljive nagrade. Tako će rješenje koje osvoji prvo mjesto dobiti novčanu nagradu u iznosu od 50.000 kuna, autore drugoplasirane aplikacije čeka Samsung Galaxy S6 te pametni sat Samsung Gear S2, a trećeplasirana aplikacija će svom autoru ili autorima osigurati pametan sat Samsung Gear S2.

Svi koji se žele okušati u izazovu i možda već imaju zanimljivu ideju za aplikaciju za Samsung Gear S2 za sudjelovanje se mogu prijaviti do 30. travnja, dok će više informacija o uvjetima natječaja uskoro biti dostupno na službenim stranicama.

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Video

Svi su gubitnici u bitci za i protiv paušalnih obrta: Tvrtke, radnici – i sami “paušalci”

Zato što se IT scena razjedinila oko teme paušalnih obrta, zato će svi iz nje izaći i poraženi. No, koja je perspektiva svih uključenih strana? Ivan i ja smo provjerili u drugoj epizodi Netokracija Podcasta.

SEO i tražilice

Velika analiza online sadržaja o cijepljenju pokazuje da HZJZ olakšava posao – antivakserima

SEO koji život znači. To bi mogao biti alternativni naslov ove analize, iako ovdje nije riječ o samoj optimizaciji sadržaja za tražilice, nego optimizaciji za - korisnika. Jer u vrijeme kad procijepljenost pada, optimiziran i korisniku prilagođen sadržaj na stranicama HZJZ-a i drugih zdravstvenih institucija mogao bi doista značiti razliku između života i smrti.

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Što ste propustili

Sponzorirano

Koliko dobar WiFi u kafiću treba biti da bi gosti bili zadovoljni?

Na redu je i zadnja epizoda serijala Digitalni kafići kroz koji se bavimo ključnim stavkama na koje jedan uspješan kafić treba paziti u digitalno vrijeme. U 4. epizodi otkrivamo zašto je kafićima bitno istaknuti se dobrom WiFi vezom.

Kolumna

Kako riješiti izazove rada na projektu: Od nekompetentnih voditelja do loše komunikacije

Nedavno smo imali smo zgodan slučaj. Radi se o većem projektu, u njemu učestvuje više tvrtki. Krovna tvrtka, između ostaloga, ima i svog voditelja projekta. Radi se o osobi koja za takav posao nije kompetentna iz jednostavnog razloga - ne poznaje osnovne elemente od kojih se upravljanje projekata sastoji.

Startupi i poslovanje

Identyum – digitalna osobna iskaznica iz Hrvatske za 21. stoljeće?

Na krilima suradnje s Finom, IDENTYUM bi trebao omogućiti dokazivanje identiteta putem aplikacije, bez papirologije, pokazivanja osobnih iskaznica i sličnih koraka.

Digitalni mediji

Kako napisati dobar članak za svoj ili tvrtkin blog (kad baš morate)

Je li vam teško napisati članak za blog tvrtke, objavu na LinkedInu ili 'microcopy' za digitalni projekt? Urednički i praktični savjeti slijede u novoj epizodi Netokracija podcasta!

Startupi i poslovanje

David Bizer: Direktor mora biti ambasador kulture tvrtke pa makar to značilo razgovor i sa 150. zaposlenikom!

Ususret nadolazećoj konferenciji Employer Branding na kojem gostuje kao keynote predavač, razgovarali smo s Davidom Bizerom oko gorućeg pitanja digitalne industrije za sve male i velike tvrtke: kako privući nove ljude?

Startupi i poslovanje

Uz anđeoske investicije, a sad i Fil Rouge Capital, Smart Lumies u pripremi za najveće američke trgovačke lance

Kocka je bačena. Smart Lumiesi su usavršili svoj prvi proizvod, a uskoro slijede i novi proizvodi i mnoge igre, ali i izlazak na američko tržište. U pripremi za sve to, posebno dobra vijest je da su nedavno zaključili investiciju od Fil Rouge Capitala.