Učinite svijet boljim prijavom na PowerUp! by InnoEnergy natjecanje

Startupi koji se bave rješenjima iz područja čiste energije mogu do 15. travnja svoje projekte prijaviti na PowerUp by Innoenergy natjecanje i dobiti priliku za stvaranjem promjene u svijetu.

Ako imate startup koji ne želi “učiniti svijet boljim mjestom” samo zato što to dobro zvuči, već se bavite razvojem tehnologija čiste energije, pravo mjesto za vas je PowerUp! by InnoEnergy natjecanje koje ove godine ulazi u svoje četvrto izdanje.

Prijave za sve zainteresirane startupe počele su prvim danom ožujka, a osim činjenice da pobjedom možete osvojiti novce otvara vam se i prilika za sudjelovanje na Highway by InnoEnergy programu podrške, kako bi vaša ideja zaživjela i na tržištu.

Ako niste sigurni kakvi startupi mogu pristupiti ovom natjecanju, iz organizacije napominju kako su trenutno na energetskim tržištima vrlo tražena rješenja pohrane energije, cyber sigurnosti i mobilnosti. Osim njih, također su na cijeni dobre ideje vezane uz smanjenje ispuštanja štetnih supstanci u atmosferu i borbu protiv smoga.

Prilika za poliranje projekta

Dalibor Marijanović, osnivač i partner Invento Capital Partners napominje kako se u organizaciji i ove godine nadaju velikom broju prijava startupa koji će se natjecati u polufinalu u Zagrebu, nakon kojeg se najbolji sele u Prag na veliko finale. Dalibor napominje i kako je ovo idealna prilika poduzetnicima za edukaciju, poliranje projekta i iskazivanje na europskoj sceni.

Prije velikog finala u Pragu i više od deset manjih, regionalnih finala, održat će se takozvane Bootcamp radionice, na kojima će poslovni mentori startupima pomoći oko provjere vlastitog poslovnog modela i razvoj prezentacijskih vještina kako bi što bolje mogli prenijeti svoju ideju investitorima i stručnom žiriju.

Ako vam se sve ovo čini privlačno, svakako se prijavite na stranici natjecanja do 15. travnja ove godine. Napominjemo kako prije prijave morate biti sigurni da imate prototip proizvoda i projektni tim. Sretno!

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Vodič za e-Vozačku da ne čekaš (kao mi) u redu u MUP-u

Sustav e-Vozačka, za predaju zahtjeva za novu vozačku dozvolu putem interneta, radi pristojno, ali i pokazuje da korisničko iskustvo i komunikacija mogu i moraju biti bolji. U suprotnom - šalter!

Tehnologija

Apple je pokazao kako više nema ništa za pokazati – čeka li ga Nokijin scenarij?

Sjednite, djeco, da vam ispričam priču o vremenu prije mog vremena. Bijaše to godina 1998., četvrtaste kutije protetičkih boja vrtjele su Windowse 95 ili 98, bilo je to vrijeme disketa, telefonskih slušalica koje se dižu i dial-up interneta koji puca kada se to dogodi.

Internet marketing

Ella Dvornik i Charles Pearce pokreću platformu za europske influencere – Manijak

Porazgovarala sam s Ellom Dvornik i Charlesom Pearceom o njihovom zajedničkom projektu, platformi za influencere i brendove koji s njima žele surađivati - Manijak.

Što ste propustili

Internet marketing

Poznati su dobitnici najvećeg SoMo Borca do sada

Weekend Media Festival jučer je završio dodjelom SoMo nagrada za najbolje digitalne projekte i kampanje.

Nesortirano

Može li igranje igara od nas napraviti bolje kolege, partnere i prijatelje?

Developer, filmaš i umjetnik Onat Hekimoglu na Weekend Media Festivalu govorio je o temi o kojoj ne slušamo često - ozbiljnim igrama.

Mobilno

Zašto zaključavate kućna vrata, ako nećete zaštititi svoje podatke online?

Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu od Alana Delića iz Diverta dobili smo pet savjeta o tome kako se zaštititi online.

Startupi i poslovanje

Poznati timovi koji će se na Idea Knockoutu natjecati za mjesto na CES-u

Sve je spremno za ovogodišnji Idea Knockout, a za put u Vegas borit će se 20 timova.

Startupi i poslovanje

Domaća aplikacija Beyond Seen Screen postala ExRey i stigla na Android uređaje

Nakon rebrandinga, Beyond Seen Screen postaje ExRey, a beta verzija aplikacije koja pretvara pasivno gledanje videa u aktivno dostupna je na Google Playu.

Intervju

Splitski Locastic otvoreno o povratku u esport nakon pauze (i naučenih lekcija)

Locastic je mrtav, živio Locastic? Splitska tvrtka iz drugog pokušaja nastoji postati regionalna sila u igri CS:GO.