PeriodMe za iPhone od tvoraca Taksika: Pratite je li vam djevojka u 'onim danima' i pustite je na miru

PeriodMe za iPhone od tvoraca Taksika: Pratite je li vam djevojka u ‘onim danima’ i pustite je na miru

Bili momak ili cura, složićete se sa mnom kada kažem da nama muškima nije omiljen razgovor koji se tiče naših devojaka i onih dana. No voleli mi to ili ne, izuzetno je važno da znamo stanje naših voljenih izabranica u određenim periodima meseca ne bi li im ipak dali mali oduška tokom ciklusa. Da, radi se o Sledeći se upravo tom idejom kompanija Imperio Inc. koja stoji iza poznatog nam Taksika, odlučila je izraditi aplikaciju Period.me.

Period taj. (Slika preuzeta s abduzeedo.com)

Bili momak ili cura, složićete se sa mnom kada kažem da nama muškima nije omiljen razgovor koji se tiče naših devojaka i onih dana. No voleli mi to ili ne, izuzetno je važno da znamo stanje naših voljenih izabranica u određenim periodima meseca ne bi li im ipak dali mali oduška tokom ciklusa. Sledeći se upravo tom idejom kompanija Imperio Inc. koja stoji iza poznatog nam Taksika, odlučila je izraditi aplikaciju PeriodMe.

Ovaj app momcima (ili pak djevojkama) pruža na uvid sve potrebne informacije o stanju ciklusa njihovih devojaka, a korisnike obaveštava i putem šaljivih ali veoma korisnih notifikacija.

Pri startovanju aplikacije, korisnik mora da unese par osnovnih podataka o svojoj devojci kao što su dužina ciklusa i kada je on poslednji put počeo. Nakon opcionalnog dodavanja slike, njemu se prezentuje trenutno stanje i to putem predivno dizajniranog interfejsa koji je podeljen u tri sekcije (tri dela kruga).

Prva sekcija označava dane ciklusa, druga dane kada je mogućnost začeća najveća, a treća osetljive dane pred startovanje novog ciklusa. Aplikacija takođe šalje informativne notifikacije te služi kao svojevrsni podsetnik kada je najpotrebnije koristiti prezervative i time smanjiti šansu za neželjenu trudnoću.

Ako ste quite the ladies man te imate više cura, ne brinite. Momci iz Imperia su mislili na vas te su omogućili unos nekoliko devojaka u aplikaciju, a ne bi li taj broj sakrili od neželjenih očiju omogućeno je i postavljanje šifre.

Period.Me je za sada dostupna samo za iPhone, mada iz Imperia najavljuju da će biti podrške i za BlackBerry 10, kao i za WindowsPhone 8. Aplikacija košta 1.99$, a zahvaljujući Peđi Rušiću i Mlađanu Antiću momcima koji su napravili ovaj app, Netokracija daje tri promo iOS koda koje će dobiti oni koji među prvima ostave svoj email u komentarima.

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Domaći ININ uz AI “opametio” održavanje cesta i očitavanje brojila u Slavonskom Brodu

Koristimo AI za filtere na Instagramu i razgovaramo s robotima svaki dan. Zašto onda ne bismo koristili umjetnu inteligenciju za bilježenje rupa na cesti? Tvrtka ININ mogla bi imati pravo rješenje.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Intervju

Good Game Nikole Stolnika osigurao 2,2 milijuna kuna, među investitorima Sacha Dragić, Ivan Klarić i Bruno Kovačić

Esport organizacija Good Game nedavno je osigurala svoju prvu veliku investiciju od 300 tisuća eura, na krilima grupe investitora koja uključuje Ivana Klarića, Brunu Kovačića i Sachu Dragića.

Što ste propustili

Kultura 2.0

Zašto vam baš neću dati email ili broj direktora te tvrtke, ali možda napravim intro (što je bolje za vas)

“Možeš li mi dati email ili telefon od...?” Žao mi je, ne neću. Umjesto dilanja kontaktnih podataka, vrijeme je da usvojimo kulturu “introa”.

Internet marketing

Uvodimo četverodnevni radni tjedan i normalne rokove u marketinšku industriju ASAP!

Svi marketingaši na početku svoje karijere prođu vatreno krštenje rokova "za jučer", ali mora li takvo stanje ostati i u digitalnom dobu? Zajedno s Domagojem Davidovićem iz Švicarske, otkrivamo potencijalna rješenja za normalniji radni ritam u industriji.

Internet marketing

Na Valentinovo ne cvjetaju samo ruže, nego i industrija seksi igračaka za odrasle: LELO i Libido otkrivaju i koliko

Sretno Valentinovo! Danas je dan zaljubljenih, a na Netokraciji smo se odlučili istražiti kupovne navike i digitalne kampanje nešto posebnijih stvari, baš za ovaj dan.

Tehnologija

Nanobit i Microblink: Ako zaživi GDSA, izazivač Google Playa, olakšat će ulazak na kinesko tržište aplikacija

Xiaomi, Vivo i Oppo udružili su se u razvoju platforme koja bi bila direktan konkurent Google Playu. Kako to može utjecati na domaće IT tvrtke, otkrili smo u razgovoru s njihovim predstavnicima.

Mobilno

MWC otkazan: Hrvatski novinari i izlagači, poput Microblinka, Undabota i Delta Realityja, saniraju štetu

Najveći sajam mobilne telefonije, Mobile World Congress u Barceloni jučer je otkazan, a kao razlog se navodi - koronavirus. Neki bi se s time složili, neki vide druge razloge, no posljedice za mnoge u industriji su očigledne i nisu zaobišle hrvatske izlagače, novinare i posjetitelje.

Startupi i poslovanje

Splitsko Litto preuzima rezervacije i prijave gostiju, ali i druge brige domaćih iznajmljivača

Što se dogodi kada lokalni iznajmljivači odluče digitalizacijom riješiti probleme s kojima se i sami bore?