Novi izgled LinkedIna pozajmljuje odlike Facebooka i Twittera

Novi izgled LinkedIna pozajmljuje odlike Facebooka i Twittera

Društvena mreža namenjena vašim poslovnim potrebama LinkedIn, predstavila je juče redizajnirane korisničke profile. Novi izgled među prvima su dobili premium korisnici, a oni su sada u mogućnosti da dodatno prilagode izgled svojih profila zahvaljujući cover fotografijama - slično Facebooku i Twitteru.

novilinked
Izvor: Mashable

Društvena mreža namenjena vašim poslovnim potrebama LinkedIn, predstavila je juče redizajnirane korisničke profile. Novi izgled među prvima su dobili premium korisnici, a oni su sada u mogućnosti da dodatno prilagode izgled svojih profila zahvaljujući cover fotografijama – slično Facebooku i Twitteru.

Mashable prenosi da je novi izgled približan drugim poznatim društvenim mrežama te da je LinkedIn još u aprilu krenuo sa lansiranjem redizajniranih stranica. Pristup novim profilima za sada imaju isključivo premium korisnici koji će za razliku od drugih moći da iskoriste sve novitete koji stižu ovom prilikom. Ostali korisnici mogu očekivati novi izgled u narednim mesecima.

Redizajn i bolja vidljivost profila

Profesionalni korinsici LinkedIna nisu svedoci samo vizuelnih promena. Kompanija je izmenila način na koji se premium korisnici prikazuju u rezultatima pretrage, omogućivši im da dodaju ključne reči vezane za njihov profil radi lakše i brže pretrage. Korisnici koji iskoriste ove mogućnosti biće duplo vidljiviji prilikom pretrage, navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnom blogu kompanije.

premiumll
Dodavanjem ključnih reči premium korisnici mogu povećati svoju vidljivost (Izvor: LinkedIn Blog)

Nove postavke podrazumevaju i otvorene profile po defaultu. Treba napomenuti da su premium korisnici i pre mogli da uključe ovu opciju, a ona sada dolazi kao podrazumevana te će dodatno doprineti vidljivosti samih profila. Korisnici koji ne žele da njihovi profili budu otvoreni u svakom trenutku mogu da onemoguće ovu opciju, navodi se u saopštenju pri čemu se isitče da je ova opcija namenjena isključivo premium korisnicima.

Kompanija takođe isitče i novi model pretplate koji ovoga puta u fokus stavlja sve one korisnike kojima su trenutne cene previsoke, a koji bi rado iskusili neke od premium opcija. Pod imenom “Premium Spotlight”, novi planovi biće znatno jeftini od trenutnih i služiće kao starter paketi.

Iako su premium paketi dosta skupi za veliki broj korisnika, oni sačinjavaju samo 20% zarade LinkedIna. Novi planovi mogli bi dodatno podstaći prodaju članstva, pritom osiguravajući nove izvore profita.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

Domaći startup Valut nastoji eliminirati visoke provizije na bankomatima i mjenjačnicama

Ako vam bankomati i mjenjačnice na putovanjima uzimaju prevelike naknade kod promjene valuta, možda je upravo za vas Valut, domaći startup koji radi na tome da konverzija bude što dostupnija i povoljnija, posebice na mjestima na kojima to do sada nije bilo tako.

Tehnologija

iPhone 11 – je li dovoljno dobar da me otjera s Androida?

Želite li dobiti autentično Apple iskustvo ne morate dati 15 tisuća kuna za iPhone 11 Pro Max, velike su šanse da će za veliku većinu ljudi i iPhone 11 biti vrlo dobar odabir.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Zaključeno je CESAwards finale: ORQA-in Ivan Jelušić osnivač je godine!

Dobre vijesti stižu iz Bukurešta, hrvatski osnivač Ivan Jelušić odnio je pobjedu u finalu Central European Startup Awards 2019. godine, a u prosincu će moći testirati uspjeh i na globalnom startup natjecanju u Kini.

Tehnologija

Upoznali smo glumca koji osim u kazalištu i na filmu, glumi i u igrama!

Inspiriran Gollumom iz Gospodara prstenova i općenito tehnologijom iza epskih filmskih uspješnica, Veselin je svoju glumačku karijeru usmjerio prema glumi - u gamingu.

Startupi i poslovanje

AMPnet je pobjednik startup natjecanja na konferenciji Shift Money 2019.!

Startup natjecanje fintech konferencije Shift ovog je tjedna ugostilo perspektivne regionalne fintech startupe, a AMPnet, Pynk i sync prema odluci žirija bili su najbolji.

Internet marketing

Robert Petković: Je li vam Web online brošura ili stvarno koristi budućim zaposlenicima, klijentu, medijima?

U svim oglasima tražite napredno znanje svega i svačega, web niste ažurirali par mjeseci, a jedini autorski sadržaj na njemu je riječ dobrodošlice direktora na naslovnici. Poznat scenarij? Kako mjeriti učinkovitost employer branding sadržaja, ali i kako izbjeći ovakve propuste saznali smo od Roberta Petkovića na nedavnoj Employer Branding konferenciji.

Startupi i poslovanje

Što znate o 30 milijuna vrijednom inkubatoru koji će 2020. postati zagorsko ICT središte?

U proljeće 2020. otvara se poslovno-tehnološki prostor Krapinsko-zagorske županije vrijedan 30 milijuna, a koji ima cilj postati centar inovacija te baza za daljnji razvoj poduzetništva u Zagorju.

Istraživanje

Veliko CX istraživanje: Za korisničko iskustvo banke, retail i bezalkoholna pića u Hrvatskoj zaslužile tek ocjenu – 3!

Peekator je hrvatski startup koji se bavi istraživanjem korisničkog iskustva, a nedavno obrađeni podaci više od 3000 anketiranih osoba, 13 tisuća komentara i 60 dubinskih intervjua bacili su potpuno novo svjetlo na uobičajene prakse na području tri značajna tržišta, a ovo je okvirna slika trenutnog stanja.