Srpski Nordeus postao Google Top Developer uz bok Ubisoftu i Roviju

Srpski Nordeus postao Google Top Developer uz bok Ubisoftu i Roviju

Srpski gaming gigant Nordeus od danas je Google Top Developer za Android aplikacije, kako su nam ekskluzivno potvrdili u samom Nordeusu. Radi se odličju kojim Google Playev tim odabire najuglednije developere za Android temeljem kvalitete te inovativnosti njihovih aplikacija.

googleplaytopdeveloper

Srpski gaming gigant Nordeus od danas je Google Top Developer za Android aplikacije, kako su nam ekskluzivno potvrdili u samom Nordeusu. Radi se odličju kojim Google Playev tim odabire najuglednije developere za Android temeljem kvalitete te inovativnosti njihovih aplikacija.

Google Top Developer u praksi je bedž koji se pojavljuje uz ime razvojne tvrtke i daje joj na važnosti, istovremeno služeći kao dokaz kvalitete krajnjim korisnicima. Nordeus je prvu Android verziju Top Elevena na Google Play stavio prije 2 godine, dok se platforma još zvala Android Market. Nordeusov PR menadžer Milan Đukić za Netokraciju obrazlaže:

Google Top Developer titula za nas znači još jednu od mnogih potvrda da ono što radimo radimo na pravi način – posvećeno, kvalitetno i sa puno pažnje. Baš kao i sve do sada, ne žurimo, dobro procenjujemo svoje izazove i lagano “krčkamo” sve proizvode, njihove mogućnosti i opcije, kako bismo igračima ponudili najoptimalnije igračko iskustvo. Google Top Developer je još jedan “pečat” koji kaže da je to ispravan način.

S preko 650 tisuća glasova, ocjena: 4,5!

No, nije ni čudo da je Nordeusu dodijeljen ovaj status s obzirom da njihova prva Android aplikacija, mobilna verzija popularnog nogometnog menadžera Top Eleven, ima visoku prosječnu ocjenu od 4,5 od preko 650 tisuća glasova, od kojih je preko 470 tisuća dalo ocjenu 5. Google Playevi službeni podaci govore da je Top Eleven za Android instaliran preko 10 milijuna puta. Đukić nadodaje da je Android itekako interesantna platforma za Nordeus, u koju treba ulagati i za koju vrijedi razvijati aplikacije:

U osnovi Nordeus razmišljanja je unicifirana podrška za sve sisteme i među-platformska podrška o kojoj smo pričali već mnogo puta do sada. Posmatrano kroz takvu vizuru jasno je da su nam sve platforme podjednako bitne i da ćemo i nadalje razvijati za prisutne operativne sisteme na tržištu.

Nordeus je, kako bi dodatno poboljšao razvoj Android aplikacija, nedavno proširio svoj tim za tu platformu pa se čini da im bedž Top Developera ni u budućnosti neće biti naodmet.

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Podatkovna znanstvenica Ana Dumić otkriva kako su joj podaci spasili sina

Kad je njihovom sinu dijagnosticiran teži oblik epilepsije, Ana Dumić i njen suprug Goran odlučili su iskoristiti svoje znanje i vještine o podatkovnoj znanosti ne bi li otkrili okidače napadaja. Uspjeli su.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Startupi i poslovanje

Što su nam skrivile hrvatske digitalne agencije?

Hrvatski uslužni IT, uključujući digitalne agencije, zamašnjak je koji više od dva desetljeća puni državni proračun i tople developerske stolice. S druge strane, činovnici, a i mediji, papagajski mantraju o proizvodnim tvrtkama i kako će nas one konačno pogurati prema pikselastom eldoradu.

Što ste propustili

Izrada web stranica

Developeri, dizajneri, project manageri – za AI budućnost možete se pripremiti već danas

Cilj svakog developera i dizajnera je bolje korisničko iskustvo - a upravo ovdje može pomoći kognitivna znanost koja promišljanje o korisnicima, da li dizajna, koda ili gotove aplikacije, stavlja u fokus svega što IT stručnjaci rade.

Startupi i poslovanje

Kako se Glovo i Konzum pripremaju za povećanje broja narudžbi zbog koronavirusa?

Uz sve više vijesti o koronavirusu, raste i broj onih koji se oslanjaju na digitalne servise kako bi naručili hranu ili namirnice. Kako se za povećanje prometa pripremaju servisi za dostavu?

Kultura 2.0

Na web trgovinama deseci zaštitnih maski upitnih cijena i kvalitete

U svakom kriznom razdoblju nađe se pojedinaca i tvrtki koji će situaciju iskoristiti za svoj profit, ali maske s desetorostruko većim cijenama i modnim etiketama zbilja su poseban slučaj.

Startupi i poslovanje

Što o radu od kuće zbog koronavirusa kažu PBZ, Infobip, Nanobit…?

Nakon što je jučer potvrđeno da i u Hrvatskoj imamo prve osobe zaražene koronavirusom, dobar dio ovdašnjih tvrtki je počeo ozbiljnije razmišljati o promjeni načina rada. Prvo su se počela ukidati putovanja u inozemstvo, a potom se počeo uvoditi rad od kuće.

Startupi i poslovanje

Dijeljenje romobila i u Hrvatskoj: Bolt prvi uveo romobile u ponudu

150 romobila koje možete otključati i voziti kada god vas je volja bit će dostupno u Splitu za sve korisnike Bolt aplikacije.

Digitalni mediji

U manje od 24 sata od prvog slučaja u Hrvatskoj, koronavirus smo online spomenuli čak 15 tisuća puta

Sada već svi znamo da je koronavirus došao u Hrvatsku, no koliko viralno je ova tema zaokupila sve nas pokazat će kao i uvijek - brojke.