Srpski Nordeus postao Google Top Developer uz bok Ubisoftu i Roviju

Srpski Nordeus postao Google Top Developer uz bok Ubisoftu i Roviju

Srpski gaming gigant Nordeus od danas je Google Top Developer za Android aplikacije, kako su nam ekskluzivno potvrdili u samom Nordeusu. Radi se odličju kojim Google Playev tim odabire najuglednije developere za Android temeljem kvalitete te inovativnosti njihovih aplikacija.

googleplaytopdeveloper

Srpski gaming gigant Nordeus od danas je Google Top Developer za Android aplikacije, kako su nam ekskluzivno potvrdili u samom Nordeusu. Radi se odličju kojim Google Playev tim odabire najuglednije developere za Android temeljem kvalitete te inovativnosti njihovih aplikacija.

Google Top Developer u praksi je bedž koji se pojavljuje uz ime razvojne tvrtke i daje joj na važnosti, istovremeno služeći kao dokaz kvalitete krajnjim korisnicima. Nordeus je prvu Android verziju Top Elevena na Google Play stavio prije 2 godine, dok se platforma još zvala Android Market. Nordeusov PR menadžer Milan Đukić za Netokraciju obrazlaže:

Google Top Developer titula za nas znači još jednu od mnogih potvrda da ono što radimo radimo na pravi način – posvećeno, kvalitetno i sa puno pažnje. Baš kao i sve do sada, ne žurimo, dobro procenjujemo svoje izazove i lagano “krčkamo” sve proizvode, njihove mogućnosti i opcije, kako bismo igračima ponudili najoptimalnije igračko iskustvo. Google Top Developer je još jedan “pečat” koji kaže da je to ispravan način.

S preko 650 tisuća glasova, ocjena: 4,5!

No, nije ni čudo da je Nordeusu dodijeljen ovaj status s obzirom da njihova prva Android aplikacija, mobilna verzija popularnog nogometnog menadžera Top Eleven, ima visoku prosječnu ocjenu od 4,5 od preko 650 tisuća glasova, od kojih je preko 470 tisuća dalo ocjenu 5. Google Playevi službeni podaci govore da je Top Eleven za Android instaliran preko 10 milijuna puta. Đukić nadodaje da je Android itekako interesantna platforma za Nordeus, u koju treba ulagati i za koju vrijedi razvijati aplikacije:

U osnovi Nordeus razmišljanja je unicifirana podrška za sve sisteme i među-platformska podrška o kojoj smo pričali već mnogo puta do sada. Posmatrano kroz takvu vizuru jasno je da su nam sve platforme podjednako bitne i da ćemo i nadalje razvijati za prisutne operativne sisteme na tržištu.

Nordeus je, kako bi dodatno poboljšao razvoj Android aplikacija, nedavno proširio svoj tim za tu platformu pa se čini da im bedž Top Developera ni u budućnosti neće biti naodmet.

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Ne uništavaju paušalni obrti IT industriju, već ogromna davanja na plaće

O problematici paušalnih obrta u IT industriji već se dugo govori tiho, a od ovog vikenda i glasno. No čini se da dobar dio rasprave, koja je buknula preko vikenda, ali i budućih poreznih promjena, koje nas očekuju iduće godine, idu u krivom smjeru - prema jačem oporezovanju samostalnog rada, a ne rasterećenju nesamostalnog, odnosno plaća.

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Poznati su finalisti šestog izdanja programa Moj Zaba Start

Trideset finalsita šeste godine natječaja Moj Zaba Start poznato je javnosti, a neki od njih će podijeliti gotovo milijun kuna financijskih potpora u tri područja.

Tehnologija

Manje kupujemo aute, ali više romobile. Rješenje? Mercedes električni romobil!

Mercedes je potiho ušao na tržište električnih romobila, a uskoro ćemo na njima možda vidjeti i lokalne "igrače" koji čim sjednu az stol u kafiću bacaju ključ Mercedesa na stol.

Internet marketing

Kovačević, Vrdoljak, Ackermann i Brkan na WMF-u otkrivaju zadnjih 10 godina digitalnog marketinga

Kako je izgledao digitalni sektor prije deset godina i kako se u njemu dan danas snalaze neki od najpoznatijih digitalaca saznat ćemo ove subote na Weekend Media Festivalu.

Startupi i poslovanje

Hubbig Dragane Lipovac kreće u nove pobjede s milijunskom investicijom i novom savjetnicom

Bili vi mali ili veliki uvoznik, naručivali iz Kine ili SAD-a, Hubbig vam može olakšati život, a da to ovom mladom startupu ide dobro potvrdila je i nedavna milijunska investicija koju je orkestrirala Monika Mikac, bivša operativna direktorica u Rimac Automobilima.

Startupi i poslovanje

Paušalci, prikriveni rad opet nije dobro definiran u Općem poreznom zakonu, uključite se u e-Savjetovanje!

Prema trenutnom prijedlogu izmjena Općeg poreznog zakona, koji bi trebao stupiti na snagu 1. 1. 2020., i dalje nije dovoljno jasno definirana razlika između samostalnog i nesamostalnog rada, što bi se moglo obiti o glavu paušalnim obrtnicima i tvrtkama koje ih angažiraju.

Intervju

Tko to zna sa softverom, dobro zarađuje i utječe na velike sustave? IT Konzultant!

Kao što mnogi bježe od matematike i STEM-ovci nerijetko bježe od "mekih vještina", no upravo se u tom spoju kriju odlične karijerne opcije. Kako ispolirati te vještine učimo od FER-ovca, dugogodišnjeg konzultanta i danas direktora, mStartovog Emina Subašića.