Nodeable je Twitter za vaš hardver i softver

Ako ste ikad imali zadatak održavanja raznih servera, vjerojatno ste se susreli s prilično nejasnim i kompliciranim porukama, poput ove na ilustraciji. Čak štoviše, često ste morali paziti na server, provjeravati ima li kakvih grešaka ili sve radi kako treba. Nodeable je servis koji će vam pomoći oko toga. Njegova mobilna aplikacija će dohvaćati sve poruke sa vaših servera ili nekih internetskih servisa i prikazati ih vam na jasan, ljudski način. Tako ćete u svakom trenutku znati što se događa i da li je potrebna vaša intervencija, saznaje Read Write Web.

nodeable_naslovna
Hi there server!

Ako ste ikad imali zadatak održavanja raznih servera, vjerojatno ste se susreli s prilično nejasnim i kompliciranim porukama, poput ove na ilustraciji. Čak štoviše, često ste morali paziti na server, provjeravati ima li kakvih grešaka ili sve radi kako treba.

Nodeable je servis koji će vam pomoći oko toga. Njegova mobilna aplikacija će dohvaćati sve poruke sa vaših servera ili nekih internetskih servisa i prikazati ih vam na jasan, ljudski način. Tako ćete u svakom trenutku znati što se događa i da li je potrebna vaša intervencija, saznaje Read Write Web.

Nodeable se trenutno nalazi u zatvorenoj beti, pa ako ga želite testirati, prijavite se i pričekajte pozivnicu.

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Apple je pokazao kako više nema ništa za pokazati – čeka li ga Nokijin scenarij?

Sjednite, djeco, da vam ispričam priču o vremenu prije mog vremena. Bijaše to godina 1998., četvrtaste kutije protetičkih boja vrtjele su Windowse 95 ili 98, bilo je to vrijeme disketa, telefonskih slušalica koje se dižu i dial-up interneta koji puca kada se to dogodi.

Tehnologija

Vodič za e-Vozačku da ne čekaš (kao mi) u redu u MUP-u

Sustav e-Vozačka, za predaju zahtjeva za novu vozačku dozvolu putem interneta, radi pristojno, ali i pokazuje da korisničko iskustvo i komunikacija mogu i moraju biti bolji. U suprotnom - šalter!

Internet marketing

Ella Dvornik i Charles Pearce pokreću platformu za europske influencere – Manijak

Porazgovarala sam s Ellom Dvornik i Charlesom Pearceom o njihovom zajedničkom projektu, platformi za influencere i brendove koji s njima žele surađivati - Manijak.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Kojih 30 projekata Moj Zaba Start natječaja se bori u finalu, za gotovo millijun kuna?

Najbolji projekti petog izdanja natječaja Moj Zaba Start, bore se u tri kategorije za gotovo milijun kuna i posebnu nagradu publike.

Startupi i poslovanje

Bonton digitalne transformacije: Ne pričaj o njoj, ako je ne znaš i ne misliš provesti

Digitalna transformacija nije lijep izraz za "mazanje očiju", nego nužna stvarnost razvoja poslovanja. Jeste li je spremni izvesti kao treba?

Ecommerce

Biste li kupovali kamerom? Snapchat i Amazon se klade da – da

Usmjerite kameru prema proizvodu, ona ga prepozna, pronađe ga na Amazonu i ponudi da ga kupite. Zanimljiv, iako ne toliko nov scenarij jučer je predstavio Snapchat. Može li nam on opet promijeniti navike i provesti ovaj eksperiment u stvarnost?

Internet marketing

Poznati su dobitnici najvećeg SoMo Borca do sada

Weekend Media Festival jučer je završio dodjelom SoMo nagrada za najbolje digitalne projekte i kampanje.

Nesortirano

Može li igranje igara od nas napraviti bolje kolege, partnere i prijatelje?

Developer, filmaš i umjetnik Onat Hekimoglu na Weekend Media Festivalu govorio je o temi o kojoj ne slušamo često - ozbiljnim igrama.

Mobilno

Zašto zaključavate kućna vrata, ako nećete zaštititi svoje podatke online?

Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu od Alana Delića iz Diverta dobili smo pet savjeta o tome kako se zaštititi online.