Naxis Taxi: Svaka peta vožnja preko Twittera, uskoro besplatan Wi-Fi u svim vozilima

Naxis Taxi: Svaka peta vožnja preko Twittera, uskoro besplatan Wi-Fi u svim vozilima

Ukoliko ste stanovnik Beograda ili ste ikada posetili prestonicu Srbije, sigurno ste došli u kontakt sa nekim od mnogobrojnih taksi prevoznika koji posluju na području grada. Ipak, kada je korisničko iskustvo u pitanju, te spremnost na konstantne tehnološke inovacije, u Beogradu je poznat samo jedan taksi - Naxis Taxi.

naxis_featured

Ukoliko ste stanovnik Beograda ili ste ikada posetili prestonicu Srbije, sigurno ste došli u kontakt sa nekim od mnogobrojnih taksi prevoznika koji posluju na području grada. Ipak, kada je korisničko iskustvo u pitanju te spremnost na konstantne tehnološke inovacije, u Beogradu je poznat samo jedan taksi – Naxis Taxi.

Pozicionarvši se kao prva taksi kompanija čija je vozila moguće naručiti preko Twittera, Naxis Taxi je za kratko vreme postao tema o kojoj su svi tviteraši pričali, dok je veliki broj njih i naručivao vozila. O značaju Twittera za razvoj poslovanja i akviziciju novih korisnika, kao i o redizajniranom sajtu koji se danas lansira, popričali smo sa Nenadom Mikićem, direktorom i vlasnikom Naxis Taxi-ja.

Novi sajt, po merama korisnika

Upitavši koji je glavni razlog za današnje predstavljanje novog sajta, Nenad je izjavio da je bilo pravo vreme za objedinjavanje različitih mogućnosti koje ova taksi služba nudi u jednom modernom, preglednom okruženju u kom korisnici Naxis Taxi-ja mogu pronaći sve neophodne informacije.

Redizajnirani sajt dostupan je na srpskom i engleskom jeziku (uskoro i na drugim jezicima), a posetioci se na njemu mogu upoznati sa raznim pogodnostima među kojima su naručivanje vozila putem Twittera kao i loyalty program za poslovne korisnike.

Od kako je Naxis pre dve godine krenuo sa naručivanjem vožnji putem Twittera, opcija je postala toliko popularana da danas skoro jedna petina vožnji dolazi putem ove društvene mreže. Mikić je istakao da je u početku bio skeptičan ali da se ova poslovna odluka pokazala veoma isplativom. Korisnici su dobili moderan način za naručivanje vozila, a taksi služba kanal putem kojeg je bilo moguće ostvariti direktnu komunikaciju sa mušterijama.

naxis2
U Beogradu do taksija i putem Twittera

Upravo iz te komunikacje rodila se ideja o uvođenju POS terminala (čitača platnih kartica) u taksi vozila. Mikić navodi da su korisnici putem Twittera gotovo svakodnevno zahtevali mogućnost plaćanja karticama u vozilima, a Naxis je sa zadovoljstvom odgovorio na zahteve i uveo čitače u određeni broj taksija:

Upotreba platnih kartica u našim vozilima skače iz meseca u mesec. Korisnici su prezadovoljni, a nama je drago što smo uspeli da odgovorimo na problem koji je toliko dugo mučio naše sugrađane.

Kako ekskluzivno saznajemo, uskoro bi sva vozila Naxis Taxi-ja trebala da budu opremljena POS terminalima koji će standardizovati i unaprediti kvalitet same usluge.

Multijezičnost i besplatan Wi-Fi u svim vozilima

Odlučivši da celokupno taksi iskustvo dodatno olakšaju stranim državljanima, u Naxisu sa ponosom ukazuju na veliki broj vozača koji pored engleskog, govore i druge jezike poput nemačkog, italijanskog, francuskog, te bugarskog, rumunskog i makedonskog. Ne bi li ispratili urbani život velikog broja sugrađana, Naxis vozila su i pet friendly što doprinosi izgradnji još jednog pozitivnog odnosa sa mušterijama, dodaje Nenad.

naxis_web

Za kraj, Mikić najavljuje i besplatan Wi-Fi u svim vozilima što će posebno obradovati veliki broj korisnika Interneta (svakako tviteraše), ali i sve strance koji se nakon dugog puta zadese u vozilima Naxis Taxi-ja i žele na brzinu da provere poštu i svoje naloge na društvnim mrežama.

Iz Naxisa pozivaju sve zainteresovane da posete novi sajt, te i sami predlože inovacije koje bi želeleli u budućnosti da vide u vozilima ovog beogradskog taksi prevoznika.

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Ne uništavaju paušalni obrti IT industriju, već ogromna davanja na plaće

O problematici paušalnih obrta u IT industriji već se dugo govori tiho, a od ovog vikenda i glasno. No čini se da dobar dio rasprave, koja je buknula preko vikenda, ali i budućih poreznih promjena, koje nas očekuju iduće godine, idu u krivom smjeru - prema jačem oporezovanju samostalnog rada, a ne rasterećenju nesamostalnog, odnosno plaća.

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Što ste propustili

Internet marketing

Kovačević, Vrdoljak, Ackermann i Brkan na WMF-u otkrivaju zadnjih 10 godina digitalnog marketinga

Kako je izgledao digitalni sektor prije deset godina i kako se u njemu dan danas snalaze neki od najpoznatijih digitalaca saznat ćemo ove subote na Weekend Media Festivalu.

Startupi i poslovanje

Hubbig Dragane Lipovac kreće u nove pobjede s milijunskom investicijom i novom savjetnicom

Bili vi mali ili veliki uvoznik, naručivali iz Kine ili SAD-a, Hubbig vam može olakšati život, a da to ovom mladom startupu ide dobro potvrdila je i nedavna milijunska investicija koju je orkestrirala Monika Mikac, bivša operativna direktorica u Rimac Automobilima.

Startupi i poslovanje

Paušalci, prikriveni rad opet nije dobro definiran u Općem poreznom zakonu, uključite se u e-Savjetovanje!

Prema trenutnom prijedlogu izmjena Općeg poreznog zakona, koji bi trebao stupiti na snagu 1. 1. 2020., i dalje nije dovoljno jasno definirana razlika između samostalnog i nesamostalnog rada, što bi se moglo obiti o glavu paušalnim obrtnicima i tvrtkama koje ih angažiraju.

Intervju

Tko to zna sa softverom, dobro zarađuje i utječe na velike sustave? IT Konzultant!

Kao što mnogi bježe od matematike i STEM-ovci nerijetko bježe od "mekih vještina", no upravo se u tom spoju kriju odlične karijerne opcije. Kako ispolirati te vještine učimo od FER-ovca, dugogodišnjeg konzultanta i danas direktora, mStartovog Emina Subašića.

Tehnologija

Programeri u prosjeku zarađuju 10.000 kuna, najbolje su plaćeni iOS developeri

Stigli su nam novi rezultati ankete Tomislava Grubišića o plaćama developera u Hrvatskoj za 2019. godinu, donosimo pregled najzanimljivijih podataka na osnovu tehnologija i godina iskustva.

Startupi i poslovanje

Ne uništavaju paušalni obrti IT industriju, već ogromna davanja na plaće

O problematici paušalnih obrta u IT industriji već se dugo govori tiho, a od ovog vikenda i glasno. No čini se da dobar dio rasprave, koja je buknula preko vikenda, ali i budućih poreznih promjena, koje nas očekuju iduće godine, idu u krivom smjeru - prema jačem oporezovanju samostalnog rada, a ne rasterećenju nesamostalnog, odnosno plaća.