Kako prestati pušiti uz MySmokingLog za iPhone zagrebačkog Trikodera

Kako prestati pušiti uz MySmokingLog za iPhone zagrebačkog Trikodera

Želite li prestati pušiti te već predugo standardne dvije kutije cigareta dnevno? Bez brige, neću vam ponuditi self-help literaturu, ali zagrebački Trikoder ponudit će vam MySmokingLog, mobilnu aplikaciju kojom na svom iPhoneu možete pratiti koliko ste cigareta danas, sutra i preksutra pušili. Nakon jednostavnog, a sučeljem predivnog projekta Vrijeme.net, Trikoderovci MySmokingLogom stvaraju još jednu predivnu, a praktičnu mobilnu aplikaciju kojom žele pokazati što znaju, kako ni vaš sljedeći web ili mobilni projekt ne bi... popušio.

MySmokingLog zagrebačkog Trikodera.

Želite li prestati pušiti te već predugo standardne dvije kutije cigareta dnevno? Bez brige, neću vam ponuditi self-help literaturu, ali zagrebački Trikoder ponudit će vam MySmokingLog, mobilnu aplikaciju kojom na svom iPhoneu možete pratiti koliko ste cigareta danas, sutra i preksutra pušili. Nakon jednostavnog, a sučeljem predivnog projekta Vrijeme.net, Trikoderovci MySmokingLogom stvaraju još jednu predivnu, a praktičnu mobilnu aplikaciju kojom žele pokazati što znaju, kako ni vaš sljedeći web ili mobilni projekt ne bi… popušio.

MySmokingLog sastoji se od četiri ekrana. Na prvom upisujete koliko ste cigareta pušili određeni dan, dok druga cigareta pokazuje vaš prosjek. Jeste li pretjerali znati ćete pukim pregledom tog ekrana, dok ćete detalje saznati u povijesti i grafovima. History je log dio aplikacije koji vam ispisuje koliko vam je svaka cigareta u prosjeku skratila život. Ako u postavkama pod Overview upišete cijenu kutije cigareta, MySmokingLog pokazat će vam i koliko ste potrošili. 

Hoćete li pušiti nakon što se ovi podaci popune?

Na istom ekranu pokazat će vam se 6 bitnih brojki, 3 za danas , a 3 dosad: koliko ste potrošili na cigarete, koliko su vam skratile život te koliko ste ih zaista (po)pušili. Ako vas ne dokrajče skraćeni sati, udar na budžet bi sigurno mogao.

MySmokingLog na prvi pogled se čini kao podacima možda čak i pretjerano bogata aplikacija, ali nakon što počnete unositi podatke njihov značaj itekako dođe na svoje. Sad je samo pitanje želite li prestati pušiti i mogu li vas informacije koje će vam MySmokingLog prikazati potaknuti da to učinite. MySmokingLog možete preuzeti s App Storea za 0,99 dolara, odnosno oko 6 kuna, jeftinije od kutije cigareta.

Osvojite 10x MySmokingLog

S obzirom da polovica uredništva Netokracije puši, njima, ali i svim Netokratima koji žele prestati osigurali smo 10 besplatnih primjeraka MySmokingLoga s obzirom da su Trikoderovci svoju aplikaciju odlučili predstaviti ekskluzivno na Netokraciji: sve što morate učiniti je među prvih 10 u komentarima navesti itekako dobar razlog što vas je dosad spriječavalo da prestanete. Znači, ne prvih 10,  nego prvih deset dobrih, tako da se potrudite. Komentirajte!

Komentari

 1. Ivan Sudac

  Ivan Sudac

  04. 11. 2011. u 8:54 am Odgovori

  Najgore je kad zelite prestati a svi oko vas puše. Tj vi prestajete i onda posto pasivno udisete pozelite se. Nego dali postoji mogucnost da izadje aplikacija za android?

 2. Danijel

  Danijel

  04. 11. 2011. u 9:02 am Odgovori

  Znate da mi pušači uvijek imamo izgovor zašto nismo prestali pušiti 🙂 Pa zato ne želim vam lagati nego dajte mi App pa možda me mjesečna “cijena” pušenja natjera da barem pokušam smanjiti 🙂

 3. Tomislav

  Tomislav

  04. 11. 2011. u 9:15 am Odgovori

  Bio prestao na godinu dana; nisam se osjećao ništa zdravije niti primjećivao da imam više novaca. Onda je došla rastava, pa sam mogao birati – ili ću razbijati stvari po kući ili ponovno početi pušiti.
  Pušim zbog stresa, a kako ga ima pregršt svakodnevno, to je kočnica prestanku pušenja.

 4. Darija Benašić

  Darija Benašić

  04. 11. 2011. u 9:54 am Odgovori

  Teško da ću prestasti pušiti, pušenje je jedna od mojih strasti, ali NIKAD ne kažem ničemu NIKAD, volim nove izazove, a kako mi se jako svidjela vaša prva aplikacija za iphone, voljela bih isprobati i ovu drugu, i to je to 😛

 5. Mirko

  Mirko

  04. 11. 2011. u 10:32 am Odgovori

  Dosad me sprječavao nedostatak ovakve jedne aplikacije 🙂 Sad kad dobijem promo kod i vidim podatke crno na bijelo nema šanse da više zapalim…

 6. Nikola

  Nikola

  04. 11. 2011. u 11:05 am Odgovori

  Ne želim prestati! Ne želim biti bez cigarete uz kavicu, bez cigarete poslije dobre klope, bez cigarete poslije hmhm 🙂
  Ali želio bih pratiti koliko si život kratim i koliko mi novaca odlazim u dim, a moglo je na nešto korisno 🙂
  Zanimljiva aplikacija!

 7. Rajko

  Rajko

  04. 11. 2011. u 11:08 am Odgovori

  Student sam. Neizmjerno mi je potreban novac, a puno novca mi odlazi na cigarete jer se ne mogu odviknuti. Kupio bih app uopce nije problem, ali jos nemam kreditnu karticu jer sam prva godina i mora proc godina dana u banci da oni vide da li sam pouzdan bla bla. I naravno, pusenje je stetno!

 8. Maša Berić

  Maša Berić

  04. 11. 2011. u 1:49 pm Odgovori

  Nisam mogla prestati pušiti zato što moja prijateljica Tihana s Netokracije me nije podržavala u prestanku već mi je kupovala novu kutiju svaki put kad bih rekla da želim prestati. Ali s ovom aplikacijom ćemo prestat obje! ovaj put stvarno.

 9. Branimir

  Branimir

  04. 11. 2011. u 2:52 pm Odgovori

  Prijatelj mi je rekao da je to najjača ovisnost i da traje uglavnom cijeli život, želim pokazati da se to može prekinuti al mi do sada nije uspjelo, sve šta i malo pomaže dobro je došlo. Stvarno je otrov. Čak mi i smrdi ali moram je imati. Treba više ovakvih aplikacija, svaka čast na ideji.

 10. Igor

  Igor

  04. 11. 2011. u 9:07 pm Odgovori

  Prestao sam pusiti prije par godina kada je Marcec obecao cevape ako izdrzim mjesec dana bez cigare. Ja izdrzao i godinu dana, a cevape nisam dobio. I onda krenuo opet pusit.
  Sad opet pokusavam prestati, pa kad vec nisam dobio cevape, mozda dobijem app 🙂

 11. Dejan

  Dejan

  04. 11. 2011. u 9:28 pm Odgovori

  Pušio 15god i u više navrata pokušao prestati ili smanjiti ali bez uspjeha. Prije 9 god jednostavno mi puklo e sad stvarno više neću i prestao pušiti.
  Ne vjerujem da netko s ovim app može prestati pušiti ali bar da si izračuna koliko je to bacanja love i manjebitno skračivanja života.
  A da ne govorim o smradu odjeće i zubima….grr…nikad više!

 12. nebojša

  nebojša

  05. 11. 2011. u 3:42 pm Odgovori

  E znate li vi koliko dugo ja prestajem pušiti…predugo,svaki dan pokušavam smanjit ali mi uvijek nekako izgleda kao da pušim sve više i više..zato upravo mislim da bi mi ova aplikacija puno pomoglo pomoču nje bi mogao svaki dan da imam točnu evidenciju koliko trošim cigareta dnevno i naravno smanjivao bi potrošnju cigareta..hvala

 13. jurpark

  jurpark

  07. 11. 2011. u 1:58 pm Odgovori

  Ovo mi tako treba! Dosad sam imao jedno 5 aplikacija za praćenje koliko cigareta pušim dnevno i ova je najljepša.
  Razlog zašto još nisam stao s tom ružnom navikom?
  Društvo, izlasci navečer i stresan studentski život 🙂
  Kako sam pri kraju sa faksom, stres polako istiskujem iz života, ekipa iz društva se promjenila pa više ne puše ko Turci a izlasci su ostali standardna pušačka zona 🙂
  Usput rečeno, za mysmokinglog ću i napisati jedan dobar review na američkom store-u 🙂
  i jedna preporuka: mysmokinglog mi zvuči predugo i nikad nebi tako nešto upisao u tražilicu. Dosad tražeći slične aplikacije upisivao sam: tracking smoking, quit smoking, track cigarettes etc.

  Nadam se kodu 🙂

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Nasmijali smo se ‘Otvorenom’, a unutar IT zajednice se hejtamo, ne podržavamo – i ne poznajemo?

Jučerašnje Otvoreno dokaz je da ni javnost ni država i dalje ne razumiju IT. Može li tehnološka zajednica konačno pokazati razumijevanje sama prema sebi?

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Porezna zahtijeva da i fizičke osobe prijave svaki zakup Facebook oglasa ili Upwork angažman!

Bez obzira jeste li fizička ili pravna osoba - ako poslujete s tvrtkama iz inozemstva, možda biste trebali naći računovođu već danas.

Što ste propustili

Kultura 2.0

Kladarić, Šarić i Blagonić: Kako napredovati, biti inovativan i kreativan – dok radite na daljinu!

Iako je rad na daljinu mnogima nametnut, ne znači da je drugima odlično sjeo. Dapače, s Lukom Kladarićem, Marinom Šarićem i Lucijanom Blagonićem otkrivamo dobre prakse temeljene na godinama iskustva!

Mobilno

Ljuti smo na Apple… ali treba li nam još punjača?

Zašto su svi tako ljuti jer neće imati još jednu kocku za punjenje viška i kabel koji će ionako puknuti?

Startupi i poslovanje

Croatia osiguranje prepoznalo je potrebe korisnika u 2020. i u deset mjeseci je nastao LAQO

Usred krize i pandemije Croatia osiguranje napravila je ozbiljan iskorak prema digitalizaciji svojih usluga - okupili su vrhunski tim domaćih stručnjaka s kojima su razvili digitalni proizvod na razini punokrvnog insurtecha. Kako je nastalo LAQO, otkrivamo.

Digitalni marketing

#jedvačekam: Kad se industrija udruži, a javnost postane kreativac – kampanja osvaja medije i nagrade

Kafići, teretane, kazališta, tržnice i još mnogo drugih poslovanja i brendova u vrijeme društvene izolacije nisu mogli doći do svojih kupaca. Kako su 3 hrvatske agencije uz HURA-u pripremile projekt koji je u korist svih njih ostvario milijun kuna medijske vrijednosti?

Intervju

Najčešći mentori u IT-u su Google, StackOverflow… A 4 naše entuzijastice žele tome dodati Mentoring Byte

Iako mnoge tehnološke tvrtke imaju organiziran sustav mentoriranja, najčešće se on fokusira na tehničke vještine. Nataša Kapov, Andrea Knez Karačić, Marina Grljušić i Lora Pleško žele to promijeniti i uvesti kulturu mentoriranja – i tehničkih, ali i mekih vještina u ponekad poprilično “tvrdu” IT zajednicu.

Mobilno

Krajnje je vrijeme da konačno bacimo naljepnice i papire: Stiže era aplikacija za vjernost

Točite gorivo, dobijete naljepnice na papirić pa onda popuste. I onda izgubite papirić pa naljepnice... A kartice vjernosti redovito nemate uza sebe. I onda nikakve koristi. Česta je to praksa u Hrvatskoj već niz godina, ali se polako mijenja. Vrijeme je digitalizirati i takvo iskustvo, a Inina loyalty aplikacija je sjajan primjer.