Nedostaje vam inspiracije? Dođite na Motivation Up

Nedostaje vam inspiracije? Dođite na 7. Motivation Up

Još niste sigurni čime se želite baviti u životu? Ili imate ideju, ali vam nedostaje motivacije? Dođite u Hub385 idući petak i pronađite svoju inspiraciju u nadahnjujućim pričama govornika na 7. Motivation Upu koji slavi 1. rođendan.

Marko Pavičić
Jedan od govornika bit će i Marko Pavičić, suosnivač Motivation Upa.

Motivation Up će svoj 1. rođendan obilježiti sedmim po redu događanjem 7. listopada u prostorima HUB385. Tom će vas prilikom svojim pričama nadahnuti i inspirirati Marko Pavičić, jedan od osnivača Motivation Upa, student Dominik Benger i poduzetnik Dalibor Šumiga.

Marko će sudionicima ispričati svoju osobnu priču i razloge koji su ga potaknuli na pokretanje Motivation Upa. Marko je također jedan od osnivača startupa Pointme koji je u listopadu prošle godine dobio investiciju u visini od 15 tisuća eura slovenskog ABC akceleratora.

Od profesionalnog košarkaša do marketingaša i poduzetnika

Dominik
Dominik je izgubio košarkašku stipendiju zbog teške ozljede koljena, nakon čega se posvetio marketingu i poduzetništvu.

Svoj put od profesionalnog košarkaša do poduzetništva podijelit će Dominik koji je završio tri razreda srednje škole u SAD-u zahvaljujući košarkaškoj školarini. Stipendiju je izgubio zbog teške ozljede koljena te je morao prestati s aktivnim igranjem košarke. Dominik se nakon toga vratio u Hrvatsku, a nova strast u životu postali su mu poduzetništvo i marketing. Prije dvije godine osvojio je s kolegom Darenom Perinčićem hrvatsko, a kasnije i svjetsko izdanje međunarodnog studentskog natjecanja Henkel Innovation Challenge 7 u konkurenciji timova iz više od 30 zemalja svijeta. Praksu je odradio u Njemačkoj u tvrtki Accenture, nakon čega je 6 mjeseci radio u uredu Henkela u UAE, a zatim je vodio business development tim u jednoj software development tvrtki iz Zagreba. Uz to je član Rotaract kluba Zagreb i Kairos Society Hrvatska.

I Dalibor dolazi iz svijeta marketinga u kojem ima 16 godina iskustva. Stručnjak je za bihevioralni i gerila marketing te potrošačku psihologiju, a također je certificirani Google AdWords i YouTube stručnjak. Osnivač je i direktor 1. hrvatske agencije za bihevioralni marketing Promosapiens. Službeni je ambasador Google Growth Engine programa za Adria regiju te član svjetskog neuromarketinškog društva, NMSBA.

Dalibor
Dalibor je osnivač i direktor 1. hrvatske agencije za bihevioralni marketing – Promosapiens.

Što možete očekivati? Puno pozitivne energije

Motivation Up je nastao u želji da potaknemo ljude da iskoriste svoje potencijale, ističu organizatori koji smatraju da nezadovoljstvo vlastitim životom često proizlazi iz činjenice da ljudi zapravo ne znaju što žele.

Naš cilj je kroz događanja potaknuti ljude na akciju, pri čemu glavni naglasak stavljamo na aktivno učenje kroz slušanje drugih osoba i njihovih osobnih iskustava koja služe kao glavni izvor inspiracije i motivacije. Svaka je osoba jedinstvena priča za sebe.

Organizatori najavljuju da sudionike očekuje puno pozitivne energije, a bit će i grickalica, pića te prilika za networking s govornicima i ostalim polaznicima.

Rođendanski susret započet će u 18 sati, a cijena ulaza je 30 kuna. Prijave su dostupne putem obrasca, a više informacija pronađite na Facebook stranici.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Ne uništavaju paušalni obrti IT industriju, već ogromna davanja na plaće

O problematici paušalnih obrta u IT industriji već se dugo govori tiho, a od ovog vikenda i glasno. No čini se da dobar dio rasprave, koja je buknula preko vikenda, ali i budućih poreznih promjena, koje nas očekuju iduće godine, idu u krivom smjeru - prema jačem oporezovanju samostalnog rada, a ne rasterećenju nesamostalnog, odnosno plaća.

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Poznati su finalisti šestog izdanja programa Moj Zaba Start

Trideset finalsita šeste godine natječaja Moj Zaba Start poznato je javnosti, a neki od njih će podijeliti gotovo milijun kuna financijskih potpora u tri područja.

Tehnologija

Manje kupujemo aute, ali više romobile. Rješenje? Mercedes električni romobil!

Mercedes je potiho ušao na tržište električnih romobila, a uskoro ćemo na njima možda vidjeti i lokalne "igrače" koji čim sjednu az stol u kafiću bacaju ključ Mercedesa na stol.

Internet marketing

Kovačević, Vrdoljak, Ackermann i Brkan na WMF-u otkrivaju zadnjih 10 godina digitalnog marketinga

Kako je izgledao digitalni sektor prije deset godina i kako se u njemu dan danas snalaze neki od najpoznatijih digitalaca saznat ćemo ove subote na Weekend Media Festivalu.

Startupi i poslovanje

Hubbig Dragane Lipovac kreće u nove pobjede s milijunskom investicijom i novom savjetnicom

Bili vi mali ili veliki uvoznik, naručivali iz Kine ili SAD-a, Hubbig vam može olakšati život, a da to ovom mladom startupu ide dobro potvrdila je i nedavna milijunska investicija koju je orkestrirala Monika Mikac, bivša operativna direktorica u Rimac Automobilima.

Startupi i poslovanje

Paušalci, prikriveni rad opet nije dobro definiran u Općem poreznom zakonu, uključite se u e-Savjetovanje!

Prema trenutnom prijedlogu izmjena Općeg poreznog zakona, koji bi trebao stupiti na snagu 1. 1. 2020., i dalje nije dovoljno jasno definirana razlika između samostalnog i nesamostalnog rada, što bi se moglo obiti o glavu paušalnim obrtnicima i tvrtkama koje ih angažiraju.

Intervju

Tko to zna sa softverom, dobro zarađuje i utječe na velike sustave? IT Konzultant!

Kao što mnogi bježe od matematike i STEM-ovci nerijetko bježe od "mekih vještina", no upravo se u tom spoju kriju odlične karijerne opcije. Kako ispolirati te vještine učimo od FER-ovca, dugogodišnjeg konzultanta i danas direktora, mStartovog Emina Subašića.