Mobile AppCamp: Izradite prototip mobilne aplikacije u 72 sata i osvojite upad na Elevenove Selection Dayse!

Mobile AppCamp: Izradite prototip mobilne aplikacije u 72 sata i osvojite upad na Elevenove Selection Dayse!

Mobile AppCamp je trodnevni događaj na kojem će sudionici iz Europe i Azije naučiti i napraviti svoje komercijalne mobilne aplikacije - i to ne samo za iOS već i za Android i ostale mobilne platforme.

Mobile AppCamp

Mobile AppCamp je trodnevni događaj na kojem će sudionici iz Europe i Azije naučiti i napraviti svoje komercijalne mobilne aplikacije – i to ne samo za iOS već i za Android i ostale mobilne platforme.

Ovaj 72-satni ‘hackathon’ održavat će se od 30. studenog do 2. prosinca ove godine u Skopju i vaša Netokracija će biti medijski partner! Sudjelovanje na hakatonu je besplatno, ali se zato morate prijaviti kako biste ušli u Mobile App Camp; sudionici će biti odabrani na temelju ideje za komercijalnu aplikaciju. Krajnji rok za prijavu je 10. studenog, stoga prijavite se odmah!

Na Mobile AppCampu će sudjelovati i mnogi iskusni mentori poput:

  • Tima Jacksona – osnivač QXL-a;
  • Johan Stael von Holstein – osnivač Mycubea;
  • Michael Greenberg – osnivač Smart Angel Networka;
  • Philipp Kandal – osnivač Skobblera;
  • Maxim Gurvits – investitor u Eleven Acceleratoru;
  • Radu Ticiu – CEO Timisoara Business Incubatora.

U samoj završnici timovi će predstaviti svoje prototipe, a dobitnik će dobiti ulaz na Elevenove Selection Dayse u ožujku 2013. gdje će moći predstaviti svoj projekt i osvojiti do 50 tisuća eura investicije.

Dakle, ako imate dovoljno snage za izbaciti prototip aplikacije u 72 sata, prijavite se na Mobile AppCamp!

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Podatkovna znanstvenica Ana Dumić otkriva kako su joj podaci spasili sina

Kad je njihovom sinu dijagnosticiran teži oblik epilepsije, Ana Dumić i njen suprug Goran odlučili su iskoristiti svoje znanje i vještine o podatkovnoj znanosti ne bi li otkrili okidače napadaja. Uspjeli su.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Startupi i poslovanje

Što su nam skrivile hrvatske digitalne agencije?

Hrvatski uslužni IT, uključujući digitalne agencije, zamašnjak je koji više od dva desetljeća puni državni proračun i tople developerske stolice. S druge strane, činovnici, a i mediji, papagajski mantraju o proizvodnim tvrtkama i kako će nas one konačno pogurati prema pikselastom eldoradu.

Što ste propustili

Izrada web stranica

Developeri, dizajneri, project manageri – za AI budućnost možete se pripremiti već danas

Cilj svakog developera i dizajnera je bolje korisničko iskustvo - a upravo ovdje može pomoći kognitivna znanost koja promišljanje o korisnicima, da li dizajna, koda ili gotove aplikacije, stavlja u fokus svega što IT stručnjaci rade.

Startupi i poslovanje

Kako se Glovo i Konzum pripremaju za povećanje broja narudžbi zbog koronavirusa?

Uz sve više vijesti o koronavirusu, raste i broj onih koji se oslanjaju na digitalne servise kako bi naručili hranu ili namirnice. Kako se za povećanje prometa pripremaju servisi za dostavu?

Kultura 2.0

Na web trgovinama deseci zaštitnih maski upitnih cijena i kvalitete

U svakom kriznom razdoblju nađe se pojedinaca i tvrtki koji će situaciju iskoristiti za svoj profit, ali maske s desetorostruko većim cijenama i modnim etiketama zbilja su poseban slučaj.

Startupi i poslovanje

Što o radu od kuće zbog koronavirusa kažu PBZ, Infobip, Nanobit…?

Nakon što je jučer potvrđeno da i u Hrvatskoj imamo prve osobe zaražene koronavirusom, dobar dio ovdašnjih tvrtki je počeo ozbiljnije razmišljati o promjeni načina rada. Prvo su se počela ukidati putovanja u inozemstvo, a potom se počeo uvoditi rad od kuće.

Startupi i poslovanje

Dijeljenje romobila i u Hrvatskoj: Bolt prvi uveo romobile u ponudu

150 romobila koje možete otključati i voziti kada god vas je volja bit će dostupno u Splitu za sve korisnike Bolt aplikacije.

Digitalni mediji

U manje od 24 sata od prvog slučaja u Hrvatskoj, koronavirus smo online spomenuli čak 15 tisuća puta

Sada već svi znamo da je koronavirus došao u Hrvatsku, no koliko viralno je ova tema zaokupila sve nas pokazat će kao i uvijek - brojke.