Agencije, startupi, IT tvrtke - pridružite se Microsoft Tribesu

Agencije, startupi, IT tvrtke – pridružite se Microsoftovom ‘plemenu’!

Svaki početak je težak, ali, srećom, danas postoji mnogo programa koji mogu olakšati prve (poslovne) korake. I one druge, i one treće. Ako ste dio mlade digitalne agencije, startupa ili druge inovativne IT tvrtke, Microsoft pokreće program u sklopu kojeg se osigurava prostor za mentoriran rad, softverska i hardverska podrška te prostor za oglašavanje. Riječ je o programu Tribes koji će se realizirati u partnerstvu s prostorom Hub385, Styrijom i - Netokracijom.

microsoft tribes

Tribes je namijenjen mladim tvrtkama koje ne prate nužno uvriježene načine rada u poslovnom svijetu i poslovanje vole raditi na svoj način. U sklopu programa dolazi bogati raspored aktivnosti te će se tvrtkama osigurati hardverska i softverska podrška, znanja nužna za brz i održiv razvoj poslovanja, odnosno za inovativne načine realizacije poslovnih ideja te mogućnost predstavljanja investitorima.

Traži se 6 timova za koje će biti osigurani:

  • hardverska i softverska podrška (mobiteli, računala, Microsoft Office, BizSpark, Display Docks…);
  • prostor za rad u HUB385, najvećem coworking centru u Hrvatskoj, koji smo već predstavili na Netokraciji – i gdje se i sama Netokracija nalazi;
  • brojne radionice, predavanja i mentoriranje stručnjaka iz područja IT-a, PR-a, prava, digitalnog marketinga, financija, povlačenja sredstava iz fondova EU itd.;
  • prilika za prezentiranje poduzeća prema potencijalnim investitorima;
  • online prisutnost i promocija.

Prijave počinju danas!

Prijave za program otvaraju se danas i traju do 26. travnja. U tom će periodu prijavljeni timovi moći prikupljati glasove publike za ulazak u program. Od deset timova s najvećim brojem glasova, šest će ih nakon odluke žirija ući u program Tribes. Članovi “plemena” će fotografijama i videom bilježiti proces rada te će taj sadržaj i rezultat vlastitog rada krajem lipnja predstaviti žiriju i publici na javnom događanju, na kojemu će jedan tribe postati pobjednikom i osvojiti nagradu za nastavak razvoja biznisa.

Ako želite dobiti podršku, ali i razmjenjivati znanje među timovima, stručnjacima i mentorima, te ubrzati svoje poslovanje, postanite dio plemena – više informacija i obrazac za prijave mogu se pronaći na tribes.hr!

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Nasmijali smo se ‘Otvorenom’, a unutar IT zajednice se hejtamo, ne podržavamo – i ne poznajemo?

Jučerašnje Otvoreno dokaz je da ni javnost ni država i dalje ne razumiju IT. Može li tehnološka zajednica konačno pokazati razumijevanje sama prema sebi?

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Porezna zahtijeva da i fizičke osobe prijave svaki zakup Facebook oglasa ili Upwork angažman!

Bez obzira jeste li fizička ili pravna osoba - ako poslujete s tvrtkama iz inozemstva, možda biste trebali naći računovođu već danas.

Što ste propustili

Kultura 2.0

Kladarić, Šarić i Blagonić: Kako napredovati, biti inovativan i kreativan – dok radite na daljinu!

Iako je rad na daljinu mnogima nametnut, ne znači da je drugima odlično sjeo. Dapače, s Lukom Kladarićem, Marinom Šarićem i Lucijanom Blagonićem otkrivamo dobre prakse temeljene na godinama iskustva!

Mobilno

Ljuti smo na Apple… ali treba li nam još punjača?

Zašto su svi tako ljuti jer neće imati još jednu kocku za punjenje viška i kabel koji će ionako puknuti?

Startupi i poslovanje

Croatia osiguranje prepoznalo je potrebe korisnika u 2020. i u deset mjeseci je nastao LAQO

Usred krize i pandemije Croatia osiguranje napravila je ozbiljan iskorak prema digitalizaciji svojih usluga - okupili su vrhunski tim domaćih stručnjaka s kojima su razvili digitalni proizvod na razini punokrvnog insurtecha. Kako je nastalo LAQO, otkrivamo.

Digitalni marketing

#jedvačekam: Kad se industrija udruži, a javnost postane kreativac – kampanja osvaja medije i nagrade

Kafići, teretane, kazališta, tržnice i još mnogo drugih poslovanja i brendova u vrijeme društvene izolacije nisu mogli doći do svojih kupaca. Kako su 3 hrvatske agencije uz HURA-u pripremile projekt koji je u korist svih njih ostvario milijun kuna medijske vrijednosti?

Intervju

Najčešći mentori u IT-u su Google, StackOverflow… A 4 naše entuzijastice žele tome dodati Mentoring Byte

Iako mnoge tehnološke tvrtke imaju organiziran sustav mentoriranja, najčešće se on fokusira na tehničke vještine. Nataša Kapov, Andrea Knez Karačić, Marina Grljušić i Lora Pleško žele to promijeniti i uvesti kulturu mentoriranja – i tehničkih, ali i mekih vještina u ponekad poprilično “tvrdu” IT zajednicu.

Mobilno

Krajnje je vrijeme da konačno bacimo naljepnice i papire: Stiže era aplikacija za vjernost

Točite gorivo, dobijete naljepnice na papirić pa onda popuste. I onda izgubite papirić pa naljepnice... A kartice vjernosti redovito nemate uza sebe. I onda nikakve koristi. Česta je to praksa u Hrvatskoj već niz godina, ali se polako mijenja. Vrijeme je digitalizirati i takvo iskustvo, a Inina loyalty aplikacija je sjajan primjer.