Mailbox za iPhone u Appstore donio novo (G)mail korisničko iskustvo, ali morate se rezervirati!

Mailbox za iPhone u Appstore donio novo (G)mail korisničko iskustvo, ali morate se rezervirati!

Na App Storeu je od danas za iPhone napokon dostupan Mailbox, dugo očekivana, besplatna email aplikacija koja donosi novo sučelje i iskustvo korištenja najpopularnijeg internetskog komunikacijskog alata. Po mnogim ranim korisnicima, sučelje bolje od većine iPhone email aplikacija, uključujući Gmailove. Unatoč tome, imajte na umu da ćete se za korištenje Mailboxa morati - rezervirati!

Mailbox za iPhone je u Appstoreu!
Mailbox za iPhone je u Appstoreu!

Na App Storeu je od danas za iPhone napokon dostupan Mailbox, dugo očekivana, besplatna email aplikacija koja donosi novo sučelje i iskustvo korištenja najpopularnijeg internetskog komunikacijskog alata. Po mnogim ranim korisnicima, sučelje bolje od većine iPhone email aplikacija, uključujući Gmailove. Unatoč tome, imajte na umu da ćete se za korištenje Mailboxa morati – rezervirati!

Čini se da Google nije uspio iskoristiti tim popularne email aplikacije Sparrow da unaprijedi vlastiti iOS mobilni klijent, s obzirom da su tisuće ljudi uzbuđene oko već mjesecima najavljivanog Mailboxa koji je danas stigao na App Store.

Bolje e(G)mail iskustvo

Aplikacija nudi sučelje unutar kojeg swipeanjem možete arhivirati ili u smeće baciti neželjene poruke, pri čemu je itekako logična integriranost s Googleovim Gmail sustavom za email. Mailbox vas pri tome o porukama obavješatava kroz integrirane push obavijesti, ali istovremeno vam i štedi vrijeme “akcijama”

mailboxapp_2

Pokretač projekta Gentry Underwood je za The Verge otkrio kako su počeli s istraživanjem najosnovnije mobilne email aplikacije, Appleovog Maila, i krenuli dodavati elemente to-do sustava. Ne previše, ali dovoljno da email bude korisniciji alat.

Akcije za emailove s kojima ne znate što biste

Ukoliko ne možete ili ne znate s nekim emailom, nemojte da stoji u inboxu, već ga pomoću Mailboxovih akcija možete “uspavati” do nekog kasnijeg trenutka u kojem ćete znati što dalje: bilo da je to večeras, sutra ili sljedeći tjedan. Ovim akcijama Mailboxov tim, koji je inače prvo radio todo aplikaciju Orchesta, želi da postignete prazan inbox odnosno tzv. Inbox zero, koncept rješavanja emailova o kojem smo već pisali.

[vimeo width=”600″ height=”338″]http://vimeo.com/54553882[/vimeo]

S obzirom da će se rad aplikacije u jednom dijelu, barem push obavijestima, temeljiti na Mailboxom cloud rješenju, tim koji stoji iza projekta htio je biti siguran kako će svi korisnici imati kvalitetno iskustvo slanja poruka putem Mailboxa. Zbog toga, ali sigurno i podizanja napetosti oko korištenja Mailboxa, odlučili uvesti sustav rezervacija pri čemu ćete trebati pričekati neko vrijeme kako biste pristupili svom novom email iskustvu. Rezervacijski sustav je jednostavan i detaljno opisan na Mailboxovoj web stranici.

Mailbox se čini nudi novo korisničko iskustvo za temeljni internetski komunikacijski kanal koje je integrirano s jednim od najpopularnijih webmail servisa, Gmailom. Pri tome se radi o besplatnoj iPhone aplikaciji koju već danas možete preuzeti s App Storea, a tražit će vas iOS 6. S obzirom da već 250 tisuća korisnika čeka “upad”, Mailbox biste barem trebali rezervirati – i isprobati.

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Podatkovna znanstvenica Ana Dumić otkriva kako su joj podaci spasili sina

Kad je njihovom sinu dijagnosticiran teži oblik epilepsije, Ana Dumić i njen suprug Goran odlučili su iskoristiti svoje znanje i vještine o podatkovnoj znanosti ne bi li otkrili okidače napadaja. Uspjeli su.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Startupi i poslovanje

Što su nam skrivile hrvatske digitalne agencije?

Hrvatski uslužni IT, uključujući digitalne agencije, zamašnjak je koji više od dva desetljeća puni državni proračun i tople developerske stolice. S druge strane, činovnici, a i mediji, papagajski mantraju o proizvodnim tvrtkama i kako će nas one konačno pogurati prema pikselastom eldoradu.

Što ste propustili

Izrada web stranica

Developeri, dizajneri, project manageri – za AI budućnost možete se pripremiti već danas

Cilj svakog developera i dizajnera je bolje korisničko iskustvo - a upravo ovdje može pomoći kognitivna znanost koja promišljanje o korisnicima, da li dizajna, koda ili gotove aplikacije, stavlja u fokus svega što IT stručnjaci rade.

Startupi i poslovanje

Kako se Glovo i Konzum pripremaju za povećanje broja narudžbi zbog koronavirusa?

Uz sve više vijesti o koronavirusu, raste i broj onih koji se oslanjaju na digitalne servise kako bi naručili hranu ili namirnice. Kako se za povećanje prometa pripremaju servisi za dostavu?

Kultura 2.0

Na web trgovinama deseci zaštitnih maski upitnih cijena i kvalitete

U svakom kriznom razdoblju nađe se pojedinaca i tvrtki koji će situaciju iskoristiti za svoj profit, ali maske s desetorostruko većim cijenama i modnim etiketama zbilja su poseban slučaj.

Startupi i poslovanje

Što o radu od kuće zbog koronavirusa kažu PBZ, Infobip, Nanobit…?

Nakon što je jučer potvrđeno da i u Hrvatskoj imamo prve osobe zaražene koronavirusom, dobar dio ovdašnjih tvrtki je počeo ozbiljnije razmišljati o promjeni načina rada. Prvo su se počela ukidati putovanja u inozemstvo, a potom se počeo uvoditi rad od kuće.

Startupi i poslovanje

Dijeljenje romobila i u Hrvatskoj: Bolt prvi uveo romobile u ponudu

150 romobila koje možete otključati i voziti kada god vas je volja bit će dostupno u Splitu za sve korisnike Bolt aplikacije.

Digitalni mediji

U manje od 24 sata od prvog slučaja u Hrvatskoj, koronavirus smo online spomenuli čak 15 tisuća puta

Sada već svi znamo da je koronavirus došao u Hrvatsku, no koliko viralno je ova tema zaokupila sve nas pokazat će kao i uvijek - brojke.