Lean Startup Week: Prijenos uživo iz San Francisca pratite u Zagrebu

Lean Startup Week: Prijenos uživo iz San Francisca pratite u Zagrebu

Od 31. 10. do 6. 11. održava se Lean Startup Week, najveće svjetsko događanje na temu Lean Startupa. Dio konferencije moći ćete pratiti uživo iz Zagreba, u srijedu, 2. studenog. Ulaz je besplatan.

Prijenos uživo s Lean Startup Weeka održat će se u prostorima Algebre 2. studenog u 17.30 sati.
Prijenos uživo s Lean Startup Weeka održat će se u prostorima Algebre 2. studenog u 17.30 sati.

Idući se tjedan priprema najveće svjetsko događanje na temu Lean Startupa – Lean Startup Week. Na sedmodnevnoj konferenciji u San Franciscu okupit će se preko 2000 poduzetnika, inovatora i lidera iz raznih industrija. Iako većina nas nije u mogućnosti odletjeti do San Francisca, dobra vijest je da ćemo događanje moći pratiti uživo iz Zagreba.

Lean Startup Conference Zagreb Live održat će se u srijedu 2. studenog u 17.30 sati u prostorima Algebre u Ilici 242. Na pozornici koju ćete gledati s ekrana izmjenjivat će se poznata lica iz poduzetništva i liderstva, a samo neki od njih su:

  • Guy Kawasaki, Chief Evangelist, Canva;
  • Irene Au, Design Partner, Khosla Ventures;
  • Tren Griffin, Senior Director, Microsoft;
  • Jason Fried, CEO, Basecamp;
  • Phil Gilbert, General Manager, IBM Design;
  • Sonja Kresojevic, SVP, Global Product Lifecycle, Pearson;
  • Eric Ries, author of The Lean Startup.

Također, osim samog prijenosa konferencije, prezentirat će se i slučajevi Lean Startupa u Hrvatskoj i općenito primjene te metode u kompanijama.

Iza organizacije prijenosa stoje Lean Startup Croatia, Algebra i IBM Hrvatska, a detalje o rasporedu predavača možete saznati u programu. Ulaz je slobodan, ali je broj mjesta ograničen, stoga su prijave obavezne.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Web stranice javnih tijela od 23.9. moraju biti pristupačne: Kako se tijela, agencije, dizajneri i developeri mogu prilagoditi?

Informacije od javnog značaja koje objavljuju javna tijela na svojim web stranicama i aplikacijama moraju biti pristupačne svima - o tome više nema rasprave. Što vas očekuje ako je pristupačnost sljedeći korak i za vas? Hrvatska agencija Neuralab dizajnirala je po novim standardima web Hrvatske banke za obnovu i razvitak - evo što su oboje naučili u procesu.

Tehnologija

Kako dobiti najbolju moguću kvalitetu slike na Zoomu, Meetu, Skypeu?

2020. je godina prijenosa uživo! A ako još uvijek ne znate što i kako raditi, ne brinite: stiže pomoć!

Što ste propustili

Društvene mreže

Kako je bilo biti Pipi usred “hajke” na brend, otkriva CM godine – Antea Franjić!

Antea ni ne pokušava pričati o broju mjehurića u bočici Pipija, ni koliko je narančasta njihova narančada, ali zato zna uzburkati online vode. Što se krije iza dovitljivog upravljanja društvenim mrežama koje joj je osvojilo nagradu za CM-a godine?

Tehnologija

Evo kako su Combisova cloud rješenja omogućila Rimac Automobilima da nastave razvijati C_Two i od kuće

Mislim da vam ni ne moramo govoriti koliko je dizajniranje automobila zahtjevan posao, ali što se dogodi kada ne možete do svog računala u uredu, a razvijate modele veličine desetak gigabajta?

Startupi i poslovanje

Lora Pleško: Kako voditi tim i tvrtku u doba krize?

Lora Pleško je CEO Mašinerije, tvrtke za razvoj mobilnih aplikacija i web rješenja. Ususret Ladies of New Business konferenciji Lora nam je prenijela iskustva o slaganju internih procesa za vrijeme remote rada.

Intervju

Stručnjaci: Zbog “pada” Štita privatnosti razmislite hoćete li koristiti američke servise kao što je Mailchimp 

Dok se čeka razjašnjenje odnosa između SAD-a i EU u kontekstu prijenosa podataka, tvrtke koje prenose podatke van Europske unije moraju dokazati da su poduzele dovoljne mjere zaštite. Konzultantica za zaštitu podataka, Vlatka Vuković, smatra da su pojedini servisi prešutjeli bitne informacije.

Kultura 2.0

S nagradom Europske komisije u ruci e-Škole nastavljaju digitalizirati 1317 škola u Hrvatskoj

Nagrađen i od Europske komisije CARNET-ov projekt e-Škole dokazao je kako je Hrvatska na dobrom putu da "odgoji" digitalno zrele škole. Što se sve događa u pozadini pripreme i realizacije takvog velikog projekta, u doba krize, saznali smo.

Intervju

Ovako izgleda Nanobitov proces razvoja igara koje svakodnevno igraju stotine tisuća ljudi

Hollywood Story i My Story jednostavno je igrati, ali koliko je jednostavno - ili komplicirano - napraviti uspješne 'casual' igre?