Iduće srijede Lean Startup Meetup i pitch natjecanje u Zagrebu

Lean Startup Croatia i Oradian pripremili meetup i pitch natjecanje, događaj iduće srijede

Kako bi predstavio ono čime se bavi i omogućio drugima da se istaknu sa svojim idejama, startup Oradian u suradnji s Lean Startupom Croatia organizira meetup i pitch natjecanje pred tročlanim žirijem. Okupljanje će se dogoditi sljedeće srijede u Zagrebu.

LSC i Oradian

Lean Startup Croatia i startup Oradian, kojem su u fokusu financije i ekonomski razvoj, iduće će srijede u Zagrebu održati meetup i pitch natjecanje za zainteresirane startupe, čije će ideje i projekte ocjenjivati tročlani žiri. Događaj će početi 22. srpnja u 18 sati u Taban Bar & Hostelu u Tkalčićevoj, a odvit će se u dva dijela.

Antonio Šeparović, Oradianov CEO, prvo će predstaviti svoj međunarodni startup i povezivanje s novim ulagačima iz Credo Venturesa. Pored toga, svi zainteresirani moći će doznati detalje o mogućnosti zapošljavanja u Oradianu, s ponudom za poslove u glavnom hrvatskom gradu. Oradian okuplja stručnjake koji se bave IT-em, financijama i ekonomskim razvojem, a do sada je bio pobjednik prošlogodišnjih Pioneers Challengea u Beču i Shift konferencije u Splitu te ovogodišnjega Wired Moneyja u Londonu.

Oradian tim

Jedan od projekata međunarodnog startupa je Instafin, SaaS platforma za mikrofinancijske ustanove, koja korisnicima pomaže da razviju svoj posao, a na razvijanje posla i otvaranje novih mogućnosti usmjerit će se drugi dio zagrebačkog okupljanja. Na njemu će sudjelovati 10 domaćih startupa koji će se sa svojim idejama predstaviti pred žirijem u kojem su Jaroslav Trojan iz Credo Venturesa, Božidar Pavlović iz Erste Group Card Processora i Hermes Arriaga Sierra iz Impact HUB-a Zagreb. Startup koji se pokaže najboljim na pitch natjecanju dobit će mogućnost kontakta i konzultacija s ulagačima.

LSC Oradian Cover

Kako bi bili što spremniji za izlazak pred žiri, predstavnici startupa će dan prije natjecanja moći poboljšati sve detalje u svojim prezentacijama na radionici koju će voditi Kate Diete i Paul McCann, autori projekta 12 startupa u 12 mjeseci. Diete i McCann su u Zagrebu već bili ranije ove godine, na svibanjskom četvrtom Lean Startup Meetupu, a ovom prilikom u glavnom hrvatskom gradu snimaju dokumentarni film o svojim projektima.

Zainteresirani za meetup na kojem će se predstaviti Oradian moći će se prijaviti za dolazak rezervacijom besplatne ulaznice, a otvorena je i prijava za startupe koji žele sudjelovati (i pobijediti) na natjecanju i time doći do ulagača.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Dostava piva nije vožnja po gradu uz GoogleMaps, znaju to Medvedgrad i OptimoRoute

Nakon osigurane investicije od gotovo sedam milijuna dolara, OptimoRoute planira širenje ureda u Zagrebu kako bi malim tvrtkama približili logističko planiranje slično onome koje imaju velike tvrtke.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Wolt, Infobip i KEKSPay otkrili što ih je kaos oko COVID-19 naučio o CX-u

S obzirom na nove okolnosti rada i života koje je donijela pandemija, osluškivanje tržišta brendovima je postalo bitnije nego ikad. Oni koji su pomno pratili promjene snašli su se nešto bolje, ali nitko nije bio imun na izazove. Uz domaće i strane stručnjake na Digitalnom doručku prošli smo najvažnije aspekte korisničkog iskustva u neizvjesnim vremenima ne bi li spremnije dočekali mjesece pred nama.

Društvene mreže

Što morate znati o Trumpovom bijesu prema Twitteru – i posljedicama za Facebook i Google, vas?

Očekivano, Donaldu Trumpu se potez Twittera, koji je označio njegove objave spornima, nije nimalo svidio pa je donio uredbu kojom želi dodatno regulirati društvene mreže, učinivši ih direktno odgovornima za ono što njihovi korisnici objavljuju.

Startupi i poslovanje

Ivan Burazin: Shift uživo u rujnu, a do tada organiziramo online predavanja!

Shift se drži i dalje, a ovogodišnje izdanje neće biti prebačeno online, već će se u rujnu održati uživo!

Intervju

Miljenko Graovac novi je direktor digitalnih proizvoda u HT-u: Introspektiva je ključ inovacija!

Privukla me vizija kompanije: digitalizacija i povezivanje privatnih osoba, tvrtki i društva s prilikama koje ona pruža, kaže novi šef digitalnih proizvoda u Hrvatskom Telekomu s kojim smo imali priliku razgovarati o karijeri te implementaciji digitalnih proizvoda i rješenja u velikim tvrtkama.

Najava

Što vas čeka kao programere nakon faksa – u doba krize? Saznaj na Digitalna karijera meetupu!

Pred nadolazeću krizu preostalih par ispita do kraja ili diploma u ruci nude malo nade za mlade, ali i to prijelazno razdoblje nosi neke prednosti i prilike, čak i u neizvjesnim vremenima. Kako razviti željenu karijeru na pomolu ekonomske krize, otkrivamo uz digitalne stručnjake na novom meetupu Digitalne karijere.

Startupi i poslovanje

Više Instagram nego intranet: Jenz je aplikacija koju vaš tim nije znao da treba!

Umjesto emailova, Facebook eventova, Google kalendara, anketa, Instagram profila, Slack #general i #win kanala, razmjene kontakata - možda je vrijeme da se sve složi u jedno? Hrvatski Q napravio je upravo to s aplikacijom Jenz.