Upoznajte žene koje su poslovne i privatne izazove pretvorile u uspjeh

U Osijeku upoznajte žene koje su poslovne i privatne izazove pretvorile u uspjeh

Kako slijediti svoje snove i ambicije, pokazat će vam uspješne žene koje su se usprkos izazovima pred današnjim ženama uspjele uspeti na poslovnoj ljestvici.

leading-by-empowering

Konferencija Leading by empowering održava se u Osijeku, 10. veljače, s početkom u 15.30 sati. U Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića okupit će se žene koje su se uspjele uspeti na visoke pozicije u poslovnoj hijerarhiji. One dolaze iz različitih poslovnih sfera, od poduzetništva i bankarstva pa sve do digitalnog marketinga.

O brojnim ulogama s kojima se današnje žene nose, govorit će direktorica regionalnog ureda Europske banke za obnovu i razvoj, Vedrana Jelušić Kašić i direktorica strategije u kreativno-tehnološkoj agenciji ENTG, Nada Kaurin Knežević.

Svoju će priču ispričati i pokretačice uspješnog osječkog Pinch Toysa, Maja Korovljević i Sanja Đurić, a od svestrane Vedrane Miholić, direktorica prodaje u CROZ-u i pokretačice udruge RODA, čut ćete nešto i o programiranju, ali i ženskom nogometu. Također, razgovoru će se pridružiti EU ambasadorica ženskog poduzetništva Natalija Pekić te izvršna direktorica agencije Bruketa i Žinić, Sanja Petek Mujačić, koje će na posljednjem panelu progovoriti o ostvarenju vlastitih želja, “ganjanju” snova, strasti i ženskim uzorima.

Ne zaboravite na prijavu

Organizatorice konferencije se žene iz Lean In ogranka u Osijeku.
Organizatorice konferencije se žene iz Lean In ogranka u Osijeku.

Konferenciju organiziraju Ivona NamjesnikAntonija Tadić, Vesna Mijatović i Maja Kardum iz osječkog Lean Ina. Iza njih su već dva uspješna događanja, uključujući radionicu “Kako biti OK unatoč stresu”, kojima stvaraju atmosferu podrške među ambicioznim ženama. Sudjelovanje na događanju je besplatno, uz obaveznu prijavu zbog ograničenog broja mjesta.

Ovo događanje je i dobar uvod u Netokracijin Ladies of New Business koji se osim u Zagrebu (3. ožujka), ove godine održava u BeograduLjubljani te po prvi puta u Skopju.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

MVT Solutions iz Pisarovine osigurao 100.000 od 300.000 eura vrijedne runde investicije za brži i jeftiniji razvoj IoT-ja

Ovaj domaći startup u tri je godine, bez ikakve vanjske investicije, razvio IoTaaP, alat koji može uvelike olakšati razvoj IoT proizvoda različitim klijentima. Osim hardvera, njihov poslovni model se skalira kroz softver i cloud, a koliko uspješno su se rješenjem i radom potvrdili do sada, najbolje govori i vijest o prvoj investicijskoj rundi predvođenoj domaćim investitorom.

Startupi i poslovanje

Od agencije do freelancinga: 8 savjeta za život i posao koje sam naučio težim putem

A kako vi ne bi morali, stiže jedna poučna usporedba oblika poslovanja kroz stvarna iskustva.

Video

Što se dogodi kada ekstremnom trolu oduzmete megafon, odnosno društvene mreže?

Počne skapavati od gladi, sudeći prema uvijek dramatičnom istaknutom pripadniku 'alt right' pokreta, Milu Yiannopoulosu iliti Neru iliti Milu Andreasu Wagneru iliti Milu Hanrahanu, što je zapravo njegovo pravo ime.

Što ste propustili

Novost

Albert Gajšak otkrio zašto je mentoriranje od Cara vrjednije od njegovih para

Mentoriranje nije samo za startupe u akceleratorima, već nam svima može pomoći bilo da smo mentor ili mentorirani kako pokazuje i uspješan primjer osnivača Makerbuina i Infinuma.

Sponzorirano

Privući i zadržati zaposlenike nećete šarenim uredom, ali hoćete agilnom transformacijom

Neki nabavljaju stolni nogomet i šarene vreće za odmaranje, neki organiziraju filmske večeri i zabave petkom, a neki se obraćaju - agilnom treneru.

Intervju

Kako do prakse na kojoj si plaćen i na kojoj učiš, ulažeš u sebe i napreduješ?

Nekima je još u redu pripravnike uzimati na neplaćeno pa ih natovariti kao da su Katica za sve. Pripravništva su se promijenila, barem u nekim tvrtkama, a netom diplomirana ekonomistica i njezin kolega na apsolventskoj godini, otkrit će vam i kako.

Startupi i poslovanje

Dragi svi, budite podrška koju želite i sebi; drage žene, nemojte prihvatiti ništa manje

Ladies of New Business Tech edition okupio je domaće i strane IT rukovoditelje, stručnjake i organizatore IT konferencija kako bi raspravili što kao kolege, šefovi i organizatori možemo učiniti kako bi pomogli IT-jevkama da napreduju u industriji te da se osjećaju kao njezin važan dio.

Kultura 2.0

Gen Ashley i Christina Richter na 8. #LadiesZG: bez uzora i edukacije nema jednakosti u tehnološkoj industriji

Kako bismo privukli više žena u tehnologiju trebamo podržati i trenutne žene u industriji koje će svojim primjerom pokazati da ovaj sektor nije "muški svijet".

Startupi i poslovanje

Hrvatski SysKit: Za 90% funkcionalnosti inspirirali su ih njihovi korisnici, među kojima je i američka vlada

Hrvatska softverska tvrtka SysKit već 10 godina pomaže sistemašima i administratorima u više od 3000 tvrtki diljem svijeta. Njezin suosnivač Frane Borozan otkrio mi je strategiju koja im je omogućila kompetitivnost na svjetskoj razini i približila ih ostvarenju želje da postanu jedan od najvećih proizvođača softvera u Hrvatskoj.