Pogledajte 'pitch' u kojem Tomaž Štolfa predstavlja Layer na Techcrunch Disruptu

Pogledajte ‘pitch’ u kojem Tomaž Štolfa predstavlja Layer na Techcrunch Disruptu

Predstavljanje proizvoda odnosno tvrtke, bilo investitorima ili kupcima, izuzetno je bitno za bilo koji startup. Iako smo Layer već sinoć detaljno opisali, zašto ne biste pogledali pitch Tomaža Štolfe i Rona Palmerija na Techcrunch Disruptu u San Franciscu...

Tomaž Štolfa predstavlja Layer

Predstavljanje proizvoda odnosno tvrtke, bilo investitorima ili kupcima, izuzetno je bitno za bilo koji startup. Iako smo Layer već sinoć detaljno opisali, zašto ne biste pogledali pitch Tomaža Štolfe i Rona Palmerija na Techcrunch Disruptu u San Franciscu? Predstavljanje je dobro izvježbano, prezentacija dobro dizajnirana, a Ron i Tomaž su spremno odgovorili na pitanja žirija:

[youtube width=”600″ height=”450″]http://www.youtube.com/watch?v=yCVEhHUleKY[/youtube]

Kako vam se čini prezentacija?

 

ponuda

Komentari

 1. Pero

  Pero

  10. 09. 2013. u 1:13 pm Odgovori

  Postavlja se logičko pitanje kako to da suosnivač koji je projekat prodao Googleu za 50 mil. USD dolazi na TC i pitcha za 50.000 USD ulaganja. Čovjek bi pomislio da se takvi razgovori odvijaju na zatvorenim sastancima a ne na principu reality TV show-a. To je malo prevaziđeno o čemu i govori samo 300 pregleda na YouTube-u.

  Također čini mi se da su osnivači u predavanju fokusirani na ono što oni misle o aplikaciji umjesto da se fokusiraju na benefite za korisnike. 12 minuta pitchanja i ja još uvijek ne znam prednosti te aplikacije pred drugima. Ali pohvalio bi Štolfu koji je nastupio sigurno i očito odlično savladao engleski.

  To je ujedno i žalosno, da EU startupi moraju na noge Amerima umjesto da pitchaju ovdje u EU. I čemu uopće ovaj pitch ako suosnivači plivaju u lovi. Ne kužim baš sve ovo

 2. Senko

  Senko

  10. 09. 2013. u 11:39 pm Odgovori

  Odlična prezentacija, odlično posložena. Kao developer, jedva čekam da to bude javno dostupno pa da se poigram. Back in the day sam dosta sa Jingleom radio i zanima me i kako su to underlying složili (zapravo ono što mi je zanimljivo je web dio).

  They talk the talk, now we’re waiting for them to walk the walk 🙂

  Glede ovog što je Pero spomenuo: poanta pitchanja ovdje je buzz, nije uopće bitno hoće li dobiti te pare ili ne. Što se tiče toga što nisi vidio benefite za korisnike, ne znam jesi li developer, ali mislim da će developerima biti sve jasno. Ovo je multiplatformski real time communication kanal sa queueanjem i sinkroniziranjem poruka i managiranjem kontakata kao komponenta s kojom mozes raditi sto zelis. Vrlo moćno, vrlo korisno. Već znam jedan svoj projekt u koji bih to ugradio (awwapp).

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Dati otkaz zaposleniku u mješovitoj stvarnosti dobar je PR, ali XR doista pomaže razvoju mekih vještina

Zamislite dan kad svojim zaposlenicima nećete plaćati tečajeve već će te ih poslati u susjednu sobu da prođu simulaciju - taj dan mogao bi biti veoma blizu, a evo i što od njega očekivati.

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Što ste propustili

Tehnologija

Programeri u prosjeku zarađuju 10.000 kuna, najbolje su plaćeni iOS developeri

Stigli su nam novi rezultati ankete Tomislava Grubišića o plaćama developera u Hrvatskoj za 2019. godinu, donosimo pregled najzanimljivijih podataka na osnovu tehnologija i godina iskustva.

Startupi i poslovanje

Ne uništavaju paušalni obrti IT industriju, već ogromna davanja na plaće

O problematici paušalnih obrta u IT industriji već se dugo govori tiho, a od ovog vikenda i glasno. No čini se da dobar dio rasprave, koja je buknula preko vikenda, ali i budućih poreznih promjena, koje nas očekuju iduće godine, idu u krivom smjeru - prema jačem oporezovanju samostalnog rada, a ne rasterećenju nesamostalnog, odnosno plaća.

Startupi i poslovanje

Oradian potvrđuje brz rast u Aziji nagradom na najvećoj japanskoj fintech konferenciji

Domaći Oradian širi se tržištima Azije, a velike uspjehe potvrđuje i nagrada na startup natjecanju FIN/SUM, najveće japanske fintech konferencije.

Intervju

Na Dan programera, četiri žene otkrivaju kako je tekao njihov karijerni put kroz IT industriju

Na Dan programera, predstavljamo četiri žene koje se bave (ili su se bavile) programiranjem. Je li njihov obrazovni i karijerni put bio pravocrtan ili je vrludao po krivuljama, otkrivaju nam sugovornice iz tvrtki Agency04, Five, IN2 i Styria.AI.

Tehnologija

Kako uopće možemo biti sigurni da će autonomna vozila biti – sigurna?

Autonomna vozila kod mnogih i dalje izazivaju osjećaj nesigurnosti. No, ovaj tekst mogao bi pomoći da se rasvijetli proces iza razvoja i testiranja sigurnosno-kritičnih sustava u vozilima budućnosti.

Startupi i poslovanje

Gideonovi roboti dobili pametnu ruku: Samostalno se kreće, sve vidi i popravlja!

Tvrtka Gideon Brothers nastavlja s razvojem prototipova robota, a posljednja verzija ima i robotsku ruku koja prepoznaje svijet oko sebe.