Kupimajicu.net zbog osebujnih fanova otvorio prvu Facebook trgovinu u regiji

Uspješna trgovina majicama s natpisima kupimajicu.net, odlučila je otvoriti Facebook trgovinu. Razlog otvaranja trgovine je nadasve simpatičan. Naime, Facebook fanovi ove popularne trgovine, generalno gledano, nisu bili dovoljno bistri da shvate gdje to točno mogu kupiti majicu (na pageu koji se, ponavljam, zove - kupimajicu.net), što je rezultiralo s nebrojeno mnogo upita na Facebook pageu.

Uspješna trgovina majicama s natpisima kupimajicu.net, odlučila je otvoriti Facebook trgovinu. Razlog otvaranja trgovine je nadasve simpatičan. Naime, Facebook fanovi ove popularne trgovine, generalno gledano, nisu bili dovoljno bistri da shvate gdje to točno mogu kupiti majicu (na pageu koji se, ponavljam, zove – kupimajicu.net), što je rezultiralo s nebrojeno mnogo upita na Facebook pageu.

Budući da zlatno pravilo kaže “kupac je uvijek u pravu”, u kupimajicu.net prilagodili su se ovom problemu, i potpuno podredili zadovoljstvu kupaca, otvorivši tako prvu Facebook trgovinu u regiji. No Facebook fanovi, osim što su u početku stvarali “probleme”, itekako su u međuvremenu pomogli u usavršavanju samog weba (kad su za njega saznali).

Ideju i razvoj facebook trgovine potpisuje tvrtka Jedan dva d.o.o. Cijeli proces kupovine obavlja se na Facebooku, dok je sustav zaprimanja i obrađivanja narudžbi povezan s glavnim sustavom Kupimajicu.net portala.

Tako je iz početne tragikomične situacije na površinu isplivamo nešto što, ako ništa drugo zbog kritične mase, definitivno ima potencijala uspjeti.

ponuda

Komentari

 1. Ana Keglović Horvat

  Ana Keglović Horvat

  07. 03. 2012. u 3:17 pm Odgovori

  Ako korisnici nisu “dovoljno bistri”, što god to značilo, neka im se pojasni ili jednostavno napravi sustav u kojem korisnik ne mora puno misliti, već mu je kupnja intuitivan postupak. Preporučam Don’t make me think, knjiga vrijedna čitanja.

  Kad smo kod famozne bistrine, kupimajicu.net ne poštuje upute i pravila Facebooka vezano uz cover photo. Reklo bi se da je našla krpa zakrpu.

 2. Antonio

  Antonio

  07. 03. 2012. u 3:49 pm Odgovori

  Zahvaljujem na komentarima. U izradu Facebook trgovine išli smo jer smo željeli napraviti nešto novo, inovativno, drugačije od ostalih… Što se tiče famozne “bistrine”, od toga se ograđujemo. Naše korisnike ne gledamo u tom kontekstu. Nakon objave članka, odmah smo reagirali uredniku na tu temu.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Vodič za e-Vozačku da ne čekaš (kao mi) u redu u MUP-u

Sustav e-Vozačka, za predaju zahtjeva za novu vozačku dozvolu putem interneta, radi pristojno, ali i pokazuje da korisničko iskustvo i komunikacija mogu i moraju biti bolji. U suprotnom - šalter!

Tehnologija

Apple je pokazao kako više nema ništa za pokazati – čeka li ga Nokijin scenarij?

Sjednite, djeco, da vam ispričam priču o vremenu prije mog vremena. Bijaše to godina 1998., četvrtaste kutije protetičkih boja vrtjele su Windowse 95 ili 98, bilo je to vrijeme disketa, telefonskih slušalica koje se dižu i dial-up interneta koji puca kada se to dogodi.

Internet marketing

Ella Dvornik i Charles Pearce pokreću platformu za europske influencere – Manijak

Porazgovarala sam s Ellom Dvornik i Charlesom Pearceom o njihovom zajedničkom projektu, platformi za influencere i brendove koji s njima žele surađivati - Manijak.

Što ste propustili

Internet marketing

Poznati su dobitnici najvećeg SoMo Borca do sada

Weekend Media Festival jučer je završio dodjelom SoMo nagrada za najbolje digitalne projekte i kampanje.

Nesortirano

Može li igranje igara od nas napraviti bolje kolege, partnere i prijatelje?

Developer, filmaš i umjetnik Onat Hekimoglu na Weekend Media Festivalu govorio je o temi o kojoj ne slušamo često - ozbiljnim igrama.

Mobilno

Zašto zaključavate kućna vrata, ako nećete zaštititi svoje podatke online?

Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu od Alana Delića iz Diverta dobili smo pet savjeta o tome kako se zaštititi online.

Startupi i poslovanje

Poznati timovi koji će se na Idea Knockoutu natjecati za mjesto na CES-u

Sve je spremno za ovogodišnji Idea Knockout, a za put u Vegas borit će se 20 timova.

Startupi i poslovanje

Domaća aplikacija Beyond Seen Screen postala ExRey i stigla na Android uređaje

Nakon rebrandinga, Beyond Seen Screen postaje ExRey, a beta verzija aplikacije koja pretvara pasivno gledanje videa u aktivno dostupna je na Google Playu.

Intervju

Splitski Locastic otvoreno o povratku u esport nakon pauze (i naučenih lekcija)

Locastic je mrtav, živio Locastic? Splitska tvrtka iz drugog pokušaja nastoji postati regionalna sila u igri CS:GO.