Kupimajicu.net zbog osebujnih fanova otvorio prvu Facebook trgovinu u regiji

Uspješna trgovina majicama s natpisima kupimajicu.net, odlučila je otvoriti Facebook trgovinu. Razlog otvaranja trgovine je nadasve simpatičan. Naime, Facebook fanovi ove popularne trgovine, generalno gledano, nisu bili dovoljno bistri da shvate gdje to točno mogu kupiti majicu (na pageu koji se, ponavljam, zove - kupimajicu.net), što je rezultiralo s nebrojeno mnogo upita na Facebook pageu.

Uspješna trgovina majicama s natpisima kupimajicu.net, odlučila je otvoriti Facebook trgovinu. Razlog otvaranja trgovine je nadasve simpatičan. Naime, Facebook fanovi ove popularne trgovine, generalno gledano, nisu bili dovoljno bistri da shvate gdje to točno mogu kupiti majicu (na pageu koji se, ponavljam, zove – kupimajicu.net), što je rezultiralo s nebrojeno mnogo upita na Facebook pageu.

Budući da zlatno pravilo kaže “kupac je uvijek u pravu”, u kupimajicu.net prilagodili su se ovom problemu, i potpuno podredili zadovoljstvu kupaca, otvorivši tako prvu Facebook trgovinu u regiji. No Facebook fanovi, osim što su u početku stvarali “probleme”, itekako su u međuvremenu pomogli u usavršavanju samog weba (kad su za njega saznali).

Ideju i razvoj facebook trgovine potpisuje tvrtka Jedan dva d.o.o. Cijeli proces kupovine obavlja se na Facebooku, dok je sustav zaprimanja i obrađivanja narudžbi povezan s glavnim sustavom Kupimajicu.net portala.

Tako je iz početne tragikomične situacije na površinu isplivamo nešto što, ako ništa drugo zbog kritične mase, definitivno ima potencijala uspjeti.

ponuda

Komentari

 1. Ana Keglović Horvat

  Ana Keglović Horvat

  07. 03. 2012. u 3:17 pm Odgovori

  Ako korisnici nisu “dovoljno bistri”, što god to značilo, neka im se pojasni ili jednostavno napravi sustav u kojem korisnik ne mora puno misliti, već mu je kupnja intuitivan postupak. Preporučam Don’t make me think, knjiga vrijedna čitanja.

  Kad smo kod famozne bistrine, kupimajicu.net ne poštuje upute i pravila Facebooka vezano uz cover photo. Reklo bi se da je našla krpa zakrpu.

 2. Antonio

  Antonio

  07. 03. 2012. u 3:49 pm Odgovori

  Zahvaljujem na komentarima. U izradu Facebook trgovine išli smo jer smo željeli napraviti nešto novo, inovativno, drugačije od ostalih… Što se tiče famozne “bistrine”, od toga se ograđujemo. Naše korisnike ne gledamo u tom kontekstu. Nakon objave članka, odmah smo reagirali uredniku na tu temu.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Intervju

Buduća liderica studira računarstvo, vodi vlastiti startup i bori se protiv korupcije, a tek su joj 22!

Priča Kaje Pavlinić, buduće 22-godišnje liderice iz Varaždina zainteresirala je sve okupljene na Leap Women Summitu, a mi smo odlučili provjeriti kako joj polazi za rukom studirati, voditi startup, biti uključena u preko 6 organizacija, raditi i - disati?

Sponzorirano

Provjerili smo je li se nova Pauza.hr dobro ispekla. Evo što smo otkrili!

Pauza.hr u 2019. ulazi s potpunim redizajnom. Zašto smo toliko čekali na novi web i aplikaciju te jesu li uspjeli napraviti dobar posao na kraju? Tražimo odgovore za vas.

Vodič

Pregled top freelancing platformi: Koju odabrati i na kojoj se zadržati?

Kako se snaći u freelance vodama i što prije isplivati na površinu, otkrivamo u pregledu najpopularnijih freelance platformi.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Wolt (i UberEats koji će u Hrvatsku doći za njim) imaju bolji CX od većine hrvatskih restorana

Finski Wolt novi je igrač na tržištu dostave Zagreba, ali donosi li nam on prednosti zbog kojih bismo se trebali odreći drugih servisa?

Startupi i poslovanje

DaiBau, uz investiciju od 700.000 eura, želi pomoći svima u regiji koji muku muče s majstorima

Pronaći dobrog majstora zna biti Sizifov posao, a Daibau, u Hrvatskoj poznat kao eMajstor, uz investiciju fondova South Central Ventures i Vito ONE, želi biti vodeće rješenje.

Sponzorirano

Provjerili smo je li se nova Pauza.hr dobro ispekla. Evo što smo otkrili!

Pauza.hr u 2019. ulazi s potpunim redizajnom. Zašto smo toliko čekali na novi web i aplikaciju te jesu li uspjeli napraviti dobar posao na kraju? Tražimo odgovore za vas.

Internet marketing

Ni u 2019. niste sigurni kako učinkovito mjeriti rezultate influencer marketinga? Krenimo od osnova.

Skeptični ste prema influencer marketingu jer ne vidite pouzdanost u načinu mjerenja njegovih rezultata? Evo nekoliko stvari koje će vas razuvjeriti, a kad krenete, i pomoći da budete učinkovitiji.

Društvene mreže

Zašto je jaje s Instagrama nova salata od krumpira s Kickstartera?

Čak i kada ne postoji nikakav poseban razlog za popularnost, do nje se lako može doći uz malo internetskog humora.

Digitalni mediji

Budu li portali kažnjavani zbog “nedopuštenih” komentara, vjerojatno će ih onemogućiti

Hoće li najavljeni zakon o nepoželjnom ponašanju na internetu i revizija zakona o elektroničkim medijima voditi cenzuri i ukidanju komentara na portalima? Odgovore na to pitanje potražila sam kod predstavnika najvećih online medija iz redova Styrije, Hanza Medije, Indexa i Telegram Media Grupe.