KulenDayz ponovno s novim i vrućim temama za IT-evce

Rujanski KulenDayz s novim i vrućim temama s IT područja

Za nešto manje od mjesec dana bit će održano sedmo izdanje okupljanja KulenDayz IT Innovation Conference. Od 4. do 6. rujna na Pampasu u Osijeku, na obali Drave, informatičari iz regije i svijeta upoznat će se s novostima u sektoru koji se bave, a osim posla, u programu je i malo opuštanja. Vjerojatno neće nedostajati niti kulena.

KulenDayz_2

Osijek će od 4. do 6. rujna sedmi puta biti u ulozi domaćina KulenDayz IT Innovation Conference. U zajedničkoj organizaciji Microsoftove zajednice informatičkih stručnjaka (Microsoft Community), BIOS-a, Osijek Software Cityja i PMI udruge, sudionici konferencije iz regije i ostatka svijeta će se idućeg mjeseca baviti temama s područja informacijske tehnologije, a poslije lanjskih 400 sudionika, organizatori vjeruju da će odaziv ponovno biti velik.

Najavljene teme su napredno programiranje, baze podataka, IT Pro, ‘webtehnologije i projektni menadžment, a tu je i Open Session, čija će se predavanja usmjeriti na vruće teme s područja IT-a. Ponovno će biti pripremljen i kutak za djecu. Kao i lani, KulenDayz Kidz imat će radionice za one najmlađe, kojima će se pomoći da postanu još bolji služeći se računalima i komunikacijom i da se bolje upoznaju s radom u timu.

Kulendayz_1

Na početku konferencije, u petak, 4. rujna, najavljene su radionice sa specifičnim temama koje će sudionicima pomoći da se upoznaju s korisnim vještinama. Središnji dan konferencije bit će subota, 5. rujna, s predavanjima u šest dvorana u kojima će svatko od sudionika moći pronaći temu koja mu je zanimljiva. Predavanja će biti besplatna za registrirane sudionike konferencije.

Za kraj, u nedjelju, 6. rujna, na red će doći druženje. Sudionici će se moći upoznati s prirodnim ljepotama Slavonije i Baranje i razmijeniti iskustva i dojmove. Ako dotad nisu, moći će saznati i što je to kulen, a možda i probati ljuti slavonski specijalitet.

Zainteresirani za sudjelovanje na ovogodišnjoj konferenciji u Osijeku mogu se prijaviti na službenoj stranici KulenDayza, na kojoj su dostupni svi detalji sada već tradicionalnog okupljanja.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Dostava piva nije vožnja po gradu uz GoogleMaps, znaju to Medvedgrad i OptimoRoute

Nakon osigurane investicije od gotovo sedam milijuna dolara, OptimoRoute planira širenje ureda u Zagrebu kako bi malim tvrtkama približili logističko planiranje slično onome koje imaju velike tvrtke.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Wolt, Infobip i KEKSPay otkrili što ih je kaos oko COVID-19 naučio o CX-u

S obzirom na nove okolnosti rada i života koje je donijela pandemija, osluškivanje tržišta brendovima je postalo bitnije nego ikad. Oni koji su pomno pratili promjene snašli su se nešto bolje, ali nitko nije bio imun na izazove. Uz domaće i strane stručnjake na Digitalnom doručku prošli smo najvažnije aspekte korisničkog iskustva u neizvjesnim vremenima ne bi li spremnije dočekali mjesece pred nama.

Društvene mreže

Što morate znati o Trumpovom bijesu prema Twitteru – i posljedicama za Facebook i Google, vas?

Očekivano, Donaldu Trumpu se potez Twittera, koji je označio njegove objave spornima, nije nimalo svidio pa je donio uredbu kojom želi dodatno regulirati društvene mreže, učinivši ih direktno odgovornima za ono što njihovi korisnici objavljuju.

Startupi i poslovanje

Ivan Burazin: Shift uživo u rujnu, a do tada organiziramo online predavanja!

Shift se drži i dalje, a ovogodišnje izdanje neće biti prebačeno online, već će se u rujnu održati uživo!

Intervju

Miljenko Graovac novi je direktor digitalnih proizvoda u HT-u: Introspektiva je ključ inovacija!

Privukla me vizija kompanije: digitalizacija i povezivanje privatnih osoba, tvrtki i društva s prilikama koje ona pruža, kaže novi šef digitalnih proizvoda u Hrvatskom Telekomu s kojim smo imali priliku razgovarati o karijeri te implementaciji digitalnih proizvoda i rješenja u velikim tvrtkama.

Najava

Što vas čeka kao programere nakon faksa – u doba krize? Saznaj na Digitalna karijera meetupu!

Pred nadolazeću krizu preostalih par ispita do kraja ili diploma u ruci nude malo nade za mlade, ali i to prijelazno razdoblje nosi neke prednosti i prilike, čak i u neizvjesnim vremenima. Kako razviti željenu karijeru na pomolu ekonomske krize, otkrivamo uz digitalne stručnjake na novom meetupu Digitalne karijere.

Startupi i poslovanje

Više Instagram nego intranet: Jenz je aplikacija koju vaš tim nije znao da treba!

Umjesto emailova, Facebook eventova, Google kalendara, anketa, Instagram profila, Slack #general i #win kanala, razmjene kontakata - možda je vrijeme da se sve složi u jedno? Hrvatski Q napravio je upravo to s aplikacijom Jenz.