KulenDayz ponovno s novim i vrućim temama za IT-evce

Rujanski KulenDayz s novim i vrućim temama s IT područja

Za nešto manje od mjesec dana bit će održano sedmo izdanje okupljanja KulenDayz IT Innovation Conference. Od 4. do 6. rujna na Pampasu u Osijeku, na obali Drave, informatičari iz regije i svijeta upoznat će se s novostima u sektoru koji se bave, a osim posla, u programu je i malo opuštanja. Vjerojatno neće nedostajati niti kulena.

KulenDayz_2

Osijek će od 4. do 6. rujna sedmi puta biti u ulozi domaćina KulenDayz IT Innovation Conference. U zajedničkoj organizaciji Microsoftove zajednice informatičkih stručnjaka (Microsoft Community), BIOS-a, Osijek Software Cityja i PMI udruge, sudionici konferencije iz regije i ostatka svijeta će se idućeg mjeseca baviti temama s područja informacijske tehnologije, a poslije lanjskih 400 sudionika, organizatori vjeruju da će odaziv ponovno biti velik.

Najavljene teme su napredno programiranje, baze podataka, IT Pro, ‘webtehnologije i projektni menadžment, a tu je i Open Session, čija će se predavanja usmjeriti na vruće teme s područja IT-a. Ponovno će biti pripremljen i kutak za djecu. Kao i lani, KulenDayz Kidz imat će radionice za one najmlađe, kojima će se pomoći da postanu još bolji služeći se računalima i komunikacijom i da se bolje upoznaju s radom u timu.

Kulendayz_1

Na početku konferencije, u petak, 4. rujna, najavljene su radionice sa specifičnim temama koje će sudionicima pomoći da se upoznaju s korisnim vještinama. Središnji dan konferencije bit će subota, 5. rujna, s predavanjima u šest dvorana u kojima će svatko od sudionika moći pronaći temu koja mu je zanimljiva. Predavanja će biti besplatna za registrirane sudionike konferencije.

Za kraj, u nedjelju, 6. rujna, na red će doći druženje. Sudionici će se moći upoznati s prirodnim ljepotama Slavonije i Baranje i razmijeniti iskustva i dojmove. Ako dotad nisu, moći će saznati i što je to kulen, a možda i probati ljuti slavonski specijalitet.

Zainteresirani za sudjelovanje na ovogodišnjoj konferenciji u Osijeku mogu se prijaviti na službenoj stranici KulenDayza, na kojoj su dostupni svi detalji sada već tradicionalnog okupljanja.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

SEO i tražilice

Velika analiza online sadržaja o cijepljenju pokazuje da HZJZ olakšava posao – antivakserima

SEO koji život znači. To bi mogao biti alternativni naslov ove analize, iako ovdje nije riječ o samoj optimizaciji sadržaja za tražilice, nego optimizaciji za - korisnika. Jer u vrijeme kad procijepljenost pada, optimiziran i korisniku prilagođen sadržaj na stranicama HZJZ-a i drugih zdravstvenih institucija mogao bi doista značiti razliku između života i smrti.

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

Domaći startup Valut nastoji eliminirati visoke provizije na bankomatima i mjenjačnicama

Ako vam bankomati i mjenjačnice na putovanjima uzimaju prevelike naknade kod promjene valuta, možda je upravo za vas Valut, domaći startup koji radi na tome da konverzija bude što dostupnija i povoljnija, posebice na mjestima na kojima to do sada nije bilo tako.

Što ste propustili

Nesortirano

Kako razviti aplikaciju koja će od “strašnog” e-Računa učiniti bezopasnog psića?

Poduzetnike oblijeva hladan znoj kada se sjete e-Računa, ali zamislite kako je onima koji stvaraju aplikacije za njegovo izdavanje? Čini se, ne tako strašno.

Sponzorirano

Koliko dobar WiFi u kafiću treba biti da bi gosti bili zadovoljni?

Na redu je i zadnja epizoda serijala Digitalni kafići kroz koji se bavimo ključnim stavkama na koje jedan uspješan kafić treba paziti u digitalno vrijeme. U 4. epizodi otkrivamo zašto je kafićima bitno istaknuti se dobrom WiFi vezom.

Kolumna

Kako riješiti izazove rada na projektu: Od nekompetentnih voditelja do loše komunikacije

Nedavno smo imali smo zgodan slučaj. Radi se o većem projektu, u njemu učestvuje više tvrtki. Krovna tvrtka, između ostaloga, ima i svog voditelja projekta. Radi se o osobi koja za takav posao nije kompetentna iz jednostavnog razloga - ne poznaje osnovne elemente od kojih se upravljanje projekata sastoji.

Startupi i poslovanje

Identyum – digitalna osobna iskaznica iz Hrvatske za 21. stoljeće?

Na krilima suradnje s Finom, IDENTYUM bi trebao omogućiti dokazivanje identiteta putem aplikacije, bez papirologije, pokazivanja osobnih iskaznica i sličnih koraka.

Digitalni mediji

Kako napisati dobar članak za svoj ili tvrtkin blog (kad baš morate)

Je li vam teško napisati članak za blog tvrtke, objavu na LinkedInu ili 'microcopy' za digitalni projekt? Urednički i praktični savjeti slijede u novoj epizodi Netokracija podcasta!

Startupi i poslovanje

David Bizer: Direktor mora biti ambasador kulture tvrtke pa makar to značilo razgovor i sa 150. zaposlenikom!

Ususret nadolazećoj konferenciji Employer Branding na kojem gostuje kao keynote predavač, razgovarali smo s Davidom Bizerom oko gorućeg pitanja digitalne industrije za sve male i velike tvrtke: kako privući nove ljude?