11. PMI Forum u Zagrebu: Prijavite se za Nagradu za projekt godine

11. PMI Forum u Zagrebu: Prijavite se za Nagradu za projekt godine

Bavite se vođenjem projekata i želite usavršiti svoje vještine u radu s timovima i saznati koji su aktualni trendovi u industriji? Posjetite konferenciju PMI Forum koja će se na jesen održati u Zagrebu i iskoristite priliku za druženje s kolegama te domaćim i stranim stručnjacima. Također, ako se možete pohvaliti da ste u zadnje vrijeme imali uspješne projekte, već danas ih možete prijaviti za Nagradu za projekt godine.

Konferencija PMI Forum 2017 će se održati od 13. do 15. studenog u Zagrebu.

Jedanaesta konferencija PMI Forum održat će se od 13. do 15. studenog 2017. u zagrebačkom Plaza Event Centru. Riječ je o događanju posvećenom voditeljima projekata za koje se očekuje da će ove godine okupiti oko 500 sudionika iz cijele regije.

Trodnevni program pod nazivom “Vještine iz rukava uspješnog voditelja projekata” uključuje predavanje, radionice i panele s domaćim i stranim stručnjacima. Među imenima se ističe Antonio Brucero, nezavisni konzultant za vođenje projekata s 22 godine iskustva. Antonio je i autor devet stručnih knjiga o upravljanju projektima, a u sklopu PMI Foruma će održati cjelodnevnu radionicu o razvoju vještina utjecanja na ljude s ciljem uspješnijeg upravljanja projektnim timovima i dionicima.

Počele su prijave za Nagradu za projekt godine

Konferencijski dan donosi niz predavanja i primjera uspješnih projekata. Bit će riječi i o trendovima unutar industrije, dok će na panelima, među ostalima, sudjelovati voditelji projekata iz Europske unije koji će dati uvid u uvjete za razvoj karijere na tržištima EU.

Tradicionalno se u sklopu konferencije dodjeljuje i Nagrada za projekt godine. Svoje projekte možete nominirati već danas, a najboljeg među kandidatima odabire Povjerenstvo koje imenuje Izvršni odbor PMI udruge Hrvatska.

Za organizaciju Foruma zaslužna je udruga PMI Hrvatska koja broji 300 članova te čini ogranak globalne organizacije Project Management Institute, vodeće svjetske organizacije za project management sa sjedištem u SAD-u.

Više o događanju, pravilima izbora projekta godine i drugim pojedinostima potražite putem stranica udruge.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Video

Svi su gubitnici u bitci za i protiv paušalnih obrta: Tvrtke, radnici – i sami “paušalci”

Zato što se IT scena razjedinila oko teme paušalnih obrta, zato će svi iz nje izaći i poraženi. No, koja je perspektiva svih uključenih strana? Ivan i ja smo provjerili u drugoj epizodi Netokracija Podcasta.

SEO i tražilice

Velika analiza online sadržaja o cijepljenju pokazuje da HZJZ olakšava posao – antivakserima

SEO koji život znači. To bi mogao biti alternativni naslov ove analize, iako ovdje nije riječ o samoj optimizaciji sadržaja za tražilice, nego optimizaciji za - korisnika. Jer u vrijeme kad procijepljenost pada, optimiziran i korisniku prilagođen sadržaj na stranicama HZJZ-a i drugih zdravstvenih institucija mogao bi doista značiti razliku između života i smrti.

Tehnologija

Cenosco: Nizozemska tvrtka koja iz Pule i Zagreba putem softvera, VR-a i AR-a sprječava eksplozije na naftnim platformama

Aplikacije koje kontroliraju rad naftnih platformi i postrojenja za preradu derivata direktno su zaslužne za sigurniji i čišći svijet, a jedna od najboljih stvara se velikim dijelom u Hrvatskoj.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

MKOP Osijek: Bez gig ekonomije (i paušalnih) nema ni Wolta, Bolta, Ubera…

U Osijeku se proteklog tjedna održalo 13. izdanje Međunarodne konferencije o poduzetništvu kojoj su ovaj put tema bili ljudski resursi.

Startupi i poslovanje

Kako bi Rimac, Bakić, Car i drugi hrvatski poduzetnici uložili 100.000 kuna da imaju startup?

Good Game Liftoff startup natjecanje prošle je godine u žiriju okupilo poznate hrvatske poduzetnike i stručnjake, a koji su tada prepoznali potencijal mladog tima iza društvene igre Mundus. Ususret novom izdanju Lifoffa vraćamo se do Mundusa i žirija po par dobrih savjeta.

Startupi i poslovanje

Primjer za Hrvatsku: Srbija predstavila olakšice za zapošljavanje ‘paušalaca’ i test samostalnosti

Porezne olakšice za zapošljavanje donedavnih paušalaca, jasan test samostalnosti... Što Hrvatska može naučiti iz srpskog primjera, komentiramo u novoj epizodi Netokracijinog podcasta.

Izvještaj

Kako se gradi konzultantska karijera otkrili smo uz prvi Tech Consultant Meetup u Zagrebu

Što ljudi misle da konzultanti rade, a što im je zapravo posao? Zagrebački meetup tražio je odgovor upravo na pitanje kako postati tech konzultant i što očekivati ako se odlučite za konzultantsku karijeru, a dobre primjere čuli smo kroz razgovore i predavanja mStartovih stručnjaka.

Najava

EBZG otvara David Bizer koji je vodio Googleovu strategiju regrutiranja na društvenim mrežama

Kako iskoristiti blog, društvene mreže, nativno oglašavanje, ali i direktora svoje tvrtke za 'employer branding'? Otkrijte na regionalnoj konferenciji Employer Branding Zagreb koju će 15. 11. otvoriti David Bizer, osoba koja je postavila strategiju regrutiranja putem društvenih mreža za Google!

Vodič

Što je esport i zašto bi vas za njega trebalo biti briga?

Čuli ste za esport, ali samo u prolazu? Ne brinite, na jednom mjestu donosimo sve važne informacije o ovom globalnim fenomenu koji danas prati više od 400 milijuna ljudi.