11. PMI Forum u Zagrebu: Prijavite se za Nagradu za projekt godine

11. PMI Forum u Zagrebu: Prijavite se za Nagradu za projekt godine

Bavite se vođenjem projekata i želite usavršiti svoje vještine u radu s timovima i saznati koji su aktualni trendovi u industriji? Posjetite konferenciju PMI Forum koja će se na jesen održati u Zagrebu i iskoristite priliku za druženje s kolegama te domaćim i stranim stručnjacima. Također, ako se možete pohvaliti da ste u zadnje vrijeme imali uspješne projekte, već danas ih možete prijaviti za Nagradu za projekt godine.

Konferencija PMI Forum 2017 će se održati od 13. do 15. studenog u Zagrebu.

Jedanaesta konferencija PMI Forum održat će se od 13. do 15. studenog 2017. u zagrebačkom Plaza Event Centru. Riječ je o događanju posvećenom voditeljima projekata za koje se očekuje da će ove godine okupiti oko 500 sudionika iz cijele regije.

Trodnevni program pod nazivom “Vještine iz rukava uspješnog voditelja projekata” uključuje predavanje, radionice i panele s domaćim i stranim stručnjacima. Među imenima se ističe Antonio Brucero, nezavisni konzultant za vođenje projekata s 22 godine iskustva. Antonio je i autor devet stručnih knjiga o upravljanju projektima, a u sklopu PMI Foruma će održati cjelodnevnu radionicu o razvoju vještina utjecanja na ljude s ciljem uspješnijeg upravljanja projektnim timovima i dionicima.

Počele su prijave za Nagradu za projekt godine

Konferencijski dan donosi niz predavanja i primjera uspješnih projekata. Bit će riječi i o trendovima unutar industrije, dok će na panelima, među ostalima, sudjelovati voditelji projekata iz Europske unije koji će dati uvid u uvjete za razvoj karijere na tržištima EU.

Tradicionalno se u sklopu konferencije dodjeljuje i Nagrada za projekt godine. Svoje projekte možete nominirati već danas, a najboljeg među kandidatima odabire Povjerenstvo koje imenuje Izvršni odbor PMI udruge Hrvatska.

Za organizaciju Foruma zaslužna je udruga PMI Hrvatska koja broji 300 članova te čini ogranak globalne organizacije Project Management Institute, vodeće svjetske organizacije za project management sa sjedištem u SAD-u.

Više o događanju, pravilima izbora projekta godine i drugim pojedinostima potražite putem stranica udruge.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Kako sam od osobe koja regrutira programere sama postala programerka?

Prije otprilike godinu dana intenzivno sam guglala “kako postati (samouki) developer”. Danas sam u situaciji da sama pišem o tome. Iako je svačije iskustvo drugačije, nadam se da će ono što sam putem naučila biti korisno i inspirativno svima koji koketiraju s programiranjem i razmišljaju o karijeri u IT-u.

Intervju

Good Game Nikole Stolnika osigurao 2,2 milijuna kuna, među investitorima Sacha Dragić, Ivan Klarić i Bruno Kovačić

Esport organizacija Good Game nedavno je osigurala svoju prvu veliku investiciju od 300 tisuća eura, na krilima grupe investitora koja uključuje Ivana Klarića, Brunu Kovačića i Sachu Dragića.

Društvene mreže

Filip Zavadlav: Kako je ubojica podrškom na online mrežama postao simbol borbe za pravdu?

Uspoređuju ga s Jokerom i Punisherom, prozivaju ga herojem, a ne ubojicom. Priča o Filipu Zavadlavi, 25-godišnjaku koji je počinio trostruko ubojstvo u Splitu, puni sve medije već nekoliko dana. Ali i društvene mreže.

Što ste propustili

Intervju

Hrvatski studio Tanais Games usred razvoja igre Saint Kotar rebrandirao se u Red Martyr Entertainment

Razviti igru u Hrvatskoj samo po sebi je teško, ali napraviti potpun rebrend studija usred razvoja posve je nov izazov.

Kultura 2.0

Sextortion mailovi kruže Hrvatskom: Ucjenjivač je već ugrabio 49 tisuća kuna

Nacionalni CERT (eng. Computer Emergency Response Team) danas je zabilježio povećani broj lažnih ucjenjivačkih poruka kojima napadač pokušava iznuditi novčanu dobit od žrtve, a prema posljednjim informacijama na račun je stiglo najmanje sedam uplata od po 7 tisuća kuna.

Startupi i poslovanje

Porezna prognoza za freelancere: Strože kontrole, nove minimalne plaće, zdravstveno…

Godina iza nas započela je pretežno vedrom prognozom, no s izmjenama Općeg poreznog zakona vrijeme se krajem 2020. značajno pogoršalo za nezavisne izvođače te mikro i male poduzetnike. Što nas još čeka u novoj (fiskalnoj) godini?

Društvene mreže

Nana Nadarević, Mija Dropuljić, Natko Beck: Influenceri koji zdravlje – a možda i život – znače

Razgovarala sam s tri influencera, Nanom Nadarević, Mijom Dropuljić i Natkom Beckom, koji su svoj utjecaj iskoristili za poticanje važnih tema - od podizanja svijesti o uznemiravanju do boljeg komuniciranja u zdravstvu.

Kultura 2.0

Ne smijemo dozvoliti da nam se djeca pogube u virtualnoj stvarnosti igara

Prije nekoliko godina dala sam intervju za Netokraciju na temu virtualne (VR) i proširene stvarnosti (AR). Koju sam tada vrlo naivno zagovarala. Sad ju više ne zagovaram. Dapače, povlačim se iz profesionalnog djelovanja u polju digitalnih medija i filma. Ali prije nego se povučem, želim opozvati svoje previše olako dane osvrte.

Intervju

Good Game Nikole Stolnika osigurao 2,2 milijuna kuna, među investitorima Sacha Dragić, Ivan Klarić i Bruno Kovačić

Esport organizacija Good Game nedavno je osigurala svoju prvu veliku investiciju od 300 tisuća eura, na krilima grupe investitora koja uključuje Ivana Klarića, Brunu Kovačića i Sachu Dragića.