KickAssTorrents pokrenuo grupu za izdanja

KickAssTorrents nudi najsvježije filmove, borci za zaštitu autorskih prava već reagirali

KickassTorrents, popularna internetska adresa za pronalazak i preuzimanje 'torrenata', od sada ima vlastiti kanal za dolazak do sadržaja za koji se inače plaća. S ponudom filmova među kojima su i novi naslovi, pokrenuta je grupa za izdanja naziva KATRG, koja je vrlo brzo izazvala pozornost zaštitnika autorskih prava.

KickAssTorrents logo

U potrazi za nečime novim za svoje posjetitelje, KickassTorrents pokrenuo je vlastitu grupu za izdanja naziva KickassTorrentsReleaseGroup, koja je na početku svojeg puta obuhvatila mogućnost nelegalnog preuzimanja filmova koji su još “svježi”, izdani ove godine. S grupom označenom akronimom KATRG, popularna internetska stranica za preuzimanje ‘torrenata’ još će malo osnažiti ono što nudi, predstavljajući se pod već dobro prepoznatljivom KickassTorrents etiketom.

Pretraga onoga što nudi KATRG za sada obuhvaća 23 rezultata, a kako priznaju sami KickassTorrentsovci, njihova grupa još uvijek nije stekla veću popularnost – iako očekuju da će se to s vremenom promijeniti.

No, dio popularnosti koji im nije toliko ugodan već je tu.

Reakcija zaštitnika autorskih prava

S obzirom na to da su borci za zaštitu autorskih prava bili brzi, KATRG je već morao ukloniti dio onoga što je nudio. Nije trebalo proći puno vremena da se dozna za novost i da se suoče s reakcijom, ali s takvim problemima, na koje je KickassTorrents već naviknut, kane se razračunati drugačije. Primjerice, s mogućnošću dolaska do ‘torrenata’ na vlastitom forumu, koja je već aktualna.

Ako se pitate tko stoji iza KickassTorrentsove grupe za izdanja, KickassTorrents vam to, dakako, neće otkriti. Istražitelji će za to morati “kopati” malo dublje.

ponuda

Komentari

  1. Pero Pirker

    Pero Pirker

    22. 12. 2015. u 12:03 pm Odgovori

    Update:

    It appears that after just a week online, KATRG is no more. A statement from the site sent to TF has made it clear that KickassTorrents does not have an official release group and will not have one in the future. Anyone using the KAT name is not doing so with the site’s permission. As a result KATRG has been removed from the site.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

SEO i tražilice

Velika analiza online sadržaja o cijepljenju pokazuje da HZJZ olakšava posao – antivakserima

SEO koji život znači. To bi mogao biti alternativni naslov ove analize, iako ovdje nije riječ o samoj optimizaciji sadržaja za tražilice, nego optimizaciji za - korisnika. Jer u vrijeme kad procijepljenost pada, optimiziran i korisniku prilagođen sadržaj na stranicama HZJZ-a i drugih zdravstvenih institucija mogao bi doista značiti razliku između života i smrti.

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

Domaći startup Valut nastoji eliminirati visoke provizije na bankomatima i mjenjačnicama

Ako vam bankomati i mjenjačnice na putovanjima uzimaju prevelike naknade kod promjene valuta, možda je upravo za vas Valut, domaći startup koji radi na tome da konverzija bude što dostupnija i povoljnija, posebice na mjestima na kojima to do sada nije bilo tako.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Toni Trivković, Split Tech City: Nismo htjeli slušati da se ne može, već pokazati da se može

“U Splitu je uvijek izazovno okupiti mlade na neko događanje. Njih dvjestotinjak na kišno subotnje jutro može značiti samo jedno - zaista su željeli motivaciju”.

Kolumna

Što vrh ima s time?

Kad te pozovu na panel s naslovom “Promjene dolaze s vrha (i kako do njega doći)?”, počneš opsesivno razmišljati o toj riječi - vrh.

Startupi i poslovanje

TransferWise: Klijentima štedimo više od milijardu funti bankarskih naknada godišnje, ali preostaje nam još 199 milijardi

Svojim jedinstvenim rješenjem za plaćanje u stranim valutama diljem svijeta, TransferWise bio je sreća za mnoge potrošače, ali godinama trn u oku mnogih banaka. Danas su upravo banke i druge velike korporacije poslovanja kojima se okreću u želji da do 2025. postanu vodeće infrastrukturno rješenje za međunarodna plaćanja. Kako planiraju u tome uspjeti, saznala sam od njihovog Alastaira Thompsona.

Nesortirano

Kako razviti aplikaciju koja će od “strašnog” e-Računa učiniti bezopasnog psića?

Poduzetnike oblijeva hladan znoj kada se sjete e-Računa, ali zamislite kako je onima koji stvaraju aplikacije za njegovo izdavanje? Čini se, ne tako strašno.

Sponzorirano

Koliko dobar WiFi u kafiću treba biti da bi gosti bili zadovoljni?

Na redu je i zadnja epizoda serijala Digitalni kafići kroz koji se bavimo ključnim stavkama na koje jedan uspješan kafić treba paziti u digitalno vrijeme. U 4. epizodi otkrivamo zašto je kafićima bitno istaknuti se dobrom WiFi vezom.

Kolumna

Kako riješiti izazove rada na projektu: Od nekompetentnih voditelja do loše komunikacije

Nedavno smo imali smo zgodan slučaj. Radi se o većem projektu, u njemu učestvuje više tvrtki. Krovna tvrtka, između ostaloga, ima i svog voditelja projekta. Radi se o osobi koja za takav posao nije kompetentna iz jednostavnog razloga - ne poznaje osnovne elemente od kojih se upravljanje projekata sastoji.