KG Media predstavlja Hrvatsku na Google All-Stars konferenciji
Rock the World Hrvatska

KG Media predstavlja Hrvatsku na Googleovoj globalnoj All-Stars konferenciji

KG Media bit će hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Googleovoj All-Stars konferenciji, koja će pri kraju kolovoza i početkom rujna u Mountain Viewu okupiti marketinške agencije i konzultante iz različitih dijelova svijeta.

 

Rock the World Hrvatska

Poslije pobjede na ovogodišnjem Rock the World HR 2015 natjecanju, KG Media izborila se za predstavljanje Hrvatske na Googleovoj All-Stars konferenciji, od 31. kolovoza do 2. rujna u Googleovu sjedištu u američkom Mountain Viewu. KG Mediji će to biti prvo sudjelovanje na globalnom okupljanju na kojem će se naći Googleovi partneri iz različitih krajeva svijeta koji se bave oglašavanjem AdWords metodom.

Hrvatsku marketinšku agenciju će na svjetskom okupljanju u Mountain Viewu predstavljati Saša Petković, voditelj odjela prodaje, a na All-Stars konferenciju ide i Antonios Ivan Karalazos, KG Medijin predstavnik odjela oglašavanja na internetu. Petković i Karalazos će na seminarima s Googleovim razvojnim timom imati priliku doznati novitete o pripremama novih, ‘beta’ programa i upoznati se s novim mogućnostima promocije. Predstavnici KG Medije doći će i do drugih informacija dostupnih agencijama iz kruga Googleovih partnera.

 

Za odlazak u Mountain View, hrvatska agencija je na domaćem Rock the World natjecanju pobijedila u dijelu nazvanom Ready to Rock, u kojem su se sudionici borili za ulaznicu za All-Stars konferenciju postizanjem ciljeva koje je pred njih postavio Google.

Mogućnost sudjelovanja na globalnom okupljanju bila je na ponudi Googleovim partnerima s određenim godišnjim novčanim prometom i s oslanjanjem na novitete u marketinškim aktivnostima poput proširenja oglasa, eksperimentiranja različitim oglasnim rješenjima, optimizacije ocjene kvalitete oglasa, mobilnog oglašavanja i analize podataka.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Domaći ININ uz AI “opametio” održavanje cesta i očitavanje brojila u Slavonskom Brodu

Koristimo AI za filtere na Instagramu i razgovaramo s robotima svaki dan. Zašto onda ne bismo koristili umjetnu inteligenciju za bilježenje rupa na cesti? Tvrtka ININ mogla bi imati pravo rješenje.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Intervju

Good Game Nikole Stolnika osigurao 2,2 milijuna kuna, među investitorima Sacha Dragić, Ivan Klarić i Bruno Kovačić

Esport organizacija Good Game nedavno je osigurala svoju prvu veliku investiciju od 300 tisuća eura, na krilima grupe investitora koja uključuje Ivana Klarića, Brunu Kovačića i Sachu Dragića.

Što ste propustili

Kultura 2.0

Zašto vam baš neću dati email ili broj direktora te tvrtke, ali možda napravim intro (što je bolje za vas)

“Možeš li mi dati email ili telefon od...?” Žao mi je, ne neću. Umjesto dilanja kontaktnih podataka, vrijeme je da usvojimo kulturu “introa”.

Internet marketing

Uvodimo četverodnevni radni tjedan i normalne rokove u marketinšku industriju ASAP!

Svi marketingaši na početku svoje karijere prođu vatreno krštenje rokova "za jučer", ali mora li takvo stanje ostati i u digitalnom dobu? Zajedno s Domagojem Davidovićem iz Švicarske, otkrivamo potencijalna rješenja za normalniji radni ritam u industriji.

Internet marketing

Na Valentinovo ne cvjetaju samo ruže, nego i industrija seksi igračaka za odrasle: LELO i Libido otkrivaju i koliko

Sretno Valentinovo! Danas je dan zaljubljenih, a na Netokraciji smo se odlučili istražiti kupovne navike i digitalne kampanje nešto posebnijih stvari, baš za ovaj dan.

Tehnologija

Nanobit i Microblink: Ako zaživi GDSA, izazivač Google Playa, olakšat će ulazak na kinesko tržište aplikacija

Xiaomi, Vivo i Oppo udružili su se u razvoju platforme koja bi bila direktan konkurent Google Playu. Kako to može utjecati na domaće IT tvrtke, otkrili smo u razgovoru s njihovim predstavnicima.

Mobilno

MWC otkazan: Hrvatski novinari i izlagači, poput Microblinka, Undabota i Delta Realityja, saniraju štetu

Najveći sajam mobilne telefonije, Mobile World Congress u Barceloni jučer je otkazan, a kao razlog se navodi - koronavirus. Neki bi se s time složili, neki vide druge razloge, no posljedice za mnoge u industriji su očigledne i nisu zaobišle hrvatske izlagače, novinare i posjetitelje.

Startupi i poslovanje

Splitsko Litto preuzima rezervacije i prijave gostiju, ali i druge brige domaćih iznajmljivača

Što se dogodi kada lokalni iznajmljivači odluče digitalizacijom riješiti probleme s kojima se i sami bore?