KG Media predstavlja Hrvatsku na Google All-Stars konferenciji
Rock the World Hrvatska

KG Media predstavlja Hrvatsku na Googleovoj globalnoj All-Stars konferenciji

KG Media bit će hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Googleovoj All-Stars konferenciji, koja će pri kraju kolovoza i početkom rujna u Mountain Viewu okupiti marketinške agencije i konzultante iz različitih dijelova svijeta.

 

Rock the World Hrvatska

Poslije pobjede na ovogodišnjem Rock the World HR 2015 natjecanju, KG Media izborila se za predstavljanje Hrvatske na Googleovoj All-Stars konferenciji, od 31. kolovoza do 2. rujna u Googleovu sjedištu u američkom Mountain Viewu. KG Mediji će to biti prvo sudjelovanje na globalnom okupljanju na kojem će se naći Googleovi partneri iz različitih krajeva svijeta koji se bave oglašavanjem AdWords metodom.

Hrvatsku marketinšku agenciju će na svjetskom okupljanju u Mountain Viewu predstavljati Saša Petković, voditelj odjela prodaje, a na All-Stars konferenciju ide i Antonios Ivan Karalazos, KG Medijin predstavnik odjela oglašavanja na internetu. Petković i Karalazos će na seminarima s Googleovim razvojnim timom imati priliku doznati novitete o pripremama novih, ‘beta’ programa i upoznati se s novim mogućnostima promocije. Predstavnici KG Medije doći će i do drugih informacija dostupnih agencijama iz kruga Googleovih partnera.

 

Za odlazak u Mountain View, hrvatska agencija je na domaćem Rock the World natjecanju pobijedila u dijelu nazvanom Ready to Rock, u kojem su se sudionici borili za ulaznicu za All-Stars konferenciju postizanjem ciljeva koje je pred njih postavio Google.

Mogućnost sudjelovanja na globalnom okupljanju bila je na ponudi Googleovim partnerima s određenim godišnjim novčanim prometom i s oslanjanjem na novitete u marketinškim aktivnostima poput proširenja oglasa, eksperimentiranja različitim oglasnim rješenjima, optimizacije ocjene kvalitete oglasa, mobilnog oglašavanja i analize podataka.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Data science u sportu: prof. dr. sc. Marina Ivašić-Kos analizira rukometne akcije uz strojno učenje

Automatsko prepoznavanje događanja na rukometnom terenu može uvelike pomoći trenerima i profesorima.

Vodič

Kako uspješno raditi od kuće, biti produktivan i ne izgubiti živce?

Ukratko - teško. :) Nekad ćete se doista osjećati neuspješno, bit ćete neproduktivni i gubit ćete živce. Ali ima načina da polako doskočite izazovima, jedan po jedan.

Startupi i poslovanje

Hrvatske ekološke tenisice MIRET na Kickstarteru preko noći prešle cilj i skupile 20 tisuća dolara

Nakon nekoliko godina razvoja i usavršavanja, hrvatski brend ekoloških tenisica MIRET zadovoljan svojim inovacijama i certifikatima pokreće Kickstarter kampanju ne bi li što prije proširio dobar glas i osvojio srca ekološki osviještenih kupaca diljem svijeta. U razgovoru s osnivačima otkrivamo i kako...

Što ste propustili

Kultura 2.0

Kreativci Brukete&Žinić&Grey i Brigade inspirirani radom od doma počeli tiskati ružičasti toaletni papir

Krizna vremena zahtijevaju krizne mjere, a koronavirus nikoga nije ostavio ravnodušnim. Absolut Vodka okrenula se sanitetskom alkoholu, Airbus i Jaguar proizvodnji respiratora, a hrvatske kreativne agencije Bruketa&Žinić&Grey i Brigada - toaletnom papiru!

Kultura 2.0

MUP licencirao tehnologiju Pokemon GO-a za praćenje kršitelja samoizolacije!

U doba krize uzrokovane virusom COVID-19, mnoge institucije okreću se nekonvencionalnim rješenjima za suzbijanje širenja pandemije.

Kultura 2.0

Zbog prisilne digitalizacije gospodarstva i društva u izolaciji, Hrvatska prvi put prvak DESI indeksa!

Europska komisija ove godine odlučila je nešto ranije objaviti Indeks gospodarske i društvene digitalizacije (DESI) za 2020. godinu ne bi li oraspoložila građane Europske unije u ovim tmurnim danima - naime, indeksi država članica EU otišli su značajno u vis, a Hrvatska među njima prednjači!

Kultura 2.0

“Niste bili kod kuće” poruke od poštara omogućile Hrvatskoj osvajanje Guinnessa za najduži red na svijetu

Zahvaljujući velikim naporima jako male skupine poštara Hrvatska je postavila novi rekord impresivnim redom u jednom zagrebačkom naselju.

Kultura 2.0

Osnovana crkva Presvetog Rada na Daljinu, već potpisan “Zoomovski ugovor” s Republikom Hrvatskom

Ekskluzivno otkrivamo da je u Zagrebu prije nekoliko dana putem novodigitaliziranih servisa hrvatske javne uprave registrirana nova crkva - Prva crkva "Presvetog 'Remote' Rada'.

Intervju

U iščekivanju drugog paketa mjera: Hoće li se freelancerima i malim poduzetnicima ponuditi slamka spasa?

Vladajući ne shvaćaju problematiku samozaposlenih, malih i mikro poduzetnika. Glasno im to poručuju njihovi predstavnici svakog dana od kada je Vlada predstavila prvi paket mjera za suzbijanje ogromnih posljedica koje za privatni sektor donosi pandemija virusa COVID-19.