IT Open 2014: Konferencija o optimizaciji sajtova za pretraživače stiže u Kragujevac

Jedinstvena konferencija o optimizaciji sajtova za pretraživače IT Open 2014, stiže u Kragujevac 29. i 30. marta u organizaciji Udruženja građana Vido. Konferencija pruža priliku za sticanje i unapređenje SEO veština, razmenu mišljenja između eksperata i početnika kao i osvrt na savremene trendove optimizacije.

itopenJedinstvena konferencija o optimizaciji sajtova za pretraživače IT Open 2014, stiže u Kragujevac 29. i 30. marta u organizaciji Udruženja građana Vido. Konferencija pruža priliku za sticanje i unapređenje SEO veština, razmenu mišljenja između eksperata i početnika kao i osvrt na savremene trendove optimizacije.

Predavači na IT Open 2014. biće neki od najeminentnijih SEO stručnjaka sa ovih područja, kao što su Nedim Šabić (Seo.ba), Žarko Živković (Dejan SEO), Radomir Basta (Four dots) i Nenad Pantelić (SentinelActive).

Iz organizacije poručuju da je trenutno aktuelno prvo SEO takmičenje koje traje do 29. marta. Cilj ovog takmičenja jeste izbijanje na prvu poziciju za ključnu reč “seokraguj”, dok će pobednik biti proglašen pretraživanjem ove reči na Googleu u toku same konferencije. Svi zainteresovani mogu se prijaviti za SEO takmićenje na zvaničnom sajtu, a pobedniku sledi nagrada u vidu Prestigio tableta.

Studenti i nezaposleni svoje učešće na ovom događaju mogu besplatno obezbediti ukoliko objave minimum tri različita posta sa sajta “IT Open 2014” na društvenim mrežama i označe ga hashtagom #itopenrs. Zaposleni takođe mogu obezbediti učešće objavom tri posta pod pomenutim, kao i uplatom novčanog iznosa kojim se pomaže organizovanje konferencije sledeće godine.

Više informacija o samo događaju, registraciji i načinima plaćanja možete pronaći na zvaničnom sajtu.

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

Kojem se direktoru isplati visiti na Facebooku? Bakiću, Varteksovom influenceru, itekako!

Nakon što je uložio u svoj Facebook profil kroz Croatian Makerse i stvorio bogatstvo pratitelja, Bakić "isplaćuje" dividende dosega za Varteksov "influencer" marketing.

Intervju

Ida Prester: Nisam se usudila ići na porodiljni dopust zbog specifičnosti svog posla

Idu Prester znamo kao glazbenicu i voditeljicu, a jedan od njenih idućih voditeljskih zadataka bit će Netokracijina konferencija Ladies of New Business. Tema? Izazovi (ali i prilike) koje donosi majčinstvo u dinamičnoj digitalnoj i IT industriji.

Kultura 2.0

Iiiii Oscar je otišao… Netflixu!

Kako je streaming servis došao do Oscara i što njemu, gledateljima i redateljima to uopće znači?

Što ste propustili

Tehnologija

Web trgovci i kupci, evo koje promjene PSD2 donosi i za vas u rujnu.

Otvoreno bankarstvo utjecat će i na online kupnju, no u uglavnom pozitivno. Kupce i web trgovce od rujna 2019. čeka sigurnija kupovina i više završenih transakcija.

Startupi i poslovanje

Blockchain from the Bloc(k) 6: Što rade blockchain developeri Balkana?

U 6. epizodi Luka i Ivan razgovaraju o developerima te izazovima i prilikama koje im blockchain donosi, a saznali su i detalje uz specijalnog gosta!

Analiza

Hoćemo li uskoro igrati igre u oblaku ili ćemo se (u Hrvatskoj) još načekati?

Google je napokon ozbiljno ušao u gaming, no je li igranje u oblaku zaista (bliska) budućnost?

Startupi i poslovanje

Biti osnivač startupa, a ujedno i raditi na daljinu? Svjetski top travel bloger zna kako.

Mark Van Der Heijden digitalni je nomad koji je radio na svih sedam kontinenata, a odnedavno je i osnivač startupa koji nastoji pomoći upravo nomadima.

Najava

Good Game: Prvi hrvatski B2B gaming turnir seli se u MSU te gradi temelje za širenje u regiju – i svijet

Najveći regionalni B2B gaming događaj za ovu godinu ima velike planove

Digitalni mediji

Miran Pavić: Da Telegram ovisi samo o brojkama, izgubili bismo od Googlea, Facebooka i Styrije

Prije desetak dana odjeknula je vijest kako Telegram Media Grupa RTL-u prodaje najčitaniji portal iz svog portfelja, Net.hr. Mnogima je to došlo kao iznenađenje - zašto prodati portal koji trenutno zauzima visoko peto mjesto na Gemiusovoj ljestvici?