IT Open 2014: Konferencija o optimizaciji sajtova za pretraživače stiže u Kragujevac

Jedinstvena konferencija o optimizaciji sajtova za pretraživače IT Open 2014, stiže u Kragujevac 29. i 30. marta u organizaciji Udruženja građana Vido. Konferencija pruža priliku za sticanje i unapređenje SEO veština, razmenu mišljenja između eksperata i početnika kao i osvrt na savremene trendove optimizacije.

itopenJedinstvena konferencija o optimizaciji sajtova za pretraživače IT Open 2014, stiže u Kragujevac 29. i 30. marta u organizaciji Udruženja građana Vido. Konferencija pruža priliku za sticanje i unapređenje SEO veština, razmenu mišljenja između eksperata i početnika kao i osvrt na savremene trendove optimizacije.

Predavači na IT Open 2014. biće neki od najeminentnijih SEO stručnjaka sa ovih područja, kao što su Nedim Šabić (Seo.ba), Žarko Živković (Dejan SEO), Radomir Basta (Four dots) i Nenad Pantelić (SentinelActive).

Iz organizacije poručuju da je trenutno aktuelno prvo SEO takmičenje koje traje do 29. marta. Cilj ovog takmičenja jeste izbijanje na prvu poziciju za ključnu reč “seokraguj”, dok će pobednik biti proglašen pretraživanjem ove reči na Googleu u toku same konferencije. Svi zainteresovani mogu se prijaviti za SEO takmićenje na zvaničnom sajtu, a pobedniku sledi nagrada u vidu Prestigio tableta.

Studenti i nezaposleni svoje učešće na ovom događaju mogu besplatno obezbediti ukoliko objave minimum tri različita posta sa sajta “IT Open 2014” na društvenim mrežama i označe ga hashtagom #itopenrs. Zaposleni takođe mogu obezbediti učešće objavom tri posta pod pomenutim, kao i uplatom novčanog iznosa kojim se pomaže organizovanje konferencije sledeće godine.

Više informacija o samo događaju, registraciji i načinima plaćanja možete pronaći na zvaničnom sajtu.

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Kultura 2.0

Afera Orašar: Samo hrvatski mediji od baleta mogu napraviti dramu

Cijeli cirkus koji se digao oko kupovine ulaznica za Orašara najmanje govori o Hrvatskom narodnom kazalištu i njegovom sustavu za kupovinu ulaznica, a najviše o domaćim medijima.

Digitalni mediji

RedViewMedia postao većinski vlasnik oglašivačke platforme Linker (Media)

Platforma za otkrivanje sadržaja, Linker.hr, postaje Linker Media, nakon investicije oglašivačke agencije RedViewMedia. Agencija je preuzela 51% vlasništva platforme, a Diana Dumanić, direktorica RV-a, pridružila se u upravu Linker Medije uz dosadašnjeg partnera/suosnivača Branimira Prskala.

Vodič

Veliki popis coworking prostora u Hrvatskoj

Treba vam mjesto za rad, ali ne biste unajmili "pravi" ured? Rješenje za ovaj problem može biti coworking, a mi smo pripremili vodič kroz sve takve prostore u Hrvatskoj!

Što ste propustili

Kolumna

Cijelu svoju digitalnu karijeru dugujem(o) igrama poput Warcrafta 3

Otac mi je jednom dobroćudno predvidio da neću zauvijek igrati “igrice”. Nisam tada kao tvrdoglav klinac mogao pretpostaviti koliko će biti u pravu - i koliko će upravo te igre usmjeriti moj život i karijeru.

Intervju

Heureka! Jeftinije.hr postao dio najveće CEE grupe ecommerce platformi za usporednu kupovinu

Platforme poput jeftinije.hr omogućuju pronalazak Best Buy proizvoda za svakoga, ali i veću transparentnost cijena na tržištu. Otkrivamo znači li ulazak u grupaciju Heureka nužno i poboljšanje takvog iskustva.

Startupi i poslovanje

Productive: Kako Infinumov softver za vođenje agencije, uz silnu konkurenciju, uspijeva rasti

Kako izgleda stvarati SaaS proizvod i kako to uspijeva timu koji razvija Productive, Infinumov spinoff?

Startupi i poslovanje

IoT izazov: Internetom stvari mogu se spasiti hrvatske šume

Natječaj Let's CHALLENGE – NB - IoT saves Croatian Trees želi pronaći IoT rješenje za ranu detekciju šumskih požara.

Digitalni mediji

RedViewMedia postao većinski vlasnik oglašivačke platforme Linker (Media)

Platforma za otkrivanje sadržaja, Linker.hr, postaje Linker Media, nakon investicije oglašivačke agencije RedViewMedia. Agencija je preuzela 51% vlasništva platforme, a Diana Dumanić, direktorica RV-a, pridružila se u upravu Linker Medije uz dosadašnjeg partnera/suosnivača Branimira Prskala.

Kultura 2.0

Priznajem, na razvoj mog glazbenog ukusa itekako su utjecale – igre

Jeste li ikada čuli pjesmu i sjetili se da vam je poznata iz neke igre koju ste prelazili prije 10 godina?