Živjele babe! Živjeli kolači! Stigla nova sezona Iskonovog 'serijala' Ne daj babi s kolačima da prođe

Živjele babe! Živjeli kolači! Stigla nova sezona Iskonovog ‘serijala’ Ne daj babi s kolačima da prođe

U novoj sezoni serijala 'Ne daj babi s kolačima da prođe' Iskon ovog proljeća nudi još povoljnije pakete interneta, telefona i televizije. Trio paketi sada su novim korisnicima, i svim postojećim koji žele nadograditi uslugu, dostupni po cijeni od jedne kune za prva tri mjeseca korištenja. Duo paketi (kombinacija internet-telefon, internet-televizija ili telefon-televizija) dolaze uz 50% popusta na prve tri mjesečne naknade. Promotivnu ponudu mogu iskoristiti privatni korisnici, male tvrtke i obrti do 6. svibnja ove godine.

zivjele babe 02

U novoj sezoni serijala ‘Ne daj babi s kolačima da prođe’ Iskon ovog proljeća nudi još povoljnije pakete interneta, telefona i televizije. Trio paketi sada su novim korisnicima, i svim postojećim koji žele nadograditi uslugu, dostupni po cijeni od jedne kune za prva tri mjeseca korištenja. Duo paketi (kombinacija internet-telefon, internet-televizija ili telefon-televizija) dolaze uz 50% popusta na prve tri mjesečne naknade. Promotivnu ponudu mogu iskoristiti privatni korisnici, male tvrtke i obrti do 6. svibnja ove godine.

Iskonovi Trio paketi sadrže bežični flat internet, Iskon TV s najboljim izborom kanala već u osnovnom paketu te fiksne telefonske minute uključene u naknadu. Tu su i brojne dodatne opcije, poput Iskon.TV Playera, društvene komponente Iskon.TV-a (preporuke emisija, poklanjanje filmova prijateljima, praćenje servisa Facebook i YouTube…) te Iskon.Snimalice koja svojim mogućnostima daje novu dimenziju televizijskom iskustvu.

[youtube]http://youtu.be/VDW-e52miZY[/youtube]

Pod sloganom ‘Živjele babe! Živjeli kolači!’ snimljen je i novi duhoviti reklamni spot u kojem doajenka hrvatskog glumišta Dara Vukić drži motivacijski govor bakama koje se spremaju na juriš s najboljom ponudom interneta, telefona i televizije. Zrinka Topalušić Paleka, voditeljica  marketinga Iskona, pojasnila je zašto se nastavilo sa sličnom kampanjom:

Baba s kolačima je krajem prošle godine postigla izvanredne rezultate i postala jedna od onih reklama koja se gledateljima urezala u pamćenje. U novom spotu zato otkrivamo kako se naše bake spremaju u novi pohod s najboljom ponudom iz Iskona. To radimo na duhovit način inspirirani vojničkim filmovima, Gospodarima prstenova i svim onim motivacijskim govorima koje treneri drže svojim momčadima u američkim komedijama. Predstavljajući novu ponudu ostajemo vjerni specifičnom ‘tone of voiceu’ i nastavljamo zabavljati gledatelje koji su odlično prihvatili našu interpretaciju poznate narodne uzrečice.

Reklamni spot je nastao pod kreativnim vodstvom Jakova Vilovića iz agencije Utorak i u režiji poznatog Miše Terzića, koji se odlično zabavio na setu uz 25 “baba” – statistica, od kojih je većina ulogu dobila na kastingu u zagrebačkom Domu umirovljenika Maksimir. Na licu mjesta zato su uz salve smijeha spontano nastali i dodatni video-materijali koje ćemo tek vidjeti, kao i ‘Director’s cut’ reklamnog spota koji će nam otkriti gdje se točno okupljaju i kako slatke telekomunikacijske ponude miješaju simpatične uniformirane babe s kolačima.

Komentari

 1. Duje Vrandečić

  Duje Vrandečić

  09. 03. 2014. u 10:32 am Odgovori

  Poštovani,
  Zašto ovakvi članci nisu navedeni kao “Plaćene reklame”? Nemam ništa protiv članaka te vrste ali mislim da je potrebno naglasiti u naslovu ili barem u uvodu. Ispravite me ako griješim. LP.

  • Mia Biberović

   Mia Biberović

   09. 03. 2014. u 12:56 pm Odgovori

   Poštovani Duje,
   da je riječ o plaćenom ili sponzoriranom članku, to bi bilo navedeno, kao što je to i običaj (primjer: https://www.netokracija.com/korisni-mali-appovi-68871).
   Ovdje je riječ o uobičajenom priopćenju o novostima o proizvodima/uslugama koje dolazi od samog telekoma, koje nije sponzorirano, ali služi kao obavijest koja bi možda (a možda i ne) bila zanimljiva onima koji koriste navedene vrste usluga.
   Jednako tako objavljujemo i razna druga priopćenja, vijesti, obavijesti, najave, natječaje, od raznih tvrtki i institucija povezanih s IT sektorom, a koja nisu sponzorirana (osim ako nije drugačije navedeno).
   Ugodan ostatak vikenda. 🙂

 2. Kreso

  Kreso

  09. 03. 2014. u 11:47 pm Odgovori

  Ovo je obicna reklama, kako za telekom tako za kojekave poznate agencije i rezisere, mozete pojasnjavati koliko hocete.
  Ako opet, to je vasa web stranica, ko vam brani 🙂

  • Mia Biberović

   Mia Biberović

   10. 03. 2014. u 8:01 am Odgovori

   Kreso, onda bi se svako predstavljanje proizvoda ili usluga moglo nazivati reklamom. Duje je pitao zašto ne stoji “plaćena” reklama pored teksta. Odgovor je – jer nije plaćena. Da jeste, naznačili bismo to, kao što se uvijek i radi pored sponzoriranih/plaćenih tekstova.

   • Duje Vrandečić

    Duje Vrandečić

    10. 03. 2014. u 8:57 am Odgovori

    Mia,
    To je nešto slično ovome:
    “Imam tvrtku za izradu internet stranica koja je daleko najjača na tržištu. Koriste se najnovije tehnike, a proizvodi su neusporedivo bolji od ostalih pa kad budete imali vremena da napišete članak za kategoriju WEB da ispunite prazan prostor a usput pokažete ljudima kako se kvalitetno radi kod nas, ha?”

    Navedete ime firme, proizvode i pakete koje nudimo za web i UI dizajn i programiranje.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Web stranice javnih tijela od 23.9. moraju biti pristupačne: Kako se tijela, agencije, dizajneri i developeri mogu prilagoditi?

Informacije od javnog značaja koje objavljuju javna tijela na svojim web stranicama i aplikacijama moraju biti pristupačne svima - o tome više nema rasprave. Što vas očekuje ako je pristupačnost sljedeći korak i za vas? Hrvatska agencija Neuralab dizajnirala je po novim standardima web Hrvatske banke za obnovu i razvitak - evo što su oboje naučili u procesu.

Startupi i poslovanje

Porezna zahtijeva da i fizičke osobe prijave svaki zakup Facebook oglasa ili Upwork angažman!

Bez obzira jeste li fizička ili pravna osoba - ako poslujete s tvrtkama iz inozemstva, možda biste trebali naći računovođu već danas.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Lora Pleško: Kako voditi tim i tvrtku u doba krize?

Lora Pleško je CEO Mašinerije, tvrtke za razvoj mobilnih aplikacija i web rješenja. Ususret Ladies of New Business konferenciji Lora nam je prenijela iskustva o slaganju internih procesa za vrijeme remote rada.

Intervju

Stručnjaci: Zbog “pada” Štita privatnosti razmislite hoćete li koristiti američke servise kao što je Mailchimp 

Dok se čeka razjašnjenje odnosa između SAD-a i EU u kontekstu prijenosa podataka, tvrtke koje prenose podatke van Europske unije moraju dokazati da su poduzele dovoljne mjere zaštite. Konzultantica za zaštitu podataka, Vlatka Vuković, smatra da su pojedini servisi prešutjeli bitne informacije.

Kultura 2.0

S nagradom Europske komisije u ruci e-Škole nastavljaju digitalizirati 1317 škola u Hrvatskoj

Nagrađen i od Europske komisije CARNET-ov projekt e-Škole dokazao je kako je Hrvatska na dobrom putu da "odgoji" digitalno zrele škole. Što se sve događa u pozadini pripreme i realizacije takvog velikog projekta, u doba krize, saznali smo.

Intervju

Ovako izgleda Nanobitov proces razvoja igara koje svakodnevno igraju stotine tisuća ljudi

Hollywood Story i My Story jednostavno je igrati, ali koliko je jednostavno - ili komplicirano - napraviti uspješne 'casual' igre?

Startupi i poslovanje

I ove godine na Ladies of New Business, ali online! 5. i 6. studenog bavimo se temama o vodstvu

Kako osigurati kapital i u krizi, kako vođenjem drugih ne zaboraviti na sebe, koji su to izazovi upravljanja timovima i resursima u "novom normalnom" - pokrivamo sve bitne teme o ženskom vodstvu i poduzetništvu u doba krize na Ladies of New Business konferenciji.

Kultura 2.0

Ravnateljica preloške knjižnice okupila igrače Harry Potter igre od Las Vegasa do Hong Konga i napravila izložbu njihovih knjižnica

Maja Lesinger četiri je mjeseca radila na virtualnoj međunarodnoj izložbi Harry Potter: Wizards Unite the Libraries u koju su se uključili igrači, a posebice knjižničari diljem svijeta. No, baš njena knjižnica iz Preloga nije mogla završiti u izložbi jer nije mjesto od interesa u samoj igri.