IPTV kalkulator (od TvProfila) otkriva koju IPTV, kablovsku ili web TV uslugu odabrati u Hrvatskoj!

IPTV kalkulator (od TvProfila) otkriva koju IPTV, kablovsku ili web TV uslugu odabrati u Hrvatskoj!

TvProfil, web stranica s regionalnim pregledom TV programa, je danas objavila IPTV kalkulator koji vam kroz nekoliko klikova odgovara koju IPTV, kablovsku ili pak Web TV uslugu odabrati na hrvatskom tržištu. IPTV kalkulator je besplatna usluga s itekako velikim izborom providera koju osnivač Vladimir Kovačević misli uskoro proširiti i na slovensko, bosanskohercegovačko, srpsko te crnogorsko tržište.

TvProfilov IPTV kalkulator!

TvProfil, web stranica s regionalnim pregledom TV programa, je danas objavila IPTV kalkulator koji vam kroz nekoliko klikova odgovara koju IPTV, kablovsku ili pak Web TV uslugu odabrati na hrvatskom tržištu. IPTV kalkulator je besplatna usluga s itekako velikim izborom providera koju osnivač Vladimir Kovačević misli uskoro proširiti i na slovensko, bosanskohercegovačko, srpsko te crnogorsko tržište.

Pregled TV tržišta

TvProfil je inače izuzetno popularan regionalni pregled TV programa s preko 930 tisuća posjetitelja mjesečno o čemu smo već pisali pri ekskluzivnom predstavljanju njihove nove verzije. Koristiti IPTV kalkulator počinjete odabirom usluge s obzirom na tip paketa, kanale, vrstu pristupa ili pak specifične operatere koje imate na raspolaganju zbog lokacije na kojoj se nalazite. Iako je kalkulator vrlo opširan, trebat će vam nekoliko minuta da pohvatate sve mogućnosti koje nudi:

Opširno filtriranje TV usluga.

Ovisno o vašem izboru, tada možete ući u detalje i IPTV kalkulator zaista nudi niz pregleda koji će vam olakšati uspoređivanje. Kovačević smatra kako njegova aplikacija itekako može pomoći daljnjem razvoju tržišta:

Prošlo je vrijeme kada su sitna slova u Uvjetima Korištenja pojedine TV usluge ili ne mogućnost kvalitetne usporedbe TV ponude i cijene na Hrvatskom tržištu bili osnovni razlog frustracija ljudi kojima je gledanje TV-a jedna od najvažnijih sporednih stvar u životu! Vrijeme je da burnim reakcijama koje doživimo na kraju svakog mjeseca zbog velikog računa ili na kraju isteka promotivnog razdoblja kada postanemo svjesni kolika je puna cijena TV usluge stanemo na kraj.

Od MAXtva do Vip TV-a i AmisTV-a, većina hrvatskih operatera TV usluga je prisutna na TvProfilovoj usporedbi, a Kovačević naglašava kako je osnovna svrha ove aplikacije dati potpun i točan prikaz cijena i uvjeta korištenja na hrvatskom tržištu. Pri tome je napomenuo kako već razvijaju usporedbe za druga tržišta na kojima su prisutni! Što biste još voljeli vidjeti na IPTV kalkulatoru?

Komentari

  1. Tin

    Tin

    14. 01. 2013. u 1:39 pm Odgovori

    Pa dosta mi je štur ovaj kalkulator, brzina neta, najam modema i slične gluposti nedostaju. Jest da je ovo za televiziju, ali sve to diže cijenu i ispisana cijena nikada nije finalna.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Dostava piva nije vožnja po gradu uz GoogleMaps, znaju to Medvedgrad i OptimoRoute

Nakon osigurane investicije od gotovo sedam milijuna dolara, OptimoRoute planira širenje ureda u Zagrebu kako bi malim tvrtkama približili logističko planiranje slično onome koje imaju velike tvrtke.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Wolt, Infobip i KEKSPay otkrili što ih je kaos oko COVID-19 naučio o CX-u

S obzirom na nove okolnosti rada i života koje je donijela pandemija, osluškivanje tržišta brendovima je postalo bitnije nego ikad. Oni koji su pomno pratili promjene snašli su se nešto bolje, ali nitko nije bio imun na izazove. Uz domaće i strane stručnjake na Digitalnom doručku prošli smo najvažnije aspekte korisničkog iskustva u neizvjesnim vremenima ne bi li spremnije dočekali mjesece pred nama.

Društvene mreže

Što morate znati o Trumpovom bijesu prema Twitteru – i posljedicama za Facebook i Google, vas?

Očekivano, Donaldu Trumpu se potez Twittera, koji je označio njegove objave spornima, nije nimalo svidio pa je donio uredbu kojom želi dodatno regulirati društvene mreže, učinivši ih direktno odgovornima za ono što njihovi korisnici objavljuju.

Startupi i poslovanje

Ivan Burazin: Shift uživo u rujnu, a do tada organiziramo online predavanja!

Shift se drži i dalje, a ovogodišnje izdanje neće biti prebačeno online, već će se u rujnu održati uživo!

Intervju

Miljenko Graovac novi je direktor digitalnih proizvoda u HT-u: Introspektiva je ključ inovacija!

Privukla me vizija kompanije: digitalizacija i povezivanje privatnih osoba, tvrtki i društva s prilikama koje ona pruža, kaže novi šef digitalnih proizvoda u Hrvatskom Telekomu s kojim smo imali priliku razgovarati o karijeri te implementaciji digitalnih proizvoda i rješenja u velikim tvrtkama.

Najava

Što vas čeka kao programere nakon faksa – u doba krize? Saznaj na Digitalna karijera meetupu!

Pred nadolazeću krizu preostalih par ispita do kraja ili diploma u ruci nude malo nade za mlade, ali i to prijelazno razdoblje nosi neke prednosti i prilike, čak i u neizvjesnim vremenima. Kako razviti željenu karijeru na pomolu ekonomske krize, otkrivamo uz digitalne stručnjake na novom meetupu Digitalne karijere.

Startupi i poslovanje

Više Instagram nego intranet: Jenz je aplikacija koju vaš tim nije znao da treba!

Umjesto emailova, Facebook eventova, Google kalendara, anketa, Instagram profila, Slack #general i #win kanala, razmjene kontakata - možda je vrijeme da se sve složi u jedno? Hrvatski Q napravio je upravo to s aplikacijom Jenz.